“God jul overalt!

gledelig lyd ringer gjennom luften.

Juletone, juletre,

Juleduft i alle rom! “

Den 25. desember feirer den kristne verden over hele verden kjærlighets- og kontemplasjonsfesten og minnes Jesu fødsel. Uker før julaften blir alle grepet av den festlige førjulsstemningen. Tiden er inne og lysene er tent i hvert hjem på det allerede dekorerte juletreet. Der lukter det julestollen og nybakte småkaker, av kanel og gløgg. “Klokkene høres ut som om englene synger …” og får hjertene til store og små til å slå raskere.

I år tar vi allerede store skritt mot jul. For å hjelpe deg igjen, vil vi gi deg kreative ideer og nyttige tips for julepynten hjemme i tekst og bilder. Så det handler om juletrepynt, borddekorasjoner, julefigurer og festlig belysning som utgjør julens magiske stemning. Bli hos oss og bli overrasket!

Juletreet er fokuspunktet for den festlige dekorasjonen

god jul

Julens symbolske sentrum er uten tvil juletreet. Dette er et must i adventstiden, spiller en avgjørende rolle på julaften, eller rettere sagt, julen ville ikke vært den samme uten et perfekt juletre.

Plasser juletreet strategisk i rommet

Juletreetips og tips

Juletreet ser tilbake på en lang tradisjon, som begynte med de gamle teutonene. På den tiden symboliserte juletreet vitalitet og fruktbarhet og ble plassert på offentlige steder og foran hus. Det første juletreet i Tyskland ble satt opp i 1419 av Freiburg -bakeriene og festlig dekorert med frukt og nøtter. I dag har tradisjonen utviklet seg mye, og det er mange muligheter for valg og riktig plassering av juletreet. Av denne grunn vil redaksjonen vår gi en oversikt og oppdatert oppdatering om hovedideene.

Ulike kontraster skaper et kult sluttresultat

Juletre dekorere ideer

Før julaften blir et juletre tradisjonelt satt opp hjemme og festlig dekorert sammen med familien. Du tror kanskje denne prosessen er som en lek! Dessverre er dette ikke sant, for hvert trinn bør være godt planlagt. Å velge riktig juletre er ikke alltid lett for mange familier. Statistikk viser oss at det de siste årene har vært en favoritt blant alle juletresorter – Nordmanngranen. Dette anbefales for familier med barn eller kjæledyr, fordi deres mørkegrønne nåler er veldig myke sammenlignet med konvensjonelle varianter. En stor fordel med denne typen juletre er lang holdbarhet, selv ved høye romtemperaturer. Nordmann -granen er også veldig praktisk for alle rom på grunn av den ikke så store høyden. Hvis du foretrekker en høyere type juletre, er sølvgran, gran og Douglasgran de beste valgene.

Ulike kontraster skaper et kult sluttresultat

Ulike kontraster skaper et kult sluttresultat

 

Med det riktige valget av et elegant juletre for deg, kommer det neste viktige spørsmålet som millioner av mennesker stiller seg selv igjen og igjen: Hvordan skal juletreet pyntes i år? Her hos oss finner du ulike løsninger for den perfekte dekorasjonen av juletreet ditt.

Den nøytrale designen skaper en stilig atmosfære

hvite juletre ideer

Denne typen dekorasjon er veldig forskjellig fra tradisjonelle juleideer fordi den skal gjøres i en perfekt planlagt rekkefølge. Start med eventyrene først og plasser dem slik at det er nok plass til kranser og kjeder. Du trenger kanskje mer enn en lysstreng hvis du har et passende større juletre. I dag er de fargede lysene blant de mest solgte dekorative elementene til jul over hele verden. Det betyr ikke at de monokrome lysene ikke er en trend, tvert imot! De originale feelysene med universelle farger er et høydepunkt i juletredekorasjoner og skaper en stor optisk variasjon.

Matt eller blank? Bestem etter din smak!

Matt eller glans Bestem etter din smak!

Hvis eventyrlyset allerede er plassert på juletreet ditt, kommer neste trinn – kranser og kjeder. Disse dekorative elementene er igjen et must, fordi deres blanke eller matte overflater skaper en festlig atmosfære og et perfekt utseende rundt.

