Macrame -dekorasjon er en uunnværlig del av interiøret i år. Det fortryllende garnnettet kan sees nesten overalt på Instagram og Pinterest og vant raskt hjertet til alle håndverks- og dekorasjonsfans. Vi er selvfølgelig helt forelsket i denne lekne trenden, og i dag viser vi deg noen gode macrame -ideer for babyer. Disse er spesielt anbefalt for et boho babyrom. Macrame veggdekorasjoner, mobiler og co. Klipp også en fin figur som individuelle aksenter og utstråler ro og ro.

Lag et søtt babyrom med DIY macrame -ideer 

macrame ideer til babyrommet

Lag macrame sammen med deg selv

Hjemmelagde tannringer eller håndringer samt smokkekjeder laget av macramé mottas alltid som gaver av de fleste nybakte mødre. De er ikke bare effektive og miljøvennlige, men har alltid et spesielt personlig preg og viser hengivenhet og oppmerksomhet.

Selvfølgelig er det veldig viktig å være 100 prosent fri for skadelige stoffer når det gjelder garn, farge og andre komponenter. Så når du velger materialer til dine DIY makrame -prosjekter for babyer, bør du fokusere på den beste kvaliteten og optimal miljøvennlighet. Se alltid etter et velprøvd sertifikat, for eksempel Oeko-TEX® Standard 100, slik at du er på den sikre siden. Hvis du bruker tredeler, skal de være splintfrie og ikke malt. Unntak er maling og lakk som er helt naturlig og helt ufarlig hvis de kommer i kontakt med babyens munn eller hud.

Det er treringer i mange forskjellige former 

teether macrame diy idé

Du trenger:

  • T-skjorte garn laget av lett indigo bomull eller macrame garn
  • Tenner laget av naturlig tre
  • 25 mm treperler

Det er så enkelt:

  • Klipp to tråder, hver 150 cm lange. Knyt dem til trebåndet med lerkeknuter.
  • Lag en halv kvadratisk spiralknute. Fortsett å veve en kjede av disse knutene til du når den lengden du ønsker.
  • Tre en treperle på de to midtre strengene. Knytt en firkantet knute under perlen med alle fire strengene. Til slutt knytter du en vanlig knute med snorene og skjærer endene av. fullstendig!

En enda mer kreativ idé – makrame -teether med kaninører: 

Macrame -gripene i regnbueform er også veldig populære 

grab ring baby room lage macrame ideer selv

Macrame baby mobil

Å gi bort en mobil til babyen som også ble laget av deg selv … en virkelig flott DIY -gaveide! Virkelig vakre macrame -mobiler krever imidlertid mye erfaring og tålmodighet. Men hvis du allerede har knyttet makrame og er veldig kjent med de grunnleggende knutene, så er det verdt å prøve.

Fantastisk mobil med stjerner for babyrommet

mobile macrame -ideer for babyer

Ta en titt på videoopplæringen:

En macrame -mobil ser bare vakker ut i sin naturlige farge og uten dekorative elementer 

gjør macrame mobil selv babyrom

Få babyen til å svinge selv

For alle avanserte hobbyister som elsker macrame, er dette DIY -swingprosjektet en spennende utfordring. For dette trenger du ikke bare selve makrame -tråden, men også tremateriale – en plate for setet og fire runde lameller for selve svingrammen. Swingen festes til taket ved hjelp av en såkalt fingerbøl, slik at babyen kan svinge helt trygt. Selvfølgelig er det tryggest å aldri la dette være alene uten tilsyn. Sørg også for at du har en myk og tykk matte eller et teppe under svingen.

Glade babyer ser slik ut! 

lage macrame -ideer baby room swing selv

De detaljerte videoinstruksjonene finner du her: 

Etter hvert som du blir mer kjent med macrame over tid og får mer erfaring, kan du takle mange flere, mye mer utfordrende prosjekter. En babyhengekøye eller en seng, en boho -hengelampe eller en stor veggdekorasjon for babyrommet – det er ingen grenser for kreativitet her heller. Gjennomfør alle macrame -ideene du liker og glede hjerter til barn og mødre. Ha det gøy å knute og gjøre håndverk og lykke til!

Lag en hengende seng selv 

baby macrame ideas baby room swing

Knyttede veggelementer avrunder kunstig romdekorasjonen i Boho -stil 

macrame ideas baby room boho style

Naturmaterialer sørger for sunn rocking 

baby room få macrame -ideer til å svinge deg selv

Velg garnene til DIY -tannringene veldig nøye

teething ring baby macrame ideer å lage selv

Bruk bare ringer og figurer av naturlig tre 

Lag en smokkjede av macrame selv

babyrom satt opp macrame -ideer boho barnehage macrame ideer boho stil baby rom macrame veggdekorasjon selv lag macrame -tenner selv lag macrame ideer baby teether selv lag macrame -ideer baby rangler selv lag macrame -ideer baby seng selv macrame ideas baby veggdekor Lag regnbueveggdekorasjon til babyrommet ditt selv fra macrame swing macrame ideas babyer