Synes du sommerskoen din er litt kjedelig? Har du lyst på noe nytt? Ja, selvfølgelig er det utrolig mange skodesign tilgjengelig på markedet. Men hvis du ikke vil dele med dine gamle sandaler eller ballerinaer ennå, har vi noen smarte DIY -ideer som du definitivt kan dra nytte av. Du trenger enkle verktøy og noen få pyntegjenstander som du enkelt kan finne i håndverksbutikken din. Mest av alt trenger du litt fantasi og manuell ferdighet for å fullføre skoprosjektet ditt.

Hvordan du kan lage sko selv

lag sko selv sandaler skinn dusker

La oss starte med den første ideen. Som du allerede har sett ovenfor, handler dette om elegante dusker i skinn som du kan lage selv. Her finner du instruksjonene for Beryktet. Saks, lim og lærstykker er alt du trenger for å lage det.

Effektive ballerinaer i svart lakk

lag sko selv svart lakk sølvkjede

Hvis du virkelig vil krydre dine ballerinaer med svart lakk, ville det være en fin måte å legge til sølvkjeder på. Ta en titt på bildeguiden nedenfor. De nødvendige materialene i dette tilfellet er igjen saks og lim, børster, de ønskede kjedene og en tynn skinnstrimmel. Som et tillegg kan du også legge til rhinestones avhengig av hvor langt du vil gå.

For et subtilt retro-utseende, få en gullfarget spray og bruk papirstensiler til å dekorere skinnskoene dine med elegante, blanke hjerter. Selvfølgelig kan du improvisere og bruke sølv eller kobber i stedet for gull. Det er helt opp til deg.

Lite innsats og stor effekt

Lag sko selv spiss flat retro design gull

Frisk opp sommerskoene med fine dusker!

Lag sko selv flate sommersko med stripete dusker

Det fortsetter ganske enkelt. For denne smarte ideen nedenfor er alt du trenger en stofffarge du ønsker og litt tape. Bare la skoene tørke helt ut i omtrent 24 timer etter påføring av malingen.

Det er så enkelt

lag sko selv grå svart tape

Selvklebende tapevariasjon med gullfarget spray

lag sko selv teip gullfarget spray

Hvis du har sko som disse nedenfor, er en neonpenn noe for deg

Lag sko selv ballerinaer grå broderi neonfarge

Pynt ballerinaene i lakkskinn med nagler etter din smak. Avhengig av antrekket ditt, kan du bruke gull, sølv, kobber eller fargede nagler. Festing er veldig enkelt og raskt å trekke gjennom. Bare kom i gang!

Få materialer – flott resultat

lag sko selv lakk sorte nagler

Glitrende brosjer er perfekt for din skodekorasjon

lag sko selv sandaler brosjer

Gå litt mer luksuriøst med disse elegante svarte sommerskoene nedenfor. Her kan du bare gjøre underverker med et stykke gullblonder, noen få rhinestones, lim og en blyant. På bare noen få trinn kan du få et par nye sko som fascinerer med pomp og glamour.

Kombiner med en elegant dameveske og vær stolt over skapelsen din

lag sko selv svart ballerina gylne spiss rhinestones

Alle disse ideene til din skodekorasjon er selvfølgelig bare tips som du kan bruke som grunnlag. Du kan utvide disse eller endre dem helt. Bruk våre praktiske tips som inspirasjon og lag dine egne helt spesielle sommersko. Lykke til med det!

Ultra-tynt, hvitt nett vil få dine hvite ballerinaer til å virke enda mer delikate

lag sko hvite ballerinaer

Tidløs, prikket skodesign for ekte kjennere

lag sko hvite ballerinaer prikket selv