Juletreet skal visuelt stemme overens med veggedesignet

Juletreet bør kombineres med veggedesign

Vårt tips: Du bør kombinere det riktige arrangementet med en passende fargeeffekt. Med andre ord bør forskjellige grupper dannes av kuler med samme farge. Kombiner kransene og ballene med fargepaletten til eventyrlysene, fordi dette skaper en stilig harmoni av forskjellige nyanser.

dekorere juletre

dekorere juletre

Ideer til juledekorasjoner

Dekorasjonstips og ideer

Legg mye vekt på fargeskjemaet

Fargedesign og dekorasjon

Barneleker er perfekte som pynt på juletreet

Ideer og tips til julepynt

Pynt juletreet sammen med familien din

Dekorasjonstips til jul

Vær kreativ når du velger juletreet

Dekorasjon av juletre

Lag et stilig juletre

Design av juletre

Bruk forskjellige nyanser av dekorative elementer

Dekorasjon og fargevalg av juletre

Velg de dekorative elementene sammen med familien din

Dekorasjonsideer og tips

LED -fe -lys er en av trendene i år

Innovasjoner til jul

Sørg for optimal lysdesign for juletreet

Dekorer tips om juletre

Kombiner blanke og matte kuler

Dekorasjon til juletre

Sølv, gull, blått og hvitt – den perfekte fargekombinasjonen

Dekorer ideer og tips til juletreet

Baller i forskjellige farger utgjør et kult stykke dekorasjon

Dekorasjon for juletreideer

Løsne juletreet med originale trepynt

Selvfølgelig, før jul, retter du oppmerksomheten mot juletreet. Årsaken er klar: Juletreet i sitt festlige antrekk uttrykker juleferiens prakt. Fordi hva er juletreet uten de vakre dekorative ballene og kransene?

Du kan til og med lage fantastiske juleanheng fra kjeks

Juletrepynt-tinker-kuttere-bilder

Et juletre skal se naturlig ut, men også ha noe spesielt med det! En passende juletrepynt er derfor et alternativ … Enten kjøp det nytt eller lag det selv. En ting er sikkert: Juletrepyntene må være kreative og spre en festlig stemning i rommet! Heldigvis er trendene innen juletrepynt så forskjellige at det definitivt er rom for eksperimentering! Hvis du vil lage juletrepyntene selv, kan du bruke et bredt utvalg av håndarbeidsartikler: Papir, stoff, filt, tre og andre naturlige materialer er perfekte for dette …

Kombiner noter og vakre former

juletre-dekorasjoner-tinker-dekorasjon-papir

Dekorer juletreet individuelt! Din kreativitet kjenner ingen grenser! Instruksjonene for kopiering som finnes overalt på Internett er til stor hjelp for å realisere dine egne DIY -ideer! Du kan hekle juletrevedheng eller lage dem av filt, lage juletrepynt av tre eller lage flotte julekranser av et stort utvalg materialer … Du kan også designe motivkjeder selv eller lage vakre blikkfang med furu kjegler. Mangfoldet av ideer er uendelig …

En farget bobbelkrans gjør stemningen virkelig festlig

juletre-dekorasjoner-tinker-diy-ideer-pom-poms-krans

Gjør juletreet til et skikkelig blikkfang ved å lage vakre juletrepynt! Klassisk eller moderne, det er best å bestemme selv!

Bruk fantasien og lag lunefulle julevedheng av filt

Juletrepynt-tinker-rød-hvit-naturlig-frisk

Furuskegler er ypperlige dekorative anheng!

tinker-juletre-dekorasjoner-furukegler-med-bånd

Lag kreative trefigurer selv til juletreet

Juletrepynt-tre-snømann-juletre-anheng

Juletrepynten kan også være minimalistisk

juletre-dekorasjoner-tre-jule-baller-tre

Fargede origami juletrekuler

juletre-dekorasjoner-tinker-papir-origanmi

Fargerike origami julependler krydder det moderne juletreet!

juletre-dekorasjoner-tinker-papir-origami-dekoanhaeger-farget

Frisk dekorasjonside til juletreet

Juletre-pynt-tinker-gave-eske-lag-selv

Juletreoppheng med typiske julemotiver

juletre-dekorasjoner-gjør-det-selv-filt-deco-anheng

Dekorative anheng av filt er en stilig juletrepynt!

juletre-dekorasjoner-gjør-det-selv-hjerte-fiz-schneefoeckchen

Lag en flott julekrans selv av filt

Juletre-dekorasjoner-gjør-filt-bruk-deco-kleshengere-sy

Morsom idé til juletrepynten

juletre-dekorasjoner-gjør-det-selv-katter-føltes-hvit-rød

Moderne julekrans gir juletreet farget

Juletre-dekorasjoner-gjør-det-selv-krans-tinker-baller

Lag en krans til juletreet selv av halm og pomponger

Juletre-dekorasjoner-gjør-det-selv-halm-pom-poms-krans

Tørre appelsinskiver og popcornkranser får juletreet til å se unikt ut!

