I årevis har naturlige materialer vært veldig populære innen interiørdesign og danner trenden mot mer naturlighet i dine egne fire vegger. I denne forbindelse er lyst tre spesielt etterspurt og populært i moderne livskonsepter, fordi det gir et sterkt snev av naturlig sjarm og gjør hvert interiør lysere og mer innbydende. Det gode med det er imidlertid at lyst tre passer perfekt til forskjellige møbler. Enten du vil designe hjemmet ditt i landlig stil eller foretrekker den trendy Scandi -stilen, med lyst tre er du alltid på vinnersiden. Det kan også kombineres godt med mørkt tre. Når det gjelder fargene i rommet, har du også mange alternativer i dette tilfellet. Det avhenger faktisk av om du er i kontraster eller foretrekker å oppnå et jevnt, lyst og grundig naturlig utseende. I det følgende vil vi bruke mange eksempler for å vise deg hvordan du kan bruke lyst tre i interiøret.

Lett tre sikrer mer naturlighet i interiøret.

Lett tre i interiøret spisestue kjøkken spisebord stoler kjøkken øygulv veldig koselig romatmosfære

 Du kan bruke den til å skape et koselig og naturlig utseende hjem.

Lett tre i interiøret koselig hjemmegulv laget av lyst tre mye naturlig lys

Lett tre – hvilke treslag som er inkludert?

Først og fremst må det være klart at lyst tre ikke kan hentes fra hvert tre. Det er noen typiske lyse tresorter, men de er ganske forskjellige fra hverandre. Vi ønsker å presentere dem for deg kort.

  • bøk er utvilsomt en av de mest populære lyse tresorter ikke bare i Tyskland, men også over hele verden. Det lyse bøket har en rødlig nyanse, noe som gjør det enda mer interessant. Bøk er også robust, men lett å jobbe med, noe som gjør den ideell for møbelproduksjon.
  • Eik er preget av lang holdbarhet og robusthet. Lys eik er tøff og værbestandig. Det er også innfødt i Tyskland og den absolutte klassikeren blant tyske møbler. Vi produserer tremøbler av høy kvalitet av denne lette, slitesterke tresorten.

 Møbler laget av lette treslag er holdbare.

Lett tre i den innvendige spisestuen spisebord stoler lyse treslag holdbare

 Trekornet forsterker den naturlige sjarmen til gulvbelegget.

Lett tre i soverommet. Stort hjørnevindu. Gulv i lyst trekorn

  • kjeve er også hjemme i Tyskland og brukes også mye i møbelkonstruksjon. Lett furu er billig, lett og elastisk. Den kan imidlertid misfarges hvis den utsettes for sterkt sollys. Den lyse solen lyser furuskogen.
  • lønnetre har en lys farge, som spenner fra nesten ren hvit til lysebrun til en rødgrå fargetone. Det er europeisk, amerikansk og kanadisk lønnetre, der fargen er sterkt knyttet til opprinnelseslandet. Lønn er en av de middels harde til harde, lyse tresorter og er preget av sin høye styrke. I tillegg er lønn spesielt værbestandig, og derfor er denne lette tresorten egnet for produksjon av utemøbler. Siden lønnetre er spenstig, brukes det innendørs for gulvbelegg og trapper.

Lett tre brukes ofte til gulv.

Lett tre i den innvendige spisestuen elegante tremøbler lyse tregulv

 Kommoden i lyst tre er høydepunktet i stua.

Lett tre i interiøret Kommode i lyst trehøydepunkt i stua

  • bjørk er gulhvit til rødlig i fargen. Dette lyse treverket har en ulempe – det mørkner raskt. Ellers er den motstandsdyktig mot fuktighet og kan også brukes på badet. Bjørketre brukes fortsatt til massivt tremøbler og til innvendig gulv.
  • Gran er lyst tre som mørkner raskt. Den har en særegen struktur og finkorn, og det er det som får den til å se unik ut. Gran er lett, myk, elastisk og lett å jobbe med. Møbler i skandinavisk stil er laget av det, som imponerer med sin enkle design og rette linjer.

Lett tre skriver seg sømløst inn i det skandinaviske romdesignet.

Lett tre i innvendig spisestue spisebord stoler benkvegg med lyse trekledde hengelamper

 Føl deg som hjemme!

Lett tre i interiøret Skandinavisk romdesign Naturalness Komfort og mye dagslys

Lett tre får hvert rom til å se vennligere og mer naturlig ut

Hver av de lette treslagene som er nevnt ovenfor, har et bredt spekter av bruksområder i interiør. Lett tre kan brukes i en rekke designstiler. Det passer like godt med moderne som med tradisjonelle interiørstiler. Kan du for eksempel forestille deg en villa i landlig stil uten lyse tremøbler? En leilighet i skandi-stil ville ikke vært komplett uten lyse tremøbler. Lett tre gir ikke bare et friskt preg på interiøret, det gir også hjemmet ditt et moderne preg som gjør det varmt og innbydende. Den naturlige sjarmen kan merkes rundt oss. Der det er lyst tre i interiøret, er det en naturlig, munter romstemning!

Lett tre gjør hjemmet ditt varmt og innbydende.

Lett tre i interiøret i et innbydende soverom med nattbord nattbord hvit lampe lyse teksturer

 Kjøkkenøya av lyst tre og med marmorplate ser herlig ut!

Lett tre i den indre kjøkkenøyeplaten av hvite marmor hengende lamper førsteklasses design

Hvor kan du bruke lyst tre i interiøret??

