Huset på landet har blitt stadig mer populært innen interiør og dekorasjon i årevis og blir mer og mer populært fra år til år. For kjente designere og interiørdesignere er dette ganske forståelig og ganske logisk, fordi ideen om denne livsstilen ledsages av konseptet om et koselig, uformelt liv. Tilbake til naturen, tilbake til røttene, mottoet for country house -stilen kan oppsummeres i et nøtteskall. Livet i landet er nå mer populært enn noensinne. Suksessrike mennesker og kreative sinn har oppfylt sin lenge elskede drøm og fortsetter allerede å leve i henhold til retningslinjene for Country Style-filosofien og er fornøyd og fornøyd med livet i countrystil. Fordi dette puster indre ro og balanse i dynamisk hverdag, som moderne mennesker setter pris på. I dagens innlegg vil vi vise deg hvordan en vakker høstdekorasjon kan bringe litt sjarm inn i hjemmet ditt. Hold deg til det!

Interiøret og dekorasjonen i landstedstil er for tiden veldig trendy.

Høstdekorasjon peis i landlig stil

Det er et visst kryss der det landlige og det estetiske krysser hverandre, og det er den riktige høstdekorasjonen for våre fire egne vegger. Med passende dekorative gjenstander og hjemmelagde dekorasjoner kan du bringe den ubestridte landlige teftet inn i hjemmet ditt. Hvis du er spesielt interessert i noe uvanlig høstdekorasjoner i landlig stil, så bli hos oss de neste minuttene og la deg overraske over våre kreative dekorasjonsideer og bli inspirert til å lage dine egne dekorasjoner hjemme!

I det følgende vil vi avsløre for deg hemmelighetene til høstdekorasjoner i landlig stil og illustrere dem med flotte bilder.

Steinveggen over peisen kan gjøres til et ekte blikkfang i rommet med passende høstdekorasjoner

Dekorert peis steinvegg

Landlige elementer i interiøret må vektlegges av høstdekorasjonen

Den landlige stilen er preget av bruk av mye tre i interiøret – la oss starte med de typiske synlige trebjelkene og gå videre til alle trepanelene på veggene til de heltre tremøblene. Disse utstråler naturlig varme og gjør atmosfæren mer hjemmekoselig. Prøv å visuelt markere alle landlige stilelementer i hjemmet ditt med passende høstdekorasjoner. Vi lover deg at sluttresultatene vil overraske deg hyggelig, fordi høstens varme farger vil dominere interiøret ditt.

Mye tre, naturlige materialer og komfortable møbler dominerer denne landlige stuen

Høstdekorasjon i landlig stil

Matchende høstdekorasjoner satte møblene i landlig stil i rampelyset

Høstdekorasjonsmøbler i landlig stil

Noen ting er rett og slett et must for landstedet, så la oss si det kort: det er vanligvis en peis i den romslige stuen i landlig stil. Plasser en vase med fargerike høstløv, noen få eiker, kastanjer eller kjegler på peisen, og du har allerede skapt et skikkelig blikkfang. Eller foretrekker du å henge et kunstmaleri med høsttema på veggen over peisen? Veldig bra gjort, vil vi si! I spisesalen kan du velge fantastiske kurvstoler som umiddelbart sprer den landlige teftet i atmosfæren. Vi vil definitivt ikke glemme soverommet, for det skal også dekoreres i henhold til den nye sesongen. Hvis du har et iøynefallende sengegavl på soverommet, kan du bruke det som et bakteppe for høstdekorasjonene i dette rommet.

Inviter gjestene hjem og velkommen høsten!

Høstinnredning spisestue

I denne høstlig dekorerte spisestuen er hver sammenkomst med venner og familiemedlemmer en flott opplevelse

Herbstdeko spisestue stilig med høstløv

Vårt tips: Dekorer alle de landlige elementene i hjemmet ditt med høstløv, kvister, grener, eikenøtter og kastanjer og skap en unik atmosfære som gjenspeiler den sanne høstånden. Selvfølgelig vil du velge den varme fargepaletten for denne sesongen, som spenner fra hvit til gul, oransje og rød til sjokolade og rusten brun. Dette er mettede nyanser som får ethvert hjem til å se varmt, koselig og innbydende ut.

Bare høstlandsdekorasjoner kan være så pittoreske og stilige!

 

 Det er behagelig varmt foran peisen på kalde høstkvelder

Høstdekorasjonsideer 

Myke og varme tekstiler dominerer i høstdekorasjoner i landlig stil

Tekstilene som dominerer det landlige interiøret er hovedsakelig laget av ren ull og myk bomull. En lys oransje eller den klassiske fargeduoen beige og sjokoladebrun er de foretrukne fargene. Noen få fargesprut i rød eller gul tolereres også godt. Møbelpolstringen er laget i de typiske høstnyansene. Og høstlooket avrundes med myke pynteputer, tepper og trekk. Et mykt teppe i varme farger kan understreke den landlige stilen. Vi anbefaler imidlertid at du går et skritt videre og fordeler ett eller to fuskepelsmatter i stua. Disse små dekorative elementene gir deg umiddelbart en koselig følelse for mer varme i rommet. Og det er akkurat det vi alle sikter mot på kalde kvelder, ikke sant?

Hele interiøret i landlige hus utstråler varme og hygge

Stue og spisestue i landlig stil

Hvis du er interessert i flere ideer for høstdekorasjoner, der du kan introdusere varme og hygge i dine fire egne vegger, klikker du her med en gang. Der kan du finne ut mer om det og også finne informasjon om de typiske høstfargene i interiøret. Eller bla gjennom hele nettstedet vårt for høstdekorasjonsideer og smarte tips for romdekorasjoner, så finner du snart det du leter etter! Redaksjonen ønsker deg masse moro!

Design iøynefallende vindusdekorasjoner i høst og nyt sjarmen i flere uker

Høstvinduepynt

 Er kjøkkenet / spisestuen din så vakkert dekorert for høsten??

Høstdekorasjonskjøkken

Unn deg litt komfort og varme hjemme når det regner ute.

Herbstdeko komfort varme hjemme utenfor regn

 Du fortjener det …

Herbstdeko varme komfort kopp kaffe

Du kan bruke alt som er typisk for høstlig natur når du designer høstdekorasjoner hjemme

Høstdekorasjon hjemme

Gresskar, malt, skåret, med eller uten telys er en vesentlig del av høstdekorasjonen

Høstdekorasjon gresskar

 Pynt med naturens gaver og vis hva hagen og tunet har brakt i år

 Nyt ren avslapning om kvelden foran den brennende ilden

Høst hjemme

Den dyktig mestrede høstdekorasjonen er et høydepunkt om dagen og et ekte farge- og lysopptog om kvelden

Høstdekorasjon og høstlevende ideer