Halve sommeren er allerede over. Men forhåpentligvis har vi fortsatt fine varme dager foran oss, som vi nyter fullt ut. Den vakre, moderne og imponerende hagedekorasjonen vil være svært nyttig i dette. Samtidig trenger vi enkle ideer på denne tiden av året: Vi vil ikke kaste bort så lang tid med å tukle og installere! Tross alt har vi bare noen få uker igjen til å nyte den varme årstiden.

Den kunstneriske hagedekorasjonen er veldig populær på denne tiden av året. Det kan forvandle atmosfæren med enkle midler og bidra til stor glede.

Industriell stil for bakgården: en edel og praktisk idé

steinhage i bakgården

Hagedekorasjon i industriell stil: funksjonelle gjenstander med dekorativ effekt

Hagedekorasjonen i industriell stil gjør det mulig å bruke eksisterende materialer og gamle gjenstander. Du kan også bruke gjenværende materialer fra gamle ombygginger og renoveringer. Et typisk prosjekt i industriell stil ville være en benk laget av byggeklosser og et tykt trebord.

For belysningen kan du bruke gamle lamper eller lysekroner fra interiøret. Bare male eller male dem på nytt. Vårt tips: Bruk en lys farge for å lage en fabelaktig aksent!

Tross alt er renoverte metallstoler funksjonelle og fungerer også som flotte dekorasjoner. Uansett om de er malt i en nøytral eller prangende farge, skriver de godt i industriell stil.

Gamle stoler kan finne en flott ny bruk i hagen

gammel stol blir en planter

Det du ikke kan bruke inni kan få et nytt liv ute

La oss fortsette litt med emnet “funksjonelle møbler og gjenstander med kunstneriske effekter”!

Enhver form for gammelt tilbehør eller møbler som ikke lenger er det siste, kan finne en ny bruk med et nytt strøk maling og kreativ posisjonering i hagedesign i industriell stil. Fordel disse fornuftig slik at nye soner for avslapning og underholdning eller praktiske lagrings- og lagringsområder opprettes.

Hvis stilen til de forskjellige objektene avviker for mye, gjør du noe for å standardisere helhetsbildet. For eksempel kan du dekorere møblene med maling, tekstiler eller dekorative puter i lignende farger. Du kan gruppere dem etter nyanse, form eller materiale.

Eller bare handle etter mix and match -prinsippet og lytt til dine indre følelser!

Hva synes du om en ny farge på hagegjerdet?

maleri i rød flott idé

Forny de eksisterende konstruksjonene

Utdatert hagegjerde, flisede og totalt ødelagte steiner på hagestiene, rustne metalldører eller barer – vet du noe slikt i hagen din? Du kan selvfølgelig nå totalrenovere alt. Men hvis du ikke vil ha det, kan du bruke disse feilene til å lage kunstneriske effekter. Du kan nå skjule de ødelagte områdene med kunstnerisk dekorasjon. Slike ville være blomsterpottene eller de hengende kurvene. Hvis du bestemmer deg for å reparere bestemte steder på gjerdet eller gulvet, kan du velge et nytt materiale eller en ny farge. Dette kan skape lekne kontraster som praktfullt gir liv i hagedekorasjonen din. Ødelagte områder på gulvet eller på gjerdet kan fortsatt skjules av nye møbler. Plasser benker, stoler, bord og belysning på en slik måte at de tjener deg godt, men samtidig skjul feil og mangler i hagen eller avlede oppmerksomheten fra dem.

Med planter og hevede senger kan du lage mange flotte hjørner i hagen

nytt utseende med planter

Utsmykket hagedesign med plantebeholdere

Det er mange planter som du også kan bruke i hagen på midtsommeren. De fungerer som en flott dekorasjon. Spesielt klatre- og hengeplanter har en kunstnerisk effekt. Du kan bruke den til å skjule ødelagte områder på gjerdet eller på ytterveggen.