En av fordelene med å bruke lyst tre er dens allsidighet. Den kan virkelig brukes til alt og hvor som helst i hjemmet. Gulv, tak, møbler, dører og skap er noen gode måter å innlemme lyst tre i hjemmet ditt. I likhet med hvite vegger passer lyst tre med nesten alt. Det gjør selvfølgelig blandings- og matchalternativene ganske enkle. I tillegg skaper tre i lyse farger en munter følelse i interiøret på grunn av sin naturlige skjønnhet. Det gjør det til et godt valg for Gulv belegg i hjemmet ditt, da det får rommene til å se lyse og luftige ut. Spesielt i kalde fjellområder er taket tradisjonelt kledd med lyst tre. Dette er uten tvil en flott måte å oppnå det heltre utseendet på. Det vil si at det er lyst tre fra gulv til tak i interiøret! Hvordan ville du like et så koselig landlig interiør?

 Lett tre fra gulv til tak!

Lett tre i interiøret. Førsteklasses romdesign. Naturlighet og komfort. Tre fra gulv til tak

Det allsidige treutseendet er for tiden veldig trendy!

Lett tre i interiøret Grå nyanse, allsidig treutseende er for tiden veldig på moten

 I dette soverommet i landlig stil er taket kledd med lyst tre

Lett tre i det indre soverommet i et rom i landlig stil taket med tre

Når vi skriver om lyst tre i interiør, kan vi ikke gjøre det i det hele tatt Møbler laget av lyse treslag se bort i fra. Dette er en annen måte å bringe lyst tre inn i hjemmet ditt og å opprettholde den naturlige, luftige romfølelsen. I tillegg virker rommets design helt tidløs og kan alltid være trendy. Møbler i lyst tre er perfekte for alle rom. For eksempel er spisebordet og stolene en flott figur i spisestuen, kjøkkenøya, barneromsmøblene. For ikke å snakke om sengen, kommoden og skapene til interessant romtilbehør i lyst tre. Det samme gjelder stua, hvor det lyse treverket skaper en ekte følelse i interiøret. Våre bildeeksempler kan sikkert overbevise deg om dette!

 Lyst og mørkt tre kan pares dyktig i interiøret.

Lett tre i interiøret moderne stue lyst og mørkt tre vakkert interiørdesign

 Lett tre hører hjemme i alle moderne kjøkken.

Lett tre i interiøret moderne kjøkken Over- og underskap Ovn Vask Utsikt mot utsiden mye grønt

 I tillegg kan lyst tre integreres sømløst i atmosfæren.

Lett tre i interiøret skriver seg sømløst inn i det moderne bomiljøet, spisebordet, stoler

Du har muligheten til å oppnå et ensartet utseende med tre.

Lett tre i interiøret uniform utseende spisestue trepanel av veggene tak fransk vindu utsikt over bakgården

 

Den gamle tommelfingerregelen er: “Bare en tresort per rom!”.

Lys tre i interiøret all-over tre ser store rom brede vinduer vakker utsikt utenfor

Hvilke farger går med lyst tre i interiøret?

Hvis du vil innrede hjemmet ditt med lyst tre, har du mye rom for kombinasjon. Fordi lyst tre passer til nesten alt. For eksempel forsterkes den koselige atmosfæren i rom der interiøret er dominerende med et dyktig fargevalg. Hvis du sikter mot en ton-i-ton-kombinasjon, velger du myke pastellfarger på veggene. Disse kan være i lys beige, himmelblå eller frisk pastellgrønn. Små fargesprut kan introduseres i sterke nyanser i rødt, bordeaux eller fiolett. Disse må imidlertid ikke forstyrre lysfargeskjemaet.

 Fargeharmonien er veldig viktig i dette soverommet!

Lett tre i det indre soverommet i landlig stil førsteklasses fargeharmoni

 Lett tre kan også kombineres perfekt med lys grå.

Lett tre i interiøret i den attraktive stuen, lyse grå polstrede møbler

Men hvis du liker fargekontraster i de fire veggene dine, kan du velge mørkere brune toner som mokka, for eksempel. Disse står i optisk kontrast til det lyse treverket, slik at du kan lage et flott kontrastprogram i rommet. Selvfølgelig kan du også velge møbler av lyst tre med møbler av mørke tresorter og blande dem. Eller gulvet kan også være laget av mørkt tre. Vær forsiktig med dette fargevalget, for det gir ikke alltid et stilig fargresultat. Noen nyanser kan bare ikke kobles sammen. Da kan du bli forstyrret av en iøynefallende fargemiks i ditt eget hjem, fordi det er velkjent at fargeeffekten på humøret vårt er stor!

 Hvis du liker fargekontraster …………

Lett tre i interiøret, elegant kjøkken kjøkken øyefarge, kontraster i hvitt svart gull

Lett tre i stuen interiør kontraster svart skap svart veggfarge

Lys tre i interiøret hvit svart fargekontraster

Lett tre i de innvendige spisebordsstolene svart hvite fargekontraster

 Frisk grønn passer perfekt til det lyse treverket i interiøret!

Lett tre i interiøret, kjøkkenkrok, moderne romdesign, utsikt over bakgården, mange grønne trebjelker

Lett tre og hvitt danner den perfekte fargeduoen!

Lett tre i den innvendige spisestuen elegante sitteplasser hengende lampe takbjelker

Lett tre i interiøret tiltalende spisestue elegante møbler mykt teppe hengende lampe

Lett tre i innvendig spisestue tremøbler gulvvegg tak lyst tre

Lett tre i innvendig landstue trebjelker grå polstrede møbler

 Vil du legge til et dash rustikk sjarm i hjemmet ditt??

Lett tre i det innvendige tretaket mer boligtilbehør kjøkken spisestue moderne lysekrone