Siden Corona har bestemt hverdagen vår, har vårt eget hjem fått nye oppgaver. Den må nå også fungere som barnehage, skole og kontor. Det er derfor huset brister i sømmene noen ganger, ikke sant? Ja, det er ikke lett å bringe familieliv og profesjonelt arbeid under en fellesnevner. Du kan imidlertid prøve å finne et koselig sted for hjemmekontoret ditt. Den må være stille og litt atskilt fra stuen, hvor du kan jobbe uforstyrret, fokusert og produktiv. Hvis du ikke har nok plass, må du rette oppmerksomheten mot toppetasjen. Ofte tilbyr loftet nok plass som står ledig gratis eller brukes mer som bod. I det følgende vil vi vise deg hvordan du kan redesigne takrommet og sette opp et koselig arbeids rede der. Du kan også finne ut nedenfor om fordelene ved å ha et hjemmekontor på loftet.

Hjemmekontoret på loftet kan være veldig koselig og romantisk på samme tid.

Hjemmekontor på loftet beige aksent veggen lys tre lenestol dekket med fløyel håndlaget veggdekorasjon

 Øverste etasje er det ideelle stedet å sette opp et hjemmekontor.

Hjemmekontor på loftet ideelt arbeidssted Hvitt, grått teppe dominerer to takvinduer, mye dagslys

Hva er fordelene med et hjemmekontor på loftet?

Når det gjelder et koselig hjemmekontor, er det få av oss som tenker på loftet. De fleste tror at rommet ikke er egnet for arbeid der, det er ingen vinduer eller skråtakene begrenser plassen ytterligere. Alt dette fordømmer takrommet til en skyggefull eksistens. Du kan imidlertid forandre mye med liten innsats og uten høye kostnader og sette opp et koselig hjemmekontor på loftet. Og det er ikke en stopgap -løsning, men et spesielt vellykket designkonsept som sikrer deg et romantisk arbeidssted.

Hvordan du bruker loftet er helt opp til deg.

Hjemmekontor på loftet koselig og romantisk saueteppe i lyst tre på stolen hyllekurv oppbevaringsmuligheter gammel bordlampe

 

Et hjemmekontor på loftet er atskilt fra stuen, slik at du kan jobbe der uforstyrret. Det gir deg et rolig arbeidsmiljø hvor du kan ha telefonsamtaler og / eller videokonferanser uten å irritere andre familiemedlemmer. I tillegg kan du jobbe på loftet på hjemmekontoret når som helst på dagen og til og med om natten. Det betyr veldig tidlig om morgenen eller sent på kvelden når andre sover. Fokuset her er bare på arbeidet ditt.

 Sett opp hjemmekontoret på loftet i henhold til din stil og smak.

Hjemmekontor på loftet hvit atmosfære svart kontormøbler lav bokhylle på veggen

 

Arbeidsmedisin har vist at det er usunt å sitte foran PC -en i lange perioder. I studiet på loftet kan du ta fleksible pauser og strekke bena litt innimellom. Hvis du har et panoramatakvindu der, kan du se opp på himmelen. Dette beroliger øynene og sinnet, og du kan deretter organisere tankene dine bedre. Derfor tror vi at du kan designe hjemmekontoret under taket i stedet for et lite romantisk reir. Vi rapporterer om et øyeblikk hva du trenger for dette.

Vet du hvordan du konverterer loftet til en studie?

Hjemmekontor på loftet utmerket idé under skråtaket lyse tre chic møbler masse dagslys bordlampe skinn lenestol

Hva må du være oppmerksom på når du designer et hjemmekontor under taket??

Hjemmekontoret på loftet må også oppfylle kravene til en smidig arbeidsprosess. Du må derfor ta hensyn til følgende punkter når du skal konvertere takrommet:

  • Hyggelig inneklima – For at studiet ditt under taket ikke skal bli for varmt om sommeren og for kaldt om vinteren, må du først sørge for at rommet er godt isolert. Takket være dette har du behagelige temperaturer der i hver sesong. Og når vi kommer til isolasjonspunktet, kan du også vurdere lydisolering når du konverterer loftet. Dette stopper og reduserer støyen utenfra slik at du kan jobbe uforstyrret.

 Det er viktig at du føler deg komfortabel her.

Hjemmekontor på loftet alle hvite to grønne potteplanter mye dagslys føles bra mens du jobber

  • Gode ​​lysforhold – Du trenger også mye dagslys og frisk luft slik at stemningen i rommet er tiltalende. De fleste av loftene våre har små vinduer. Finn ut i denne forbindelse i kommunen om du kan installere et større takvindu. Den skal også være enkel å åpne slik at frisk luft kan strømme inn på hjemmekontoret. Du trenger absolutt dette i studiet ditt under taket. Hvis du ofte jobber om kvelden, kan du tenke på kunstig rombelysning. Men vær forsiktig, plasser hengende, vegg- eller skrivebordslamper slik at lyset ikke faller direkte på PC -skjermen og blinder øynene dine! Pulten din trenger ikke å stå rett foran vinduet. Sett den til høyre for vinduet hvis du er venstrehendt og til venstre for vinduet hvis du skriver med høyre hånd.

