veggdesign vårdekorasjon tinker diy ideer

Lag vårpynt selv – bruk DIY -stoffer

Er krydring av hjemmet ditt en av dine prioriteringer for denne våren? Da kan noen få DIY -løsninger passe akkurat for deg! Du kan endre inntrykket av rommet umiddelbart ved å legge til noen få DIY -ideer i interiøret.

De ellers kjedelige og rene veggene kunne raskt bli til et støttepunkt. Det fungerer bare med litt veggkunst.

Men du trenger ikke bruke mye penger for å gjøre dette. DIY -prosjekter har mange fordeler. De vil hjelpe deg med å finne artisten i deg og også spare penger. Her er noen lyse og fargerike ideer som også bærer sesongens ånd.

Hvordan kan du lage vårdekorasjoner – kunst med tekstiler i rammer

veggdesign vårdekorasjon tinker diy ideer tekstiler stoffprøver

Jamielyn ute I Heart Naptime er forfatteren av det neste store verket. Han laget dette skreddersydde kunstgalleriet som godt kunne vises på et museum. De kontrasterende mønstrene i den tilsvarende fargepaletten inkluderer til og med en vignett. Denne ideen kan til og med realiseres av absolutt nybegynnere i håndverket. Det er ikke tidkrevende heller! Den kan være ferdig innen en time. Du kan enten bruke tekstiler fra et tidligere prosjekt eller kjøpe billig materiale.

Christina av DIY -mammaen laget det neste verket. Her kan du oppleve det søte preget av et barns soverom og de flotte monogrammene dekket med tekstiler. Bakgrunnen ble laget av burlap og det hele ble fullført av en malt og ornamenterte ramme. Den lille eieren av denne skjønnheten vil kunne nyte natten i elegant komfort. Flott rett?

Monogrammer dekket med stoff i barnehagen

veggdesign vårdekorasjon tinker diy ideer barneromsdesign stoffprøver

Innrammet kunstverk

veggdesign vårdekorasjon tinker barneromsdesign stoffprøver

 Fet kunstverk som spiller en sentral rolle i rommet

veggdesign vårdekorasjon tinker diy ideer mønstrede stoffer

Jaime fra Crafty Scrappy Happy har kombinert to flotte trender fra håndverk her. Slik ble dette morsomme og dristige DIY -arbeidet født. Her har vi å gjøre med den malte silhuetten til en elg. Det fremstår sterkt på bakgrunn av originale chevronmønstre. Dette eksemplet viser kraften i de sterke kontrastene og de enkle formene. Ved å bruke disse to metodene kan du få frem det beste av de to uten å få det hele til å se for overfylt ut. Vil du at det hele skal se litt mer luksuriøst ut? Bruk metallisk, sølv eller bronse i stedet.

Chevron mønster i gult

vårdekorasjon ideer tinker diy prosjekter

Jaime fra C.R.A.F.T. brukte billig, uønsket sengetøy for å lage sin neste veggkunst. Fargede, geometriske kunstverk ble laget av dette, som sikrer et kjølig visuelt, farget utseende. Den ene ble inspirert av fargede kasteputer. De viser stort sett en bisarr design. Dette tredelte verket er en av de mest vellykkede metodene for å livne opp en utleieleilighet som jeg kunne tenke meg. Så leter du etter en måte å krydre hjemmet ditt på uten å male veggene? Jeg anbefaler på det sterkeste denne metoden til deg!

Fargede, geometriske kunstverk på veggen

veggdekorasjon veggdesign vårdekorasjon tinker diy ideer geometriske stoffmønstre

Lerret er ikke lenger bare beregnet på profesjonelle kunstnere. Roxy ut Fijngenoegen + co. har laget en brennende kunstsamling. De brukte klut, stifter og varmt lim. Mønstrene og kjedeleddene ble kombinert på en flott måte. En slik eklektisk kunstinstallasjon ville komme med kraftige uttalelser i ethvert hjem. Vil du lage ditt eget lille galleri? Deretter kan du legge til blonder og knapper i blandingen også. Dette vil gi en 3D-effekt med flere lag. Du kan også se etter mer variasjon i stoffene og dermed gi et ekstra snev av kreativitet.

DIY -ideer med tekstiler, stifter og varmt lim

veggdekorasjon vårdekorasjon tinker diy prosjekter geometriske stoffmønstre

Veggkunst kan gjøre hele forskjellen

veggdekorasjon vårdekorasjon tinker diy selv lag geometriske stoffmønstre

Enten du vil gjøre mindre endringer eller ønsker en fullstendig transformasjon, kan veggkunst gjøre en stor forskjell. Veggkunst kan gjøre hele forskjellen i et rom som er helt elegant og moderne, så vel som i et som bare trenger litt mer pizzazz. Arbeid med tekstiler skaper uendelige muligheter. Dette kan skape uendelige muligheter for kunstverk. Disse må være enkle og unike.

Dagens DIY -ideer viser noen av sesongens heteste trender. Med det mener jeg de kule mønstrene og de elegante chevronmønstrene. Fant du veien til en av disse ideene??