Juletre-dekorasjoner-gjør-det-selv-popcorn-krans

Origami julekrans i friske farger

Juletre-dekorasjoner-gjør-det-selv-krans-origami-farget

Lag en krans av knapper? hvorfor ikke?!

juletre-dekorasjoner-lag-selv-knapper-bruk-krans

Du kan til og med gjøre flaskekork til vakre julevedheng!

juletre-dekorasjoner-gjør-det-selv-deco-anheng-flaskehett

En vakker julekrans til inngangsdøren og bankettbordet

I prinsippet bør adventstiden være en spesiell og hellig tidsperiode der man forbereder seg på de kommende juledagene intimt og eksternt. Vi har faktisk 6 uker tilgjengelig for dette, som er nok tid til å gjøre alle forberedelser til festivalen og fylle ditt eget hjem med den muntre julestemningen. Hvor starter dette? Rett ved inngangsdøren. Dette må også festlig dekoreres. Julekransen som henger der er også et tegn på at julen snart skal feires og at du venter på festivalen med glede og utålmodighet. Han tar også en varm velkomst til alle dine gjester! Dens struktur og utsmykning ligner juletreet, dets prakt og overdådighet er ubestridt. Det fungerer som et ekte blikkfang og gleder alle familiemedlemmer, dine naboer og gjester!

En frodig krans med kjegler og røde sløyfer

Idé til julekransdør

Et sant symbol på adventstiden i interiøret er adventskransen, som ikke bør mangle som bord og hengende dekorasjoner i hvert hjem før jul. Med sine 4 lys, som tennes etter hverandre hver søndag, fungerer det som en slags julekalender og gleder barna. Adventskransen samler hele familien rundt bordet fra begynnelsen av desember til julaften og skaper en koselig atmosfære full av lys og varme. I den klassiske versjonen består den av en rund, grønn base der lysestaker er skjult. Det er mange varianter for å dekorere adventskransen. Gaver fra naturen foretrekkes, for eksempel kjegler, nøtter, kastanjer, hyben, forskjellige frukter osv. Typiske vinterelementer som kunstsnø, bjeller, en liten snømann, stjerner osv. Er akkurat passe som dekorasjoner til adventskransen. I den klassiske varianten kan adventskransen sees på bordet med grønne grangrener, røde bånd og røde eller hvite lys.

En klassisk julekrans

Julekrans firgrener smykker

Kreative sinn kan lage en julekrans selv. Dekorer for eksempel sammenflettede grangrener med blomster, sløyfer, juletrepynt eller noe som passer godt til det.

Med en usminket del ser julekransen veldig flott ut

Julekrans-moderne-halv bar

Rull nedover bildegalleriet for å se adventskranser. Det er også noen ukonvensjonelle ideer og forslag som vi vil gi deg.

En julekrans med laurbærblader og kjegler som pynt

Gjør-det-selv julekransidé

En julekrans kan også lages av juletrepynt

Julekrans-tinker-juletrepynt

Bare, sammenflettede grener dekorert med frodige blomster

Julekrans-idé-lag-selv

Julekrans laget av treutskjæringer

Julekransidé utskjæringer

Denne julekransen ligner så mye et grantre

Julekransidé kunstsnø

Ukonvensjonell julekrans laget av mange små bjeller

Julekrans dørklokke

Ikke glem meldingen “God jul”!

Julekrans dørkjede kjøkken

Hvorfor ikke ta på en tradisjonell adventskrans?

Eller la en henge i taket?

