terrasse design ideer for å sette opp en privat kafé hjemme

The Cafe – den store stjernen på denne enorme terrassen

I dag har vi lyst til å vise deg noe virkelig elegant og sofistikert. Vi tenkte: Enten har du råd til dette før eller siden, eller du vil hente inspirasjon fra det for å implementere mindre ideer av samme type i ditt bomiljø.

Terrassen var en drøm som gikk i oppfyllelse for disse innbyggerne. Du har virkelig jobbet mye for å ha en slik. Så fra begynnelsen var de veldig interessert i designet.

Du ville ikke bare bruke den innimellom! Nei! De ønsket heller å skape et tematisk rom der du kan nyte atmosfæren hver dag. Du har valgt en elegant kafé hjemme.

Kule terrassedesignideer for en kaffestemning på terrassen

terrasse design ideer glassvegger privat kafé hjemme design ideer

La oss se nærmere på hvordan alt ble forberedt der. Fordi de levende ideene er veldig flotte, og de kan også brukes fantastisk i andre sammenhenger.

Møblene er laget av bærekraftig tre. Dette gjelder også stolene. Alle disse er individuelle stykker laget av håndverkere.

Det er satt opp en buffet på motsatt side. Dette er et av elementene som er nøkkelen til det generelle utseendet. Det er ikke tilfeldig at de to objektene ble festet til denne veggen innenfor den horisontale veggdesignen.

Buffeen nedenfor, de hvite hyllene over og de innebygde enhetene i den øvre delen sikrer en tydelig, vertikal inndeling. Bildet og hyllen for mapper strukturerer imidlertid det hele horisontalt i to.

Bildet viser temaet i rommet. Mappene skaper en mer fabelaktig, munter atmosfære. Så disse møbleringsideene er på rett sted her.

Boligplanordning

terrasse design ideer privat kafé hjemme oppholdsplan

Hyllen som du kan se koppene plassert under bildet og mappene er laget av marmor. Den representerer visningsområdet for de verdifulle kaffesettene.

Dekorasjonen er reservert, men også munter og uttrykksfull. Den dekorative rosegrenen er festet til veggen. Videre har mange flotte reisesuvenirer blitt stilt ut i dette rommet.

Belysningen er også av spesiell betydning her. Systemet var festet til en digital dimmer. Man kan dermed kontrollere lysets intensitet.

De ønsket å bruke det lille området på 11 kvadratmeter virkelig effektivt. Ingen stykker ble bare stående tomme!

Andre kreative terrassedesign ideer

 terrasse design ideer privat kafé hjemme bar counter tre barstoler

Lag en avslappende atmosfære på terrassen – hent inspirasjon fra

terrasse design ideer privat kafé hjemme lounge møbler

Livlige ideer til den lille balkongen

  terrasse design ideer privat kafé hjemme farget balkongmøbler

Fargede hyller for balkongplanter

terrasse design ideer privat kafé hjemme fargede hyller

Foldemøblene er en praktisk løsning

terrasse design ideer privat kafé hjemme salongbord tregulv terrasseTremøbler med retro design

terrasse design ideer privat kafé hjemme salongbord tregulv terrasse

Med utsikt over byen

terrasse design ideer privat kafé hjemme salongbord tre by leilighet utsikt