Lag påskepynt i papp med barna dine

Kommer påskefesten i hagen din i år? Er det mange barn? Lag flotte og matchende påskedekorasjoner til hagen sammen med dine små! Følgende ideer er så flotte og enkle på samme tid at de kan sløses med barna uten problemer.

Lag påskepynt til hagen

Påske dekorasjon hage ideer håndverk med papir påskeegg

Velg et emne

Det er helt moderne og spennende når en fest er dedikert til et tema. Dette er nå praktisk talt obligatorisk for barnefester. Du kan legge til andre interessante ideer til de vanlige påskeeggene og kaninene.

Påskedekorasjonshage: moro for store og små

Påskedekorasjonshage Påskedekorasjon tinker med barn

Figurer laget av papp

Dekorer husinngangen med store og små pappfigurer. Du kan kjøpe disse. Imidlertid er det mer moro hvis du lager disse sammen med barna dine. Bestem sammen hvilke karakterer som passer best til emnet ditt.

Lag morsomme kaninfigurer av papp til påske

Påske dekorasjon hage ideer lage påske dekorasjoner med barn

For den fargede designen bør du velge materialer som er enkle å bruke.

Kartongfigurene kan faktisk fordeles hvor som helst i hagen. Bestem posisjonen din noen dager i forveien. Ikke del tallene før dagen for hagefesten din. Ellers kan de bli bortskjemt før festivalen på grunn av værforholdene.

Kjempe gulrøtter i hagen

Påskepynt hage gulrøtter laget av papp påskedekorasjoner med barn

“Velkommen” på en morsom måte

Påskedekorasjonshage Påskeharen hilsen Påskepynt med barn

Lag flere av påskeharer og påskeegg

Vi har allerede sagt at du kan legge til andre temaer for de typiske symbolene på påsken – kaninene og påskeeggene. Men hvis du vil gjøre ting enklere for deg selv, bør du heller lage litt mer av disse typiske påskesymbolene.

Hvor er påskeeggene gjemt?

Påskedekorasjonshage Påskehare håndverk Påskepynt med barn

Få mer fantasi når du lager figurer av kanin og påskeegg. De kan være store eller små. Kartongfigurene kan vise kaniner og påskeegg i forskjellige farger.

De kan henge hvor som helst eller bli skjult.

Dekorer inngangspartiet til påske

Påske dekorasjon hage Påskeegg laget av papp påske dekorasjoner med barn

Borddekorasjon

Kartong er også et herlig materiale til bordpynt på påskens barnefest. Gjør noe interessant ut av det! Pappdekorasjonene er ikke så sofistikerte, og det er ikke så ille hvis de går tapt.

Festlig borddekorasjon i solgult

Påske dekorasjon hage ideer festlig bord dekorasjoner

Klipp ut dekorativ kylling fra gult papir

Påske dekorasjon hage tema bord dekorasjon Påske dekorasjon tinker med barn

Kartongmasker

Lag noen påske ansiktsmasker av papp. Typisk er selvfølgelig de med uttrykk for en kanin. Du har mye frihet når det gjelder farger og andre detaljer.

DIY kaninmasker for barn

Påskedekorasjon hage Påskedekorasjon tinker med barn påskekaninmasker

Velkommen skiskinn og noe mer

Velkomst- og hilsenskilt kan også lages av papp. De kan fordeles på husfasaden, på vinduet, i blomstervasene, etc. Du kan også lage disse påskedekorasjonene til hagen sammen med barna.

Det gir det hele et morsomt og komplett utseende.

God påske!

Tinker ideer til påskepynt med barn

Spiselig bordpynt til påske

Påskedekorasjon hagehagefestdekorasjon Påskedekorasjon tinker med barn

Osrerdeko for hagen

Påske dekorasjon hage ideer Påske dekorasjon for hagen

Våren er her!

Påske dekorasjon hage ideer Påskeegg mose kanin skulptur Påske dekorasjon hage ideer skjul påskeegg lage påske dekorasjoner Påske dekorasjon hage ideer skjule påskeegg påske dekorasjoner med barn Påskedekorasjon hagekurv med blomster Påskedekorasjon håndverk med barnPåskedekorasjonshage Påskedekorasjon tinker med barnPåske dekorasjon hage Påskehare inngangsområde tinker med påskedekorasjoner med barn Påskedekorasjon hage Påskekaninskulptur Påskedekorasjon tinker med barn Påske dekorasjon hagefest som lager påskepynt med barn Påskedekorasjon hageborddekorasjon Påskedekorasjon tinker med barn Påske dekorasjon hage bord dekorasjon hage fest dekorasjon ideerPåske dekorasjon hage ideer male og skjule påskeeggPåske dekorasjon hage ideer håndverk med barn