Adventskrans hengende dekorasjon

Du kan til og med lage en julekrans av klesklyper

Julekrans-lag-selv-klesklyper-idé

Dekorer lysestaken med kjegler, kanelstang og skogsnøtter

Adventskransbord ideer

Adventskranser bringer lys og varme inn i atmosfæren

Adventskransborddekorasjonsideer

Dekorative stjerner og alle slags granpynt er passende dekorasjoner til adventskransen

Adventskranspyntebord

Denne adventskransen ser veldig vinterlig ut i sølvfargene i blått og grått

Adventskrans-sølv-vinterlig-dekorasjon

En DIY adventskransidé

Advent-krans-gjør-det-selv-idé-diy

Det er mange ferdige adventskranser

Kjøp et adventskransbord

Adventskransen uttrykker din stil og smak

Adventskrans-lag-selv-barn

Stilige dekorasjonsideer for din festlige juleborddekorasjon

Hva gjør egentlig et festlig julebord? Det skal se koselig og innbydende ut, men også spre en unik julestemning … Og hvordan fungerer dette best? Spesielt med matchende julebordpynt! Som med alle andre typer dekorasjoner, handler det også om riktig fargekombinasjon, ønsket stil og det bestemte.

Julens farger

Når du skal dekorere julebordet ditt, er det best å konsentrere seg om to til tre fargenyanser for å unngå overbelastning av fargen. I tillegg til klassikerne – rød, grønn og hvit – er det selvfølgelig mange andre fargekombinasjoner tilgjengelig. Spør heller deg selv hva du har lyst til å gjøre denne gangen. Borddekorasjonene til jul kan gjøres helt nøytrale med dempede farger eller, om ønskelig, utformet med noe atypiske fargenyanser som lilla, sennepsgult eller til og med blått og sølv. Gull er ikke bare tidløst, det er også tilbake i trenden i år, også innen stue og innredning. Så du kan ta det med ro.

Stilig juleborddekorasjon i gull

julebord-dekorasjon-ideer-julekuler-gull

Stilen på julebordpyntene dine

I likhet med fargene, har du et ganske bredt spekter av stiler også her. Fra den veldig enkle, puristiske til den litt sjarmerende, rustikke til den muntre Boho Chic eller den nostalgiske årgangen – beslutningen avhenger bare av din egen smak og personlige preferanser. Avhengig av hvilken dekorativ stil du har valgt til julebordpynten din, kan du bruke rikelig med naturlige materialer, for eksempel grangrønn, kjegler, drivved, mose, julestjerner og andre juleblomster, treskiver, kanelstang og frukt. Fra dette kan vakre arrangementer eller plasskort trylles frem på kort tid i det hele tatt. Selv bare spredt her og der på bordet, skaper disse naturens gaver umiddelbart en unik, frisk atmosfære og inviterer deg til å dvele.

Ta med naturen til bordet

enkel-jul-dekorasjon-ideer-lys-bær-gran-grønn

Hjemmelagde og kreative ideer med gjenstander som ikke er beregnet på bruk, for eksempel glass, kakestativ, juletrekuler eller kjøkkensikt, er for eksempel også blant de mest populære dekorasjonsideene på julebordet. La deg inspirere av vårt bildegalleri og skap din egen festlige stemning på festbordet med kjærlig arrangert julebordpynt!

La kreativiteten ta over sjel og kropp!

julebord-dekorasjoner-diy-ideer-briller-kuler-julefigurer

Design julebordet ditt i klassisk rødt!

Julebord-pynt-arrangering-rød-juleballer

Søte juletrær blir bordpynt

julepynt-kaker-juletre

Arranger festbordet ditt til jul i blått og hvitt!

juledekorasjon-blå-hvit-klut servietter-juletrekuler

Slik liker ekte purister i julen

puristisk-julebord-dekorasjon-med-eske-tre-plaetzche

Enkle midler, stor innvirkning

diy-julebord-dekorasjon-kanel-gran-grønn

Design julebordpynten din på en søt måte!

