livlig grillanlegg sommerkveld på gårdsplassen

Livlig grillutstyr – flotte ideer og tilbehør

Hvem liker ikke utendørs underholdning på varme sommerkvelder??

Følgende samling av ideer gjelder en dristig og filigran stil med sommergriller. Jeg vil heller ha naturlige og nøytralt større stykker og humørfylt tilbehør som letter stemningen – som mandarin, gulgrønne og solfylte gule nyanser og dristige geometriske mønstre. Det livlige tilbehøret gir en leken tone, nyt grillen!

Jardine middagssamling

Jeg liker dette ledige plassen fra West Elm. De enkle linjene og den slitte drivvedfinishen gjør den solid samtidig, men også filigran og moderne.

Bordet er flott for å møte venner utendørs, da det kan trekkes ut – det er også egnet for store griller og rolige kvelder.

Chevronlykt med batteri -EUR 12,99

hengende lampe i flåte med anlegg med chevronmønstre

Denne elegante oransje lykten med et chevronmønster ville gi så mye moro til sommerens grillfest.

Leif -papirplate – 4,95 EUR

rask grillutstyrstallerken laget av papp i grønn-gul

Jeg tar disse papirplatene fra Crate & Fat som de har en lys, fet og frisk fargepalett og morsom chevron design. De gir mye energi til hver grillkveld utendørs.

Jardinestol med stige -lignende rygg fra West Elm – 149 EUR

rask grillmøblering elegant stol

Jeg elsker den enkle, tidløse designen til disse stolene. Jeg vil legge til en pute for ekstra komfort og farge.

Abaca firkantet bordmatte av West Elm – EUR 9

livlig grillutstyrsunderlag laget av sisal

Den naturlige strukturen til disse firkantede settene komplimenterer fargen og mønsteret på de eplegrønne papirplatene med et chevron-design. Kombiner myke og naturlig vevde stoffer med moderne, lyse elementer for en uventet effekt.

Rund Sunbrella eplefarget parasoll med eukalyptusramme – 268 EUR

lyst grillanlegg, parasoll i kalk

Jeg ville ta en parasoll i en lys, dristig og uventet farge for å utfylle det myke og naturlige utseendet på hagestolene og bordene. Den dristige, stramme eplegrønnen er ideell.

Oval festkopp laget av galvanisert stål og tang – 29,99 EUR

Fleet barbecue set up flettet iskrem sundae

Iskrem er alltid nødvendig for utendørs grilling. Kombinasjonen av galvanisert plater med sjøgressstruktur gjør dette stykket flott.

Landmann Grandezza utendørs peis, brun – 223,99 EUR 

raske grillmuligheter utenfor peisen

Å sitte rundt bålet og chatte med gjestene sent på kvelden er så avslappende.

Denne myke bronse finish peisen matcher den naturlige alderen treet på terrassemøblene.

Trio -dispenser – 39,95 EUR

flåte grillanlegg drikkedispenser

Jeg liker tanken på å lagre tre forskjellige drinker i ett stilig kar. Den er perfekt for en blanding av vann med fruktsmak.

Absolut Citron Candle – 34 EUR

flåte grillanlegg merker lykt

Tintronelllysene beskytter mot insekter og jeg liker disse fra Bridgeview Candles. De er laget av resirkulert vin og brennevinflasker som deretter kuttes og slipes. Deretter fylles de med soyavoks og kuttes i et treinnlegg. Dette selskapet tilbyr unike og bærekraftige produkter.

Rørbekke – 7 EUR

raskt grillanlegg sitrongult glass

Disse solfylte tumblerne er så morsomme for en sommergrill. Hvem vil ikke like den lyse gule fargen og rutenettet på grillfesten?

Jardinbenk – 262 EUR

rask grillanlegg lang trebenk

De forskjellige sitteplassene rundt bordet skaper et uventet element. Jardine -benken utfyller spisebordet og stolene fra samme kolleksjon på en livlig måte.

Jardine benkepute – 67 EUR

livlige grillmuligheter myk polstret benk

Sitteputene til benken og stolene bør være i en enkel kremhvit farge, som en kontrast til den kraftige fargen på skyggen og de lyse, dristige mønstrene på tallerkener og glass.

Serveringsbrett med gelato, mango – 18,95 EUR

rask grill satt opp serveringsbrett i oransje

Jeg liker den varme fargen på dette lakkerte serveringsbrettet. Den er ideell for servering av drikke, chips eller sauser på sommerkvelder.

Safavieh grått / elfenbenhvitt teppe – 14,79 EUR

fleet grillanlegg stripete løper

Stripene er et av mine populære mønstre. De gjør ethvert anlegg interessant, men fungerer også som et nøytralt. Dette teppet nøytraliserer spisestuen og er en del av bakgrunnen slik at parasoll og tilbehør er i søkelyset.

Jardine Bar – 598 EUR

hurtig grillutstyr kommode med god lagringsplass

Denne stangen i værbestandig løvtre fra West Elm er den ideelle løsningen for lagring av grillmaterialer. Jeg liker virkelig den enkle, moderne stilen i designet.

Bestikk fra Jelli Clear – 1,49 EUR

flåte grill satt opp sølvbestikk

Dette enkle bestikkesettet i sølv med harpikshåndtak er ideelt for utendørs sammenkomster. Det er løst og lett å ta vare på. Håndtakene ligner innsjøglass.

Servietter med monogram, G – 6 EUR

flåten grillanlegg monogram servietter

C. Wonder har et bredt utvalg av monogrammed cocktail servietter. Jeg liker spesielt det solfylte gule diamantmønsteret.

Strykejern for grill – 14,99 EUR 

merkevarebygging av flåten grill

Hva synes du om å merke strykejern? Den vil sikkert bli brukt på mange samlinger, ettersom alle liker biffene ved forskjellige temperaturer.

Akryl vinglass – 2,95 EUR

flåte grillanlegg plastglass

Den boksformede samtidsdesignen til disse vinglassene i akryl slår meg. Jeg tror de er ideelle for den sommerlige grillfestfølelsen.