Høsten er den vakreste i landet. Men ikke alle har muligheten til å tilbringe denne fantastiske sesongen der. Likevel kan alle spre den landlige atmosfæren i sitt indre. Alle kan lage den enkle landlige høstdekorasjonen selv, som vi viser nedenfor. Noen ideer kan til og med realiseres med barna dine. Du kan lykkes og trygt bringe høstens landlige stemning inn i hvilken som helst leilighet.

Uansett om du bruker ekte høstløv eller de av papir, ser denne glassdekorasjonen flott ut

glass innpakket i høstløv

Storslåtte glass med motiver av blader

Glass, noen fine steiner, lys og papir er alt du trenger for dette stilige prosjektet. Klipp ut et høstmotiv midt på arket. De mest populære er høstbladene. Vikle det rundt glasset og fest høstbladene med et fint bånd.

Effekten vil være stor hvis papiret velges i høstfarger.

Denne høstdekorasjonen laget av strikket garn og i høstfarger er enkel og effektiv

lag baller av garnhøstdekorasjoner selv

Ball av strikkegarn

Hvorfor lager vi ikke flotte høstdekorasjoner av strikkegarn om kvelden? Slik dekorasjon er veldig effektiv og kan enkelt gjøres i forskjellige høstfarger. Ballene er en veldig enkel idé. De er også flotte å henge på forskjellige steder rundt hjemmet ditt.

Gjør hjemmet koselig for gjestene i denne allerede kjøligere sesongen

tavle med melding

Vis glede og gjestfrihet med flotte mottoer

Slik at du virkelig kan nyte høsten, bør du motvirke sesongens nostalgiske stemning. Vintage tavler eller svarte tavler er perfekte for dette formålet. “Velkommen høst” er en vanlig melding, men du kan også komme med din egen. Hvis du leser en slik setning, føler du deg også velkommen som gjest.

Dette er en av mange enkle høstideer for dørdekorasjoner

Lag ugleøyne høstdekorasjon selv

Lag en dørkrans av stoff

En flott dørkrans kan også lages av enkle gamle tekstiler. Det er nettopp disse som sprer en veldig vakker høststemning i rommet. På Internett kan du finne mange ideer som er enkle å utføre, men virkelig originale. Ugle -motivet ville være veldig egnet for landlig teft. Denne høstdekorasjonen kan du også lage selv med barna.

eikenøttfarget

Lystmalte eikenøtter

Samle eikenøtter og male dem i forskjellige nyanser. Vanlige akrylmaling er flott for dette prosjektet. Dekorasjonsstrategiene med disse naturgavene er forskjellige. I en glassvase ville de være en flott borddekorasjon.

Vintage -stemningen passer godt til høsten

trekrans mange forskjellige mønstre

Lag vintage høstdekorasjoner selv

På dette bildet kan du se en flott høstdørkrans, som er laget helt av bjørketre. Den utvaskede hvite fargen ga den også et vintage-utseende. Tinkering høstmotiver av tre og i vintage stil er for tiden veldig aktuell, og du kan også bruke den til å spre en sjarmerende landlig atmosfære i atmosfæren.

Med hansker som dette vil du spre et godt humør til høsten hjemme og på gaten

hansker håndlaget høstlig

Høsthansker

På senhøsten må du ta på deg hansker innimellom. Gjør det med stil! Velg hanskene i høstlige nyanser og gi dem fantastiske meldinger som tilsvarer sesongen.

Du kan også lage noe høst av rester av materialer

bilde-med-knapper-et-gresskar-hjemmelaget-dekorasjon-ideer

Kunst med resirkulerte materialer

En bilderamme, en stoffbakgrunn og en flott håndverksidé som denne med knappene på bildet. Det er nok til å invitere høsten inn i hjemmet ditt i landlig stil. Dette er bare ett av mange eksempler på resirkulerte materialer. Hvis du lager slike landlige høstdekorasjoner selv med barna dine, har det også en pedagogisk effekt. Du lærer å spare stoffer og oppdage skjønnhet i alt.

Den fine vinen og druene er også flotte dekorasjoner

vin og druer som høstpynt

Fin dekorasjon laget av høstprodukter

Druer, pærer og andre frukter som er typiske for høsten, ville også være en flott dekorasjon for leiligheten i byen. Du utstråler umiddelbart en elegant, landlig atmosfære.

Med slike dekorasjonsideer viser du også din høye stil og gode smak på en veldig enkel måte.

peis krans høstdekorasjon

Girlander ved peisen

Dekorative kranser kan dekorere peisen eller andre sentrale elementer i interiøret. Velg landlige motiver for å spre stemningen. Girlandene på peisen kan være laget av forskjellige materialer. Selv de enkle ideene ser edle ut hvis de samsvarer med design og dekorasjon av rommet.

For en landlig atmosfære anbefaler vi enten resirkulerte materialer eller naturmotiver.

Den strikkede dekorasjonen er veldig populær om høsten

strikket pynt

Strikket pynt

Du kan også lage strikkede høstdekorasjoner selv. Vi anbefaler dette for den senere fasen av sesongen, når det allerede begynner å bli vinterlig der ute. Den strikkede dekorasjonen brukes ofte til å tilpasse gamle kjøkkenutstyr til sesongens stemning. For eksempel gir dette bollene i bildet sin helt egen karakter. Du kan også krydre vaser, garaffer og til og med noen små møbler med strikket stoff.

I tillegg til de listede ideene for høstdekorasjoner, har vi andre enkle ideer nedenfor. Du kan også gjøre alt dette selv. Eller kanskje du finner ut noe annet, inspirert av disse bildene?

 små tømmerstokker med mønstre

eikenøtt i gylne boller

lag ekorn med bånd høstdekorasjon selv

høstfarger-i-dekorasjonen-ideer

enkel dekorasjon fra naturgaver

strikkede dekorasjoner i forskjellige farger