klassisk slående hus kontor design sofa rosa puter ved siden av tre

Økonomisk dekorasjon hjemme – hvordan dekorere intelligent og sakte

I hendene på noen designfirmaer er det veldig raskt og enkelt å designe huset. Men de fleste av oss klarer ikke redesignet så raskt. Har du også noen rom hjemme som har vært uferdige i design og dekorasjon i årevis?

Men vet du hva? Denne ufullkommenheten gjør meg ikke ulykkelig i leiligheten min. Det 90 år gamle gulvet vårt har et desperat behov for renovering, og jeg har fremdeles ikke det perfekte settet med pynteputer, men jeg føler en tilfredshet hjemme.

Et annet faktum gjør meg ekstremt fornøyd: Jeg overskred ikke budsjettet som var satt på forhånd på noe tidspunkt i mitt opphold.

Her er noen tips for folk som ser problemet med hjemmedesign på samme måte som jeg gjør.

Fordyp deg i verden av dine drømmemøbler!

Økonomisk dekorasjon hjemme spisestue bordstoler hengende lampe blomster

Sørg for at du starter fra det ideelle. Lag først en liste og fjern deretter den ene etter den andre tingene du ikke trenger så raskt. Du kan oppnå noen kutt ved å blande forskjellige typer dekorasjon.

Det eneste viktige er å kjenne din egen smak godt. Kan du ikke finne frem til dine største preferanser? Da bør du definitivt ta deg tid til å finne ut av det.

 Planlegg to trinn på forhånd

Økonomisk dekorasjon hjemme stue sofa puter fargerike stelhampe

Det er definitivt verdt å ha en klar strategi i tankene. Kan du ikke få salongbordet du vil ha akkurat? Deretter kan du bruke to mindre ved siden av hverandre! Disse kan deretter oppfylle forskjellige funksjoner avhengig av saken.

Du kan bruke enkle nyanser i hele huset. Så disse kan overføres hjemmefra.

Bli vant til fri og tradisjonell tenkning

Økonomisk dekorasjon hjemme stue lyse farger eklektisk

Du kan handle veldig billig gjennom internettbutikker, plattformer som Ebay og handle i noen lokale butikker. Dette lar deg designe leiligheten billig og veldig raskt.

Fant du et vanvittig dyrt, men veldig elegant bord? Kanskje du kan finne en billigere med lignende design, eller?

Slutt å handle ubrukelige møbler!

Økonomisk dekorasjon hjemme sofa fløyel puter bøker stue

Kjenner du allerede de “umiddelbare” designløsningene? Disse faller veldig raskt sammen! Derfor bør du i de fleste tilfeller heller klare deg uten det. Hva skjer? Du må fjerne dette stykket, kaste det ut og kjøpe en erstatning. Det er ikke en billig løsning?

Når du finner noe veldig billig, gå rett til gratis ting. Kanskje vennene dine har ubrukelige møbler!

Få nye ferdigheter og bli kreativ

Økonomisk dekorasjon hjemme rotting lenestoler med fargede puter

Er du til og med litt interessert i å designe for hånd? Utvikle dette! Med den enkleste syferdigheten kan du lage flotte puter og tepper til hjemmet. Du kan også feste gardiner og dekorere nye servietter. Syr du ikke tingene dine nå? Da kan du sikkert male tingene også. Blant annet vil dette gi stedet et virkelig individuelt utseende!

Ikke vær redd for forfall! Bare bruk det smart!

Økonomisk dekorasjon hjemme sofa gul veggklokke

Noen få brikker med høy verdi vil umiddelbart bringe rommet til et høyere nivå.

Men du kan selvfølgelig holde øynene åpne for godt bevarte gamle stykker i løpet av denne tiden. Se etter gulvstående apparater som er designet av designere, eller finn ut når salget blir i år.

Finn meningsfylte aktiviteter for de vanskelige periodene. Rydd opp og design din egen bok med ideer. Så du kan holde deg aktiv gjennom mange forskjellige aktiviteter og bruke tiden uten å handle andre ting.

Kanskje i løpet av denne perioden kan du prøve å arrangere med planter fra de forskjellige hagene.

Er du også fan av langsom design? Du kan dermed oppnå fantastiske resultater og nyte designprosessen.

Økonomisk dekorasjon hjemme bilder veggplanter sofa