kul deco i hvit stol lysekrone pute deco kommode

Kul dekorasjon i hvitt – perfekt for kommende sesong

Uansett stil, kan den hvite fargen gi huset ditt et friskt, kult utseende som er perfekt for sesongen som kommer.

1) Ekspansiv hvit

Hvit er den ideelle fargen for en liten plass. Den monokromatiske paletten åpner rommet, utvider det visuelt og slipper lys gjennom.

I et lite hjørne gleder øyet seg over teksturens kontrast – det er chenillestoff, luftige gardiner og glitrende krystall. Det fine med dekorasjonen i hvitt er at det er et spill av skygge og lys.

Kul hvit dekorasjon – velg forskjellige hvite nyanser for rommet ditt

kul dekorasjon i hvitt sovende shabby shick style skapspeil

2) Farge passer perfekt

Ikke vær redd for å ta børsten. Dette Queen Anne skapet ble malt i en mørk farge, men med litt sliping og ny maling fikk det dette fantastiske nye utseendet som passer perfekt til det helt hvite soverommet. Velg forskjellige hvite nyanser for rommet ditt. Den gamle metallkronen har også blitt levende takket være den hvite fargen.

Barnerom helt i hvitt med friske fargede aksenter

kult deco i hvite barnerom skodder farget sengetøy 3) Hvitt rom

Innstillingene og trendene om farger endres. På barnerommet er det fremfor alt passende å ha mer luksus og et moderne utseende. Så velg et helt hvitt fargevalg for sengetøy, vegger og møbler. Bytt dynene og putene med hvite. Så du får et nytt rom som skinner i hver sesong. Bruk en gård med stoff for å legge til et hodegjerde som vist på bildet.

Lysstyrke og orden på kjøkkenet

kul deco i hvitt kjøkken kjøkken øy stående krakk spisestue

4) Klassisk mat

Dette kjøkkenet kombinerer to områder i hvitpolerte benkeplater fra Carrara -marmor og hvite vegger står side om side i dette historiske kjøkkenet fra begynnelsen av 1900 -tallet. Minimalt glasserte vegghyller står mellom to store vinduer som slipper naturlig lys inn i rommet, så kjøkkenet er lyst og oversvømmet med lys.

Kombiner forskjellige innredningsstiler

kul dekorasjon i hvit soverom seng gardiner gulvlampe

5) Ulike ting fra den gamle verden

Hold fargen til et minimum på møblene fra gamle dager for å kunne kombinere forskjellige møbler. Her passer den kremhvite godt til alle møbler. Kalesjen er dekorert med et hvitt myggnett og en gammel bronselampe. Den dempede fargepaletten, tekstur og kombinasjon av objekter viser mangfoldet i innredningen av dette soverommet.

Få fokus på tilbehøret

kul dekorasjon i hvit spisestue blomster frukt lysekrone farget

6) Tilbehør som blikkfang

Når vegger og møbler er hvite, er fokuset på tilbehøret. Sett aksenter og gjør det med mye moro! En attraktiv samling i spisesalen er like interessant som en lysestake eller et ensemble av fargerik keramikk. Lampen din vil også lyse på en unik måte.

Dramatisk utstillingsplass for porselenssamlingen din som bakgrunn

kul dekorasjon i hvite spisestuestoler shabby skapretter

7) gardiner

Gardiner i rommet kan få noen møbler til å se mystiske ut. Her skaper det massive loppemarkedsapoteket med sin mørke bakgrunn en dramatisk visningsplass for porselenssamlingen din.

Helt hvitt fargevalg på dette badet

kul dekorasjon i hvite bad benk skap blomster

8) Speil i hvit ramme

Mosaikkgulvet er den eneste endringen i det helt hvite fargevalget på dette badet. Strategisk plasserte speil gir rommet glans. Vindussetet med frottéputer er også godt valgt.

Vegg i elfenbensfarger

kul dekorasjon i hvite spisestue stoler lysestake

9) Åpen enkelhet

I denne spisestuen er alt understreket i hvitt – stolene har hvite trekk og venter på ditt besøk. En skyggelagt lysekrone og enkle persienner fremhever også den klassisk moderne stilen i rommet. Den hvite paletten er beriket med en fin elfenbensskygge på veggene.

Se etter interessante vintage møbler i bruktbutikken

kul dekorasjon i hvit speil lysekrone veggdekorasjon kremaktig

10) Interessante små ting

Du kan gjøre plassen din enda mer interessant med gamle møbler som du nå renoverer. Se etter et interessant gammelt speil i bruktbutikken og forny det ved å male det i hvitt. Velg et praktisk sted for ditt “nye” speil i rommet, det vil praktisk talt doble det naturlige lyset der. Dekorer plassen ved siden av med blomster, en fransk klokke eller lignende tilbehør. Det ser bra ut, ikke sant?

kul dekorasjon i hvitt stuebord blomsterbøker

11) Farg inn linjene

Bruk den hvite fargen til å skille eller understreke noe i innredningen din.

kul dekorasjon i hvit stue blomsterdekorasjonsteppe

12) Nøytral bakgrunn

I dette rommet, hvor alt er dekorert i hvitt, oppstår kontrasten i form av svarte aksenter, som er så kraftige og ekstremt imponerende.

kul dekorasjon i hvitt kjøkken kjøkken øy blomster

13) Tradisjonelt utseende på kjøkkenet

Moderne design med tradisjonelle elementer gjør dette elegante hvite kjøkkenet tidløst. Skap med glass og tykke marmorplater gir rommet ekthet, mens apparatene i rustfritt stål gir et moderne kontrapunkt. Eiketre på gulvet i dette landstedet i varme naturlige farger får det hvite rommet til å se veldig koselig ut.

kul dekorasjon i hvit stue peis stein trebord

14) Gammelt møter nytt

I denne lyse og luftige stuen understreker gulvbordene og treflatene husets historie, mens de mørke tonene står i kontrast til de moderne hvite veggene – vi ser en kombinasjon av gamle og nye stiler.

kul dekorasjon i hvitt bad blomstermønster blomster

15) Spa -behandling

Naturlig lys “danser” på det helt hvite badet. Forbedre den luksuriøse spa -følelsen med mange hvite håndklær, gulv, dusjforheng – det er en sikker måte å fornye badet på.

kul dekorasjon i hvit osmannisk bord blomster pels

16) Lys og munter

Denne viktorianske leiligheten har blitt pusset opp og omgjort til et moderne loft. Med hvitt og svart på møbler kan de moderne og viktorianske stilene slås bedre sammen.

stilig dekorasjon i hvit lenestolbukett med lenestol 17) Riktig farge

Grønt er vårens farge og de dempede sandtonene til tilbehøret gir disse oppholdsrommene en landlig sjarm.

stilig dekorasjon i hvitt polstret lenestolbord blomster treskap

18) Hvit eleganse

I dette rommet bidrar friske blomster og planter til å forene innendørs og utendørs områder.