Fargene i interiøret er et viktig tema for oss i Freshideen -redaksjonen, og derfor prøver vi å informere deg i god tid om nyheter når det gjelder trendfarger og alltid holde deg oppdatert. I år tar en ny fargetrend fart, og det er definitivt den lilla fargen. På våren viste denne myke nyansen seg å være aktuell og etterspurt, og dens dominans i interiøret blir sterkere og sterkere. Derfor vil vi dedikere dagens artikkel til den lilla fargen og vise deg noen smarte alternativer for å bruke denne fargen i dine fire egne vegger. Den lilla fargen appellerer til de som foretrekker grå og Grønt har blitt lei av hjemme og ønsker å introdusere et nytt notat. Tilhører du også gruppen? Rull deretter ned og finn ut mer om den syrinfargen.

Hvis du vil ha et trendy interiør, kan du stole på den lilla fargen.

Lilla farge siste fargetrend Lilla sofahøydepunkt kombinert med grått teppe

Egentlig handler dette ikke bare om en bestemt fargetone, men om et helt fargespekter som utstråler all verdens delikatesse og vekker ømme følelser i hvert hjerte. Den lilla fargen gir oss flere nyanser, og de spenner fra fe lilla til delikat blå til rik lilla. Som alltid er naturen vår første og pålitelige inspirasjonskilde.

Derfor, på våren, observer en eller, best av alt, noen syrinbusker og overbevis deg selv om rikheten til de syriniske nyansene. De vakkert duftende syrinblomstene er til og med farget annerledes, fargespekteret varierer fra off-white til fiolett og rosa til magenta og lilla. Allsidigheten er unik, og du kan raskt tvile på hvilken nyanse som er best egnet for hvilken atmosfære. Vi vil hjelpe deg med praktiske tips med en gang og vise deg gode forbilder. Takket være dette vil du snart kunne lage et virkelig trendy interiør hjemme.

Den delikate lilla fargen får dette interiøret til å virke sublimt og stilig.

Lilla, lyse vegger i lilla mørkere nyanse for teppet

  • Lilla fargen går fantastisk i alle rom

Lag først et helt fargekonsept i syrinfarge. For eksempel kan du male veggene i rommet i en veldig lysere nyanse av syrin og deretter rulle ut et lilla teppe på gulvet. Kombiner disse to nyanser med lyseblå, som vist på bildet ovenfor. Fargene i dette rommet er ubestridelige, ikke sant?

Hvordan liker du disse kjøkkenskapene i en lys syrinskygge?

Lilla farge i kjøkkenskapene

For hjertet i hvert hjem, kjøkkenet, har interiørdesignere valgt en veldig lys syrinfarge og skapt en veldig innbydende atmosfære. De lyse kjøkkenskapene i lilla kan kombineres med noen få prikker i grønt og står i visuell kontrast til det varme treet på gulvet. Litt oransje og mørkerødt krydder hele interiøret og skaper en lykkelig atmosfære på dette kjøkkenet.

Grå og lilla er en fantastisk fargeduo for hvert stilig soverom.

Grå og lilla farger er en fantastisk fargeduo for hvert stilig soverom

Den lilla fargen erobrer også det moderne og stilige soverommet, spesielt hvis du vil introdusere en romantisk teft i dette rommet. Den mettede nyansen parres fantastisk med grå, og du kan se det på bildet ovenfor. Grå-sølvvegger, polstret sengegavl og fint sengetøy i lilla fullfører den romantiske atmosfæren i dette soverommet.

 Hvis du bare velger noen få fargetoner i syrin, vil soverommet ditt se like tiltalende og innbydende ut.

Lilla farge på soverommet noen aksenter i syrin veldig romantisk

 En Fototapet, som er et skikkelig mesterverk i interiøret.

Fototapet i lilla farge er et ekte kunstverk i interiøret

  • Møbler og boligtilbehør i lilla

Ikke bli overrasket hvis du ser moderne formede møbler i syrinfarge i nesten alle møbelbutikker. Trenden er bekreftet, og den delikate fargen vil sannsynligvis bli værende lenge. Møbeldesignere setter stor pris på dette. En sofa i lilla er et skikkelig høydepunkt i interiøret og tar den til et høyere nivå. Matchende, delikat mønstrede dekorputer og en polstret benk i marineblå sveiser hele fargekonseptet i dette rommet sammen. Beundre sluttresultatet i neste bilde:

Lilla nyanser dominerer dette rommet og får interiøret til å se veldig trendy ut.

Sofa i lilla farger som matcher dekorative puter

 Den lyse lilla skyggen ser også bra ut på polstrede møbler.

Lys lilla farge på sofaen vakker og attraktiv stue

Oppmerksomhet kunstelskere! Her har vi et godt eksempel på hvordan du kan introdusere kunst i interiøret ditt! Bedre sagt, beundre dem hver dag! For eksempel kan du velge et kunstverk i en lilla skygge og gi et bestemt rom en mer trendy farge. Det du ser på bildet ovenfor er et stilleben fra 1800 -tallet av Otto Franz Scholderer. Kunstverket ble forstørret og satt på fototapet. Sluttresultatet er fantastisk, synes vi! de også?

Rull nå ned og se på enda flere flotte eksempler på bruk av syrinfargen i interiøret. Og ikke glem, skjønnheten er i detaljene! Prøv å etterligne disse ideene i hjemmet ditt og skape en trendy atmosfære i syrinfarger! Redaksjonen ønsker deg masse moro!

 Oppdag skjønnheten i de små detaljene!

Lilla fargeplate Lilla blomstre delikate syrin nyanser

 Dekorer spisebordet med syrin!

Spisebord i lilla farge med lilla dekorasjonstjeneste

Lilac kommer til sin rett mot en blå bakgrunn.

Lilla i vase mot en blå bakgrunnsbilde veggveggs kommode

 Dekorative puter i en syrinfarge krydder interiøret.

Dekorative puter i syrinfarge krydder interiøret

 Et bord i den trendy tonen bringer enda mer farge og en glad atmosfære inn i atmosfæren.

Det syrinfargede bordet gir mer munter stemning til atmosfæren

 Visuell balanse råder i dette rommet.

Enkelt innredet rom med blå og lilla farger