Levende trender i 2016 – det er hipt!

Våren kommer og med den vakre friske fargene som får hjemmet ditt til å se flott ut. Putetrekk som får sofaen og favoritt sittegruppe til å virke koselige og tiltalende med de elegante pastellfargene i våren og koselige tepper som gir varme og trygghet på en frisk vårkveld. Men de nye møblene med sitt retro -utseende bringer også et friskt pust inn i hjemmet ditt og lar deg føle deg koselig. Med riktig tilbehør blir hvert hjem et sted å se frem til etter en hard arbeidsdag.

Levende trender 2016 vårlignende sengetøy, pastellfargede tekstiler

Sengetøy som ønsker våren velkommen

Med de elegante designene i lyse farger får soverommet også et helt nytt utseende. Lette bomullsstoffer og blomstermotiver sørger for en avslappet søvn. Lette, koselige tepper gir ikke bare varme, men er også elegant tilbehør som gir soverommet et hjemmekoselig preg.

Alt kan fargekoordineres. Hvis du vil ha med deg noe nytt inn på soverommet, vil du gjerne falle tilbake på de elegante stående speilene. Dette er en mulighet for å forstørre rommet optisk.

Dekorasjoner du ikke burde være foruten

Et nytt bilde er en utmerket dekorasjon for å gi et nytt ansikt til rommet. Vårlignende motiver sikrer godt humør og kan tilpasses perfekt til interiøret. Enten gammeldagse bilderammer med et retro-utseende eller moderne design, i nettbutikken http://www.julido.de/ du kan finne alt du måtte ønske for et koselig hjem. Duker, vaser og retter som gjør servering med venner til en hyggelig opplevelse og gir et omfattende utvalg.

Levende trender 2016 vårlignende dekorasjonsideer tulipaner

Alt til bad og badstue

De elegante håndklærne til badet eller badstuen er også av utmerket kvalitet. De gir også badet et nytt utseende og lar våren komme inn. Men ikke bare håndklær tilbys, men også de små tingene som trengs på hvert bad, for eksempel beholdere for kosmetikk, såpeskåler og andre småting som gir badet en følelse av velvære og holder det ryddig.

Levende trender 2016 vårlignende baderomsdekorasjon drivhusplanter

Trekk for et romantisk utseende

Med dekslene får hver spisestue et romantisk preg og stolene et nytt utseende. Lyse farger og vakre design får hvert rom til å virke vennlig og innbydende. Med riktig tilbehør kan du redesigne rommet helt uten å måtte kjøpe nye møbler. De mange småtingene for huset og hagen har stor effekt i alle hjem. En nettbutikk der du kan velge mellom et stort utvalg av varer for et nytt utseende hjemme, beleilig hjemmefra med en kopp kaffe.

Levende trender 2016 vårlignende dekorasjonsbelegg