julebord-pynt-søtsaker-julekuler

Friske julestjerner pryder bankettbordet

julebord-dekorasjon-moderne-julestjerne

I stedet for en bordløper kan du bruke en gyllen aluminiumsfolie

gylden-julebord-dekorasjon-med-aluminium-folie-gran-grønn

Legg et par ferske fargesprut på festbordet til jul

Kombiner oransje og rødt med flotte grangrener

rød-oransje-julebord-dekorasjon-med-julekuler-bær

Lag din duftende juleborddekorasjon av appelsiner og nellik

Julebord-dekorasjon-gjør-det-selv-oransje-nellik-idé

Kegler og vinkorker er bare perfekte som festlige kort

legg kort-diy-ideer-julebord-dekorasjoner

Christmas joie de vivre i boho -stil

boho-stil-jul-bord-dekorasjon-design

Treskiver, firgrønne og hvite lys – en uslåelig klassiker

julebord-dekorasjon-gran-grønt-kjegler-skivebordskort

Forgyldt stikkende håndflate som borddekorasjon til jul

julebord-dekorasjon-kuler-rødt-bånd-gylden tornpalme

Mindre er ofte mer

kanelstang-rød-jule-baller-julebord-dekorasjon

Du kan lage en vakker julekrans av ost og cherrytomater

juleborddekorasjon-ost-kirsebær-tomat-rosmarin

Kreativt utformede julefigurer utfyller den festlige borddekorasjonen

En spesiell del av julebordpynten er de søte julefigurene du liker å dele ut her og der. Disse kan være laget av tre eller keramikk, eller du kan lage dem selv.

Lag dine egne kreative julefigurer laget av tre og naturlige materialer

julefigurer-laget-av-tre-julepynt

Julefigurer av tre

Det er mange trejulefigurer på markedet. Men vi har en god idé for deg hvordan du kan lage små pingvinfigurer selv. For å gjøre dette trenger du forskjellige furuskegler for kroppen, små trekuler for hodet, filtmateriale for vinger og føtter og noen ekstra dekorative elementer etter ønske. Den raskeste og enkleste måten å feste de enkelte delene på hverandre er å bruke en varm limpistol. Lim trekulen til furukeglen og mal den i svart og hvitt, de typiske fargene for et pingvinhode. La tørke. Klipp ut vingene og føttene fra filten og lim dem deretter. Det andre tilbehøret overlates til fantasien din, men du kan hente inspirasjon fra bildet ovenfor.

Formidle et godt humør gjennom keramiske julenissen

julenissen-fra-keramikk-juledekorasjon

Keramisk julenisse

Julepynten blir ikke komplett uten en nissefigur. Dette designet i de typiske fargene hvitt og rødt skaper en varm og glad atmosfære i rommet. Så kom deg så raskt som mulig i gang for å velge en flott keramisk julenisse. Og for å dekorere det hele enda mer jul, kan du få flere keramiske figurer i forskjellige størrelser. Du kan også plassere den selvlagde julepynten ved siden av og sikre en fin samling.

Lag et mini -juletre selv

julefigurer-tinker-jule-håndverk-juledekorasjon

Tinker julefigurer

Det er ingenting vakrere og mer verdifullt enn den hjemmelagde dekorasjonen. Derfor foreslår vi at du lager et juletre selv av ubrukelige knapper. Du trenger papp, knapper og noen få perler eller andre små elementer som pynt. Igjen, det hele gjøres mye raskere med den varme limpistolen. Lag en sylinderform av pappet og lim dette på siden slik at det holder. Nå er det knappene som står for tur. Store eller små, monokrome eller fargerike, alt du liker er tillatt. Ulike fargede perler eller små blomster vil ta rollen som juletrepynten. Du har laget en flott julefigur raskt og rimelig.

En flott julefigur som en utfordring

julefigurer-tinker-snømann-juledekorasjon

Lag juletrepynt av kork

julefigurer-laget-av-kork-jul-håndverk

Et rein til hagen

hage dekorasjon jul jule figurer hage ideer

Små dvergfigurer for bedre julestemning

juledekorasjon-julefigurer-juledekorasjon

Jul uten engler er ikke jul

jul-dekorasjon-ideer-deco-ideer-jul

Lag flotte julefigurer av toalettpapirruller

tinker-med-toalett-ruller-jule-håndverk-jul-dekorasjon-ideer

Lag fantasifulle julefigurer selv

juletre-dekorasjoner-gjør-det-selv-juledekorasjoner

Kreativt julehåndverk med papirkopper

julepynt-tinker-ideer-jul-julehåndverk

Lag små juletrær av stoff

juletrær-juledekorasjoner-lag deg selv

Julepynt ideer for utendørs

jul-figurer-laget-av-tre-jul-dekorasjon-utsiden

En treengel som juletrepynt

juletre-dekorasjoner-tre-jul-figurer-laget av tre

En smart idé til julepynt

julepynt-jule-håndverk-jul-dekorasjon-ideer

Lag en julestjerne av kanelstang

Juletre-dekorasjoner-tinker-juletre-dekorasjon

Lag juletrepynt av filt selv

julepynt-ideer-juletre-pynt-gjør-det-selv

Dekorer huset ditt tematisk til jul

julepynt-ideer-jul-tegn-ideer

Julepynt laget av naturlige materialer

naturlig-jul-dekorasjon-jul-dekorere

Originale og billige håndverksideer til jul

diy-jul-dekorasjon-ideer-jule-håndverk

Magiske julelys – et fantastisk spill av lys og skygge

Sist men ikke minst kommer vi til de magiske julelysene og de små blinkende telysene som ytterligere forsterker julens magi.

