Trenger leiligheten din forfriskning? Høstveggfargene vi presenterer for deg i det følgende er fantastisk passende og er veldig relevante for neste sesong. Som naturen selv, gir de mye variasjon. Høstveggideene spenner fra livlige oransje til jordiske nyanser som grønt og brunt til noen veldig originale og samtidige farger.

Veggfarger ideer i oransje

Kan du ikke forestille deg fargen som kalles “brent oransje”? Tenk på bakt gresskar! Akkurat denne nyansen har blitt brukt som et eksempel. I denne oransje nyansen ble det brukt flere aksenter i det viste arbeidsrommet, noe som helt livnet opp atmosfæren.

Veggfarger veggdesign oransje

Designeren Sarah Richardson brukte også oransje til rommet sitt. Hun henrettet den nedre delen av stua i denne fargen. Denne iøynefallende nyansen viser flere fordeler i dette eksemplet. På den ene siden livner det opp rommet, og på den andre siden sikrer det balanse. Med letthet og lekenhet i oransje virker det tradisjonelle skapet av massivt tre ikke lenger så tungt.

Veggfarge oransje veggideer veggdesign

Brennende rødt

Mellom rødt og oransje, dvs. terrakotta, er fargen valgt for den nedre delen av dette rommet. Gulvflisene og en del av sideveggene ble utført i dette. Det enkelt møblerte rommet ser livlig, friskt og veldig moderne ut.

Gulvdesign vegg ideer rød terrakotta

Veggmaling ideer i brunt

La oss nå gå videre til de myke jordiske nyansene! Det neste eksemplet ble satt opp av et designerpar i Montreal (Blazys Gerard). Dette er hennes egen leilighet. Det nøytrale og lysebrune er en ideell bakgrunn for de store kunstverkene og vintage sofaen. Den lysebrune gjør stuen til et virkelig innbydende sted.

Veggideer veggdesign brun

Brown dominerer også i det neste eksemplet. I denne leiligheten er denne fargen ideell for bruk av mange andre nyanser samtidig.

Veggfarge brun veggideer

Grønn veggdesign

Det myke grønne i dette rommet er en av Benjamin Moores farger. Til tross for de tradisjonelle møblene, virker rommet moderne takket være denne fargen.

Veggdesign veggfarge grønn

Det grønne ser helt annerledes ut i neste eksempel: Det ser veldig iøynefallende ut, og dette er enda mer merkbart gjennom kontrasten til de svarte elementene i rommet.

Vegg ideer vegg farge grønn

Den neste grønne veggfargen er enda mørkere. Det danner en fabelaktig kontrast til det lyse eikegulvet.

Vegg ideer vegg farge grønn vegg design

Elegant høstveggdesign i gult

Gul krem ​​er en annen flott veggdesignidé. Du kan se dette fantastisk i eksempelet på biblioteket av designeren James Davie. Kombinasjonen med aksentene i rommet er virkelig flott. Dette er for eksempel dekorative puter i rødt og mørkeblått som ble introdusert gjennom lampeskjermen og veggmaleriet.

veggdesign veggfarge gul

Fargen på dette soverommet er kamille. Det er veldig nøytralt og føles fortsatt varmt på de kjølige høstdagene. Før det kommer de valgte aksentene til sin rett. Det kan vi se ved den brune kransen som henger på veggen over sengen.

Veggfarge kremveggdesignideer

En slags kremgul ble valgt for taket i neste rom. Dette får det til å virke høyere, men også mye lysere.

Takdesign, veggdesign, veggideer

Rikelig med sennepsfarger

I dette eksemplet avviker vi litt fra temaet veggfarger. Her er noen møbler malt en kremgul. Fordi dette er veggskapene, kan de regnes som en del av veggdesignet. Kontrasten mellom dette gule og hvite er åpenbart veldig tiltalende.

Tips for innredning av interiør

Vi ser også en variant av sennep i dette rommet. Dette er Benjamin Moores AF-375, og det kan sees i designer Garrow Kedigians Montreal-stue.

Veggdekke vegg ideer veggdesign

Lilla og lilla

Veggfarger i forskjellige nyanser av lilla og lilla preger de neste rommene. Du kan bruke den til å oppnå svært forskjellige effekter. I den første prototypen ser vi fargenummer 222, kalt Brinjal fra selskapet Farrow & Ball. Hun er den oppkvikkende WOW -faktoren på dette badet.

Veggmaleri veggmaling lilla

Rommet ser kontemplativt og nostalgisk ut, men samtidig veldig feminint takket være den lilla veggfargen. Dette er en ideell forutsetning for tradisjonell nytelse.

Veggmaling lilla vegg ideer maleri vegger

Du kan se på disse og andre moderne veggmaling fra Internett, selv om du ikke nødvendigvis vil male på nytt nå. Alternativt kan du gjøre mange møbler og aksenter i den. Slik sprer du sesongens stemning hjemme uten å gjøre mange grunnleggende endringer.