Hvis du vil forskjønne de fire veggene dine med atmosfærisk lys, er det best å bruke lysdioder. De bruker veldig lite energi, skinner behagelig sterkt og har en levetid på mellom 30 000 og 50 000 timer. Med fire timers drift per dag kan en LED -armatur teoretisk vare opptil 30 år. Siden de lysemitterende dioder er veldig små, kan de brukes veldig godt til lysrør og eventyr. Tips: Mer informasjon om LED -lys for innendørs og utendørs bruk Du finner her.

stueinnredning ledet eventyrlys

God stemning i stua

Enten med venner over en kopp te eller på en hjemmekino kveld med familien: det skal være koselig i stua. Du kan skape en koselig romfølelse med en kombinasjon av direkte og indirekte lyskilder. Dimbare LED -spotter i taket lyser opp rommet etter behov, en gulvlampe i sofahjørnet gir lys for å lese eller lytte til musikk. Når du ser på TV, sikrer diskret innsatte LED -lysrør, som er installert, for eksempel bak TV -en eller under en bokhylle, hyggelig bakgrunnsbelysning. Mange eventyrlys kan betjenes med fjernkontroll eller med en smarttelefonapp – inkludert skiftende lyseffekter. Et første skritt mot det smarte hjemmet, det smarte nettverkshuset der belysningen og mye mer enkelt kan fjernstyres.

Tips: Med bevegelige LED -spotter på veggene kan du spesielt belyse mørke hjørner og sette møbler, bilder eller kunstverk i rampelyset. Hvis du ønsker å utvikle et sammenhengende belysningskonsept for hele huset eller leiligheten, støtte fra en profesjonell Belysningsplanlegger vær hjelpsom.

Lette aksenter i spisesalen

En hengende lampe over bordet er standard i nesten alle spisestuer. Ideelt sett kan den dimmes for å oppnå mykere belysning om nødvendig. Hvis du utstyrer skjenken eller skapet i spisestuen med LED-lyskjeder, kan du sette ytterligere belysningsaksenter og skape en koselig atmosfære av velvære under måltider.

soverom belysning ledet fairy lights dekorere tips

LED på kjøkken og bad

En sentral taklampe – det er ikke nok på kjøkkenet. Det må være mulig å belyse arbeidsområdene tilstrekkelig og målrettet. LED -spotter, for eksempel på undersiden av veggenhetene, gir sterkt lys på arbeidsflatene når du lager mat og hakker grønnsaker.

Badet er et sted hvor du vil føle deg bra. Sterkt neonlys om morgenen – det kan vekke deg, men det er ikke pent. For eksempel gir badspeil med omgivende LED -strips behagelig, varmt lys. Og lysdioder på badekaret eller i dusjkabinettet sørger for romantikk i hjemmets spa.

bad design ledet fairy lights bad belysning

  led fairy lights dekorere tips kjøkken dekorere

dekorasjonstips for hjemmebelysning ledet eventyr