Vi kjenner alle det våte og kalde været om høsten og vinteren på våre geografiske breddegrader. Lave temperaturer, stormvind, kraftig regn og noen steder preger mye snø og is også vinterværet i Tyskland. Hvert år viser vinteren oss sin turbulente karakter. I vintermånedene ønsker vi å bli hjemme lenger og gjøre oss så komfortable som mulig. Vi ønsker å nyte mer varme og mental avslapning og tilbringe mye tid med våre kjære. Derfor er alt som har med oppvarming i dine egne fire vegger å ha høyeste prioritet. Temaet er også interessant for oss, og derfor hjelper vi deg gjerne med smarte ideer om hvordan du kan skape en varm og avslappet atmosfære hjemme. I dagens innlegg rapporterer vi om moderne peiser som setter trenden når det gjelder oppvarming av hjemmet.

Føl deg komfortabel foran den flimrende peisen om vinteren.

Moderne peiser dobbeltsidig modell elegant interiør stue seteputer hygge

  • Hva skiller moderne peiser?

Det er ingenting som kan gi mer kos til et rom om vinteren enn en peis. Med de trendy peisene har stil og oppvarmingseffektivitet blitt lykkes under en nevner. I dag er moderne peiser laget av materialer av høy kvalitet, inkludert naturstein, peisfliser, rustfritt stål og glass.

De lagrer varme og slipper den sakte. I tillegg er en moderne peis et vakkert designelement i stuedesignet, den fungerer som et blikkfang og varmer samtidig. Tydelige linjer og vellykkede proporsjoner er karