kule dekorasjonsideer til peiser lenestoler moderne komfortabel ergonomisk grov vegg

Forbedre peisene dine med følgende dekorasjonstips

Med vakre farger og tilbehør kan peisen forvandles til et vakkert fokuspunkt i stuen eller andre steder.

Vil du understreke den naturlige skjønnheten i peisene dine? Åpne sansene for mulighetene.

Samlinger, bemerkelsesverdige kunstverk eller familiebilder kan hjelpe deg med dette. Dette er bare noen få eksempler på hvordan du kan gjøre peisen mer interessant og personlig.

Arrangementet av dine personlige eiendeler kan gi den særegne uttalelsen som vil forskjønne stilen på rommet ditt.

Daglig tilbehør, familiearv eller kunstverk kan danne grunnlaget for din dekorasjonsstil. Men den kreative plasseringen eller de smarte tilleggene kan få peisen din til å skinne. Enten du er fan av tradisjonelle, moderne eller eklektiske stiler, kan du dra fordel av tipsene nedenfor.

Gjør tilkoblinger

kule dekorasjonsideer til peiser lenestoler hvite striper puter mantelpiece

Er du i ferd med å velge varer du vil plassere på peishyllen? Eller kanskje du vil sette noen på veggen ved siden av den? Velg dem slik at de har noe til felles.

– Tenk på familiesamlinger av servise, skulpturer, gamle bøker, som vil gi et personlig preg. Jo flere av disse, jo morsommere blir det hele. Fyll peishyllen med disse, men unngå overbefolkning. Sett dem i forskjellige høyder og bruk dem som du ville med verdifulle samlinger.

– En lignende fargepalett kan føre til en vellykket kombinasjon av objekter som ellers ikke ville matche. Ta den dominerende fargen i rommet i designet. Se etter ting i denne skyggen. Dette kan være lys, bilderammer eller kunstverk

– Objekter som er tematisk knyttet til fargenyansen i rommet ditt, kan ha samme effekt som den samme fargen. Samle gjenstander i naturen og kombiner dem med en vakker plante eller botaniske utskrifter. Utstill gjenstander knyttet til en bestemt hobby.

– Du kan gjøre designet enda mer interessant ved å gjenta det. Du kan gi dette en grafisk karakter. Hva med tre svart -hvite bilder av barna dine, plassert side om side og forsiktig innrammet, matt og hengt? En slik konstellasjon ville ha en fantastisk effekt, ikke sant??

 Lag et enkelt blikkfang

kule dekorasjonsideer til peiser hvite gule farger mantelpiece bilderamme

Bruk en enkel, upyntet gjenstand for å understreke peisens rolle som et støttepunkt. Du kan henge et stort kunstverk eller et speil over peishyllen. Vil du heller gå for en mer uformell stil? Legg det valgte objektet ved siden av rammen på gesimsen på veggen.

Er veggen veldig høy? Deretter henger du bildet høyt nok til at de blir sett på som et vanlig objekt.

En minimalistisk utforming av gesimsen ville være passende i et minimalistisk rom. En liten peishyll ville virket for patetisk i et rom som var overfylt med overdådige møbler.

Ta sammen tredimensjonale objekter

Er du i ferd med å velge forskjellige, tredimensjonale objekter til din peishyll? De kan bidra til et spesielt interessant utseende på grunn av forskjellige former og størrelser. Legg de mer interessante brikkene på baksiden av peishyllen. Videre kan du bytte størrelser i betydningen et visuelt spennende utseende. Deretter plasserer du objektene i forskjellige former og størrelser ved siden av hverandre, og gir rom for å puste mellom dem.

Bland grupper av små og store gjenstander. Den store peishyllen bør ikke overskygge små gjenstander.

Symmetrisk vs. asymmetrisk

kule dekorasjonsideer til peiser sofaer puter gitar rustikke bordlysekroner

Når du plasserer forskjellige gjenstander på peishyllen, bør du velge enten et symmetrisk eller asymmetrisk utseende. Du bør bestemme dette avhengig av din personlige smak eller utseendet du leter etter.

– den symmetriske prosessen er mest praktisk og populær når det gjelder å designe et gulvplass. Resultatet er klassisk og veldig visuelt tiltalende. Først bør du starte med at objektet fungerer som fokuspunkt. Det kan representere enten den største eller den med den største visuelle kraften. Deretter jobber du deg ut ved å lage speilbilder. De enkelte brikkene trenger ikke nødvendigvis å være identiske, men de bør være i slekt med hverandre

– Det asymmetriske arrangementet skaper harmoni mellom objekter av forskjellige størrelser og former. Nøkkelen: å oppnå balanse uten å stille opp innenfor en felles linje. Balanse store, tunge biter ved å kombinere dem med små. De asymmetriske stjernebildene er spesielt egnet for moderne leiligheter.

Bak peishyllen

Dekorasjonen trenger ikke nødvendigvis å være på eller over peishyllen. Du kan også plassere det slående kunstverket bak det. Når du gjør dette, bør du vurdere brannkassen og brannboksen.

– I den varme årstiden kan du fylle det sorte hullet med friske hvite bjørkestammer. Det tradisjonelle brannarrangementet gir et klassisk preg. For et mer grafisk utseende, stuv tømmerstokkene i blokker fra forsiden til baksiden og skjær endene av.

– En vanlig dekorasjon for branngravene inkluderer peisskjermen og andre verktøy. Selv om de er nyttige, kan de passe din stil og gjenspeile din personlighet. Du kan finne verktøyene på markedet i forskjellige utsmykkede varianter som passer både til en sære stil og en elegant, moderne stil. Et interessant pryd kan være en velkommen endring fra hverdagsstil. Du kan også stole på store stykker for designet ditt: Det vil være en kurv med stammer, en plante i en gryte eller et stykke av en skulptur. De vil også være en sterk uttalelse mot den store peisen.

Har du nå bedre ideer om hvordan du kan dekorere peisen din for ferien som kommer? Våre tips vil sikkert hjelpe deg!

Eksepsjonell peis på hjørnet av veggen

kule dekorasjonsideer for peiser hjørne lavt salongbord sofaer hyller åpne

Tradisjonell boliginnredning

kule dekorasjonsideer til peiser klassisk tradisjonell treoverflate

Klassisk, prydrik design i stuen

kule dekorasjonsideer for skorsteiner klassisk veggspeilpyntestol

Lyse, varme stuemøbler

kule dekorasjonsideer for skorsteiner moderne møbler lys varm atmosfære

Moderne stue – elegant dekorasjon inspirert av naturen

kule dekoridéer til peiser moderne møbler sofaer

Rustikk stue – tremøbler

kule dekorasjonsideer til peiser moderne innredning av steinvegg

Innebygd peis med Msaik-overflate

kule dekorasjonsideer for moderne skorsteiner, inkludert sofaer, mosaikkoverflate   Tre malerier over peisenkule dekorasjonsideer for skorsteiner stål treveggdesign sofa lenestoler

Steinpeis i den store stua – ergonomisk skinnseng

koselig stue innebygd peis steinstol ergonomisk hvitt skinn

Massiv innebygd peis – veggspeil hang over den

kule dekorasjonsideer for skorsteiner tradisjonelt symmetrisk arrangement