En spesielt utbredt og veldig lett å implementere idé er å krydre et gjerde med hageplanter av samme form og størrelse, men i forskjellige farger. Du kan også plassere disse slik at de sammen utgjør en interessant figur.

La det være plass til kunsten i hagen

sommerfugl flott hagedesign

Fordel ulike kunstgjenstander i hagen

Interessante gjenstander som ser ut som kunstverk, finnes ofte på loppemarkeder eller til og med i din egen kjeller. Gjenstander laget av metall, tre eller stein er veldig egnet for utendørs bruk. Noen av dem må selvfølgelig males, lakkeres eller krydres på annen måte. Det vil tilføre deres kunstneriske verdi enda mer.

Så gå på jakt etter slike kunstgjenstander, fordel dem i hagen og tilbring resten av sommeren i en stilfull atmosfære. De fargede dyrefigurene er blant de spesielt populære kunstgjenstandene. Du vil umiddelbart muntre opp gjestene dine med overraskelseseffekten.

små fuglehus til gjerdet

Utsmykkede fuglehus

Vil du gjøre hagen din til et mer dyrevennlig sted? De utsmykkede fuglehusene ville være en fin måte å gjøre dette på. Hvis du velger en interessant design, vil du fortsette å legge til det utsmykkede utseendet på hagen din.

Speil, speileffekter og lyse farger

I det siste punktet i denne artikkelen vil vi se på speilene og lyseffektene som skaper en mystisk atmosfære i hagen. Du kan få frem interessante objekter ved å bruke speil eller speilflater. Disse brukes ofte i kunstinstallasjoner i hager, og dette skaper en interessant psykologisk effekt. Vi vil også henlede oppmerksomheten på muligheten for å bruke sølv og andre lyse farger. Om natten fungerer de som magiske hagedekorasjoner, noe som gjør uteområdet til et spesielt spennende sted.

Den kunstneriske hagedekorasjonen kan flytte de komplekse reparasjonene i uteområdet veldig langt tilbake. Med dette kan du skjule mange ødelagte eller ikke lenger så merkbare områder. Selv om det ikke fungerer helt, blir blikket i det minste distrahert fra dem. Eller de virker ikke lenger så sta: i et kunstnerisk miljø har selv de mindre enn perfekte gjenstandene ofte en særlig høy, egenverdi.

bur-praktisk-og-dekorativ-i-hagen

hageideer med kunstnerisk design

gammel-stol-blir-en-planter fra en gammel stol til en ny

tom for dekk-blir-et-stort-prosjekt

blomsterpotter grønn design

blomsterpotter-foran-den-nymalte hagen

gjerdet-kan-også-fortrylle-med-sitt-grove-utseende

Diy Garden Ideas I tillegg til Diy Garden Ideas So Creative Things Creative Diy Projects

DIY grønne planter flott dekorasjon

DIY kunst for hagen

DIY steinfigur og planter innendørs

enkelt bord for hagen i tre

et glassbord foran en murvegg

en ny trestol

hage ideer gotisk speil

hageideer med speil

hageideer med flotte speil

hageprosjekt fra et gammelt bord

Forskjønne hagegjerdet med blomsterpotter

grønne busker foran gjerdet

design med brett for hjørnet

buede former gårdsplass

grønn dekorasjon skjult mangler stjele på gjerdet

tredør med planter

industriell DIY benk for hagen

industriell stor swing

industrielt og eksklusivt

industriell og eksklusiv 2

bur praktisk og dekorativt i hagen

liten planter med speil for utvendig fasade

med-et-speil-hagen-ser-mye-mer-sjarmerende

plante grovt brett

seter diy

seter foran fasaden

slik kommer speil i bruk

speil brukes også i edle hager

steinhage i bakgården

strålende dekorasjon i hagen

flott og nyttig lagringsplass for hagen

flott prosjekt for hagen