Hvis du vil renovere huset og hagen din i år, må du ikke ignorere myntefargen! Full av karakter, naturlig og samtidig med et moderne utseende, den passer perfekt til de moderne trendene innen husdesign. Samtidig har den alle muligheter til å holde seg oppdatert i lengre tid. Årets nåværende farger gå fantastisk med henne og fantastiske effektive kombinasjoner kommer.

Myntfarge går like godt inne og ute. Derfor kan det hjelpe deg med å utvide boarealet mot hagen. Samtidig bruk der og i interiøret ville sikre et jevnt utseende.

Dette er sannsynligvis de viktigste fakta som gjør mintgrønt så aktuelt for øyeblikket. Nedenfor finner du noen slående eksempler på den spesifikke bruken av denne fargen.

mintgrønn og lilla

Overraskende fargekombinasjoner med myntefarge

De overraskende fargekombinasjonene er et populært middel for å tilpasse interiøret de siste sesongene. Hvis du bruker myntefarge som bakgrunn eller aksent, har du mange forskjellige alternativer.

Myntfarge kan i utgangspunktet ses som en erstatning for hvit.

Det ser naturlig og nøytralt ut, har bare et forfriskende aspekt. Det gjør alle kombinasjoner mye mer dynamiske og livlige. Dette aspektet øker med fargemetningen. Jo lettere den er, desto mer subtil påvirker den atmosfæren i rommet.

Klassiske kombinasjoner av svart og rødt er veldig populære

mintgrønn svart og rød

Eksotisk og glad

Mintgrønn har også en fruktig touch. Dette gjør kombinasjonen med lilla og rosa toner spesielt vellykket. Kombinasjonen er veldig eksotisk og feminin på en veldig diskret måte, og dermed ser den veldig innbydende ut i stua.

Mint og mørk blå gjør en flott kombinasjon

mynte og blå

Moderne med mørk blå

Mintgrønn og en moderne mørk blå? En slik kombinasjon ser ekstremt aktuell og intellektuell ut. Perfekt for hjemmekontoret eller til og med for et koselig kontor!

Retro -stilen kommer til sin rett med mintragrønt

retroobjekter i mintgrønt

Mal vintage og antikke møbler og tilbehør i mintgrønt

Har du DIY -prosjekter med vintage og antikke gjenstander i huset? Mintfargen er perfekt for dette formålet. Den har evnen til å understreke sin nostalgiske karakter. Samtidig etterlater den en moderne og frisk ettersmak. En perfekt måte å bygge bro mellom i går og i dag.

Azent -veggen i mintgrønn passer nesten alltid perfekt

blå mynte andre lyse nyanser

Aksentvegg i mintfarge

Så mintgrønt gir mening i mange samtidige konsepter. I en liten leilighet eller i et åpent rom med flere funksjoner kan vi bruke den til å markere en sone. Med aksentveggen kan vi også oppdatere et rom umiddelbart.

Mange innbyggere er imidlertid redde for å bruke en slik vegg. Det ser ut til å være en designerløsning som er altfor forpliktende. Samtidig må den være iøynefallende nok til at den fyller sine funksjoner.

Med alle disse begrensningene ville mynte være det perfekte valget.

Retro kjøleskap er ofte i midten grønt

mintgrønt retro kjøleskap

Retro kjøleskap og kjøkkenutstyr

La oss bli litt lenger om temaet nostalgi. Retro kjøleskap og andre kjøkkenutstyr utføres også ofte i mintgrønt. 80 -tallets karisma utspiller seg fantastisk.

Mynttekstiler er veldig populære

myntefarge på tekstiler og tilbehør

Myntfarge på tekstiler

Mintgrønn er perfekt for fine tekstiler og materialer. Det er derfor mye brukt i dekorasjon. Det kommer til sin rett på sengetøy, pynteputer, gardiner, men også på stilige lampeskjermer og annet tilbehør. Umiddelbart ser hele anlegget mye mer eksklusivt ut.

Høykvalitets stykker av semsket skinnmøbler kan også finnes i denne nyansen og kan gjøre noe spesielt ut av rommet ditt. Eller kanskje du vil oppdatere og forfine gulvdesignet med et teppe i mintfarge?

Hva med et mintgrønt teppe??

teppe i mynte

Du trenger bare litt mintgrønn for en sterk effekt

Mintgrønt er universelt, og det har samtidig muligheten til å få frem de overraskende aspektene ved mange objekter og farger veldig bra. Du trenger ikke å introdusere det i huset i stor skala, fordi selv små “flekker” gjør det veldig effektivt. Tross alt går mintgrønt like godt med interiør og utvendig design. Med bruk i begge sonene kan du sikre et jevnt boareal.

blå og myntefarge

mintgrønn med andre pastellnyanser

mintgrønn og lilla brun

mynte og andre grønne nyanser mynte-og-blomster

mynte og hvitt på badet

myntefarge med forskjellig metning

mintgrønt passer godt til rom

mintgrønt og stol kunstrom

sporobjekter i mynte

oransje og grønn

Servicevogn mot en grønn bakgrunn

dør i mintgrønn

vintage stil er understreket av mynte

hvit og mintgrønn