Boksen våren blir mer og mer standard for velutstyrte soverom. Den har denne posisjonen på grunn av de mange fordelene som en slik seng bringer med seg. Fremfor alt er dette god og sunn søvn. Designmessig har boxfjærsenger lenge vært ansett som gammeldags og noe for eldre. Det har endret seg de siste årene. Så du trenger ikke lenger velge mellom helse og et moderne utseende på soverommet.

På nettstedet vårt har vi allerede forklart hvordan en boxmadrass skal settes opp og kriteriene for hvilke et kvalitativt valg skal gjøres. Så denne artikkelen handler mer om design. Så hva kan du forvente av en moderne boxmadrass??

I denne boxmadrassen spiller den tiltalende nåværende designen og komforten sammenboksfjær seng tre utseende

Boxmadrass med et veldig attraktivt utseende

Mange modeller av boxmadrasser tilbyr allerede et veldig attraktivt utseende. Dette gjelder også de billigere tilbudene. Selv de enklere modellene vinner kundene over med moderne farger og dynetrekk laget av tekstiler av høy kvalitet. Til en rimelig pris kan du velge en boxmadrass i hvitt, antrasitt eller en annen moderne farge.

Føttene er veldig viktige for utseendet på moderne boksfjærsenger. Mange modeller har et rustfritt utseende eller andre moderne design.

Boksen våren i dette rommet blir et subtilt høydepunkt på soverommet

boksfjær seng føtter moderne design

To forskjellige sider av samme seng

Kvinner trenger ofte lavere fasthet for madrassene enn menn. De nyere modellene av boksfjærsenger har to forskjellige, individuelt utformede sider bak den ensartede designen. Disse kan utstyres med forskjellige typer madrasser eller toppers. Med de moderne modellene er det til og med muligheten til å tilpasse hardhetsgraden til dine egne behov.

Denne tradisjonelle boksen våren ser ekstremt moderne ut takket være stoffet og fargen

boksfjær seng moder tradisjonelt soverom

Modeller som kan tilpasses

Det er allerede ganske rimelige modeller av boxfjærsenger, hvis viktige aspekter kan tilpasses individuelle behov. Det viktigste er at du kan velge mellom mange forskjellige farger og stoffer til dynetrekk.

Du har også mer og mer frihet når du velger riktig størrelse. Med noen modeller har du opptil syv forskjellige alternativer for dette. Høyden på sengen kan også ofte justeres individuelt. Dette er en avgjørende faktor for velværet mens du sover.

Denne sengen ser moderne ut takket være design av hodegjerde og valg av farger

boxmadrass to deler mørkeblå

Forbedrede tjenester

Å kjøpe en boxmadrass handler om kundens helse. Derfor foretrekker folk å kjøpe fra leverandører som kan tilby detaljerte individuelle råd. Dette krever også en rekke medisinske og helsefaglige ferdigheter. Så bare kjøp din boxmadrass der spørsmål av denne typen blir tålmodig og kompetent besvart.

Boxfjærsen består av flere madrasser. Det viktigste er topperen, men alle de andre er også veldig viktige. Noen mennesker har problemer med å svette mens de sover, mens andre har vedvarende spenning. En god rådgiver bør finne ut hva som egentlig er tilfellet med deg. Når det gjelder dine klager, er det avgjørende om du velger en latex- eller kaldskummadrass.

Noen modeller med boksfjær har også integrerte senger

grå sengeboksfjær to deler

I tillegg er føttene på sengen avgjørende for hvorvidt fuktighet elimineres.

En annen ting rådgiveren bør spørre om er dine vaner. Hvis du liker å lese i sengen, vil et hodegjerde med kvalitetspolstring være veldig nyttig. På den annen side kan dette være unødvendig sløsing med penger, og du kan investere pengene i en madrass av høyere kvalitet.

Det er også mange små boxmadrasser på markedet

grå seng moderne med hodegjerde

Fin design og god valuta for pengene

Oppsummert kan man si at med en moderne boxmadrass trenger du ikke å skille kvalitet fra god design. Du kan få både samtidig og til en rimelig pris. Minstekravene til leverandøren har økt, de nye modellene er individuelle – både når det gjelder helsekvalitet og det moderne utseendet.

stor, høy boxmadrass, brun

lys grå boxmadrass som kan tilpasses

lys grå boksfjær seng polstret sengegavl

lys grå farge boxmadrass

seng og postboksfjærseng

ideell boksering seng lys grå

hvit boxmadrass med grått hodegjerde