Det er ingen tvil om det, du trenger nok naturlig lys på hjemmekontoret på loftet.

Hjemmekontor på loftet beskjedent innredet skrivebord under takvinduet nok dagslys

 

  • Beskyttelse mot solen – På loftet hjemmekontor kan det bli veldig varmt om sommeren. Solstrålene kan komme direkte på ansiktet ditt og blende deg mens du arbeider på datamaskinen. Det er veldig irriterende! Du trenger åpenbart god solbeskyttelse. Heldigvis finnes det for tiden flotte rullegardiner, persienner og plisségardiner for takvinduer på markedet, så du er sikker på å finne noe som passer for hjemmekontoret ditt på loftet.

 Tenk også på god solbeskyttelse i takrommet.

Hjemmekontor på loftet, lite rom, skrivebord foran taket fast personvernskjerm

  • Teknisk utstyr – På hvert kontor trenger du sikre tilkoblinger for strøm, telefon og internett. Det er det samme på hjemmekontoret under taket. Disse må være tilgjengelige for at du skal kunne jobbe der. Internett -tilkoblingen din må være sikker, fordi du for øyeblikket hovedsakelig jobber online. I tillegg kan du selv bestemme om du trenger en skriver og andre enheter i tillegg til datamaskinen. Derfor må du gi nok tilkoblinger. Og en ting til: en nettverkstelefon er alltid det bedre alternativet for forretningssamtaler enn en mobiltelefon.

Mye tre og myke tekstiler gir takplassen enda mer hygge og varme.

Hjemmekontor på loftet veldig koselig og romantisk atmosfære masse tre myke tekstiler puter på benken teppe

Design loftsrommet i henhold til din stil og smak!

Vi har allerede rapportert om grunnutstyret til et hjemmekontor i mange artikler. Du kan for eksempel finne de beste ideene for dette i vår hjemmekontorguide. Derfor ønsker vi ikke å ta opp problemet her. Imidlertid vil vi gi deg noen velprøvde tips om hvordan du gir takrommet mer pepp og gjør det enda mer koselig og romantisk.

  • Velg en stil etter din smak: De fleste huseiere velger vanligvis samme stil som de har i hele hjemmet. Men hvis du vil lage et spesielt hjørne å jobbe i, velger du en stil du alltid har ønsket å prøve. For eksempel kan et minimalistisk hjemmekontor eller et i landlig stil gjøre loftet enda mer innbydende og personlig. Og selvfølgelig, gi den en ekstra dose romantikk!

 En murvegg kan tjene som et blikkfang på loftet.

Hjemmekontor på loftet en liten uferdig murvegg som blikkfang

  • Fargeskjemaet: Siden et hjemmekontor på loftet vanligvis ikke er så stort, velger du en nøytral og lys fargepalett. Dette er den beste ideen for å forstørre rommet visuelt. Du kan legge til mer farge der ved å lage en aksentvegg som umiddelbart vil skille seg ut. Imidlertid fraråder vi definitivt å bruke for fargerikt romdesign, fordi for mange farger ubevisst kan distrahere deg mens du jobber. Dette har også en negativ effekt på konsentrasjonen din på jobb.

 Gå for hvitt, og du kan ikke gå galt!

Hjemmekontor på loftet ser veldig rent og innbydende ut i hvitt

En aksentvegg i blått ser også veldig elegant ut.

Hjemmekontor på loftet vakker aksentvegg i blått mange iøynefallende bilder

  • Dekorasjon: Dekorer loftet hjemmekontor med ting du liker. Et veggmaleri under skråningen eller ved siden av takvinduet ville se veldig bra ut der. Der det er nok naturlig lys, kan du dekorere med noen få grønne planter i potter eller fargerike blomster i en vase. Denne naturlige dekorasjonen oppdaterer romatmosfæren på kort tid. Du kan også introdusere noen fargesprut i form av fargerike tekstiler og flotte lamper. Alt du liker og inspirerer deg til å jobbe på hjemmekontoret på loftet er passende som dekorasjon.

Følg tipsene våre for å designe din egen personlige studie under taket, og du vil snart ha akkurat hjemmekontoret du lenge har drømt om! Redaktøren ønsker deg all suksess og mange nye kreative ideer mens du jobber på loftet.

 Et stort veggspeil får det lille hjemmekontoret på loftet til å se større ut.

Hjemmekontor på loftet optisk illusjon et stort veggspeil igjen som fikk rommet til å se større ut

Sikkert har du en idé om hvordan du kan bruke veggplassen under skråningen på en smart måte?

Hjemmekontor på loftet blå veggen av hyller under skråningen smart idé lyse atmosfære møbler laget av lyst tre teppe

Grønne potteplanter gir atmosfæren et friskt preg.

Hjemmekontor på loftet grønne potteplanter oppdaterer romatmosfæren gir et grønt notat

 Gi dine gamle møbler en ny sjanse!

Hjemmekontor på loftet gir de gamle møblene en ny sjanse til å sette opp en lesekrok for gjenbruk

Liten, men koselig og romantisk!

Hjemmekontor på loftet lite rom litt uorden myke teksturer blomster dormer vindu bord stol

Hjemmekontor på loftet lite rom under taket takvindu bordstol gitar