Betydningen og hensikten med julelys

Lenge før menneskeheten begynte å feire kristen jul, hedret mange hedenske folk den mørkeste tiden på året og vintersolverv. For mange ble denne tiden betraktet som slutten på mørket og lysets gjenfødelse. Det er sannsynligvis av denne grunn at tradisjonen med julelys kom til, som vi fortsetter å fremme så kjærlig i dag.

 En vellykket julebelysning fungerer som en sjarm

julelys blinkende lys barn adventskrans

Lys og farger – effekten på psyken

Lyset kan ikke eksistere uten mørket, i hvert fall ikke for vår oppfatning. Når det gjelder lysdesign, kan man bare si at visse objekter bare kan komme til sin rett når lyset er nøyaktig innstilt. Det vi alle vil oppnå i juletiden gjennom dekorasjon og myk belysning, er først og fremst en kontemplativ atmosfære og hjemmekomfort. Hjertet blir varmet og sinnet lyser og jubler. Enten belysningen er innendørs eller utendørs, velger vi bevisst eller ikke mykt og varmt, ofte indirekte lys. Vi får flere små, glitrende lys gjennom bruk av eventyrlys, lykter eller levende lys.

Stearinlys og lysrefleksjoner alene skaper ønsket festlig atmosfære

julelys borddekorasjoner som tenner glitterlys

 Lys kan ikke eksistere uten mørke og omvendt

Ideer til julelys

Man kan tilfeldigvis si at julelysene kan velges fritt i henhold til dine egne preferanser. Det er bare en ting å tenke på: For at effekten av julemagien skal merkes, bør samspillet mellom mørke og lys inkorporeres. Lag et spill av lys og skygge ved å dekorere vinduet med en saks eller lage lykter med julesymboler.

En kjede av lys er nok til å skape en festlig og magisk atmosfære

julelys utendørs belysning

Snødekte landskap øker effekten av lyset

julelys borddekorasjoner belysning vindlys spill av lett utendørs belysning

Magisk lysdesign

Som allerede nevnt, får hvert lysdesign bare betydning når det understreker formen eller arten av gjenstander. Eksemplet med silhuetten er ikke den eneste måten å få et julerom til å virke magisk. Hvis du er så heldig å oppleve et snølandskap på dørstokken i løpet av de festlige dagene, kan du bruke dette som en flott designmal. Snøen reflekterer lyset og forbedrer dermed den magiske effekten du ønsker.

Refleksjoner og refleksjoner er de beste hjelperne i lysdesignet ditt

julelys plass speiling

Men du trenger ikke nødvendigvis å håpe på snø, for mange veier fører til julemiraklet. Ta en titt på julepynten og plasser lyskildene ved siden av lysreflekterende materialer, for eksempel julepynt. Glitterlys, metallskåler, glass, men også speil har egenskapene til å multiplisere lyset og forsterke julestemningen.

Objektets form og natur kan virke magisk

julelys skinnende overflater lysrefleks

Lyset kan fremdeles brukes utmerket til å tegne konturer eller som et supplement til borddekorasjonen.

 Lysets gjenfødelse ble før feiret i julen

julelys skjæresnitt kontrast

De små lysene varmer hjertet og lyser opp sinnet

Julelys tinker lanterner Christmas bauble fairy lights

Lyskilden i rommet kan representere et eventyrlandskap

julelys snø landskap

Mørke silhuetter og konturer legger til julepynten din

Julelys tinker lanterner Christmas bauble peis

Varme og hjemmekoselig hygge hører hjemme ved bordet

julelys borddekorasjoner som tenner lys

Stjerner er et av de mest populære lyssymbolene i julen

belysning lanterner tinker lanterner stjerne

Du kan bare score med en glødende vindusdekorasjon

julelys stjerner festival dekorasjon

Å lage lykter er morsomt og gir en festlig stemning

Julelys tinker lanterner ideer

Små spotlys erstatter den varme og myke belysningen

julelys borddekorasjoner belysning lanterner lys lek lys flekker

Julelysene dine kan også skapes raskt og enkelt med papir

julelys borddekorasjoner belysning lanterner

Jo mer av den hvite malingen du tar, desto lysere blir dekorasjonen din

Julelys lanterner tinker ideer farge hvit

Du kan magisk dekorere med eksisterende snø

julelys snø l lys

Å designe med lys betyr å kunne skape illusjoner

Julelys ute av fokus stearinlys LED fargerike

Christmas tealichers skaper en romantisk atmosfære

Jule -telysholdere er dekorasjonen for deg som liker å skape en romantisk atmosfære hjemme. Det er mange forskjellige varianter, som hver passer godt til forskjellige designkonsepter. Her er noen ideer!

Juletelysholder i rustikk stil

Den landlige atmosfæren og julen hører liksom sammen. Enkelheten, nærheten til naturen, lengselen etter røttene til våre tradisjoner og kultur symboliserer også verdiene vi forbinder med denne festivalen. Du kan enkelt lage rustikke jule -telysholdere av trebiter. Selv i grov form er de fantastisk innskrevet i moderne skandinavisk interiørdesign og dekorasjonskonsepter. Et annet alternativ er de flotte jule -telysholderne i form av trefigurer med festivalens symboler.

Noble Christmas tea light holder

Edle julelys er stort sett laget av metall eller glass av høy kvalitet. De skaper en magisk atmosfære med sine glans- og speileffekter. I et enkelt, landlig eller minimalistisk hjem, gjør de edle julelysholderne det festlig dekorerte bordet til et naturlig blikkfang. Med andre ord gir du mer høytidelighet til rommet gjennom det eklektiske.

DIY Holder til juletelys 

Til slutt kan du også enkelt lage jule teholdere selv. De mest populære ideene for dette er med gjenbrukte glass med yoghurt, syltetøy eller andre produkter. Disse er dekorert med dekorativt papir. Du avrunder gjerne designet med flotte buer. Du kan også male glasset og tegne forskjellige symbolske figurer på det. Denne fylles deretter med forskjellige materialer som har en dekorativ verdi og som samtidig holder lysene rette.

Vi håper du likte våre kreative dekorasjonsideer til jul, og at de mange bildene har inspirert deg videre. Bruk tipsene våre for å lage en fantastisk julepynt i dine egne fire vegger og feire der med venner og slektninger! Redaksjonen vår ønsker deg en fredelig og god ferie!

Den elegante enkelheten er moderne

malet glass-telysholder

En DIY julelilleholder kan se så stilig ut

diy-jul-te-holder-i-glass

Den rustikke stilen går fantastisk med juletemaet

diy juleteskeholder

Disse hjortfigurene symboliserer jul og ser edle ut

edel-te-holder-laget av metall

Gullkuler med lys er ideelle som vindusdekorasjoner

elegant-baller-som-jul-godteri-holder

Sammen gjør disse juletheilterne en flott kombinasjon

fem-store-jul-te-holdere-for-vinduet

Denne DIY -telys er enkel, men kreativ og effektiv

veldig-enkel-telys-holder-diy

Forgylt glass velges ofte som julepynt

gull splinter jul te holder lys

En julebeskjed ser alltid flott ut på en telysholder

tre-telys-holder-diy

Nummer 3 og den rustikke stilen går fantastisk med festivalen

tre jul-te-holder-tre

Ideell telysholder for fans av rustikk enkelhet

tre-jul-te-holder-rustikk

Man liker å kombinere jule telysholdere og lys

original-lys-og-telys-holder-juledekorasjoner

Hvitt er ofte valgt for telysholdere i minimalistiske hjem

original-hvit-jul-te-holder-diy

Denne DIY telysholderen passer til jul og andre anledninger

matchende-te-holder-til-jul

Disse jule -telysholderne passer til de fineste rommene

kopper-te-holdere-ideelle-til-jul

Med sølv og stearinlys kan du få enhver stemning til å skinne

sølv julestakeholder

Disse landlige juletelysene minner oss om festivalens verdier

fyrfadsholder-laget av grove stykker av tre-juledekorasjoner

Denne juletelysholderen ser stilig og tradisjonell ut på samme tid

jul-te-holder-engel-edelt metall

Det edle glasset og snøfnuggsmønstrene har en festlig effekt her

jul-te-holder-glass-med-snøfnugg

Disse enkle juleholdere er fulle av symbolikk

jul-te-holder-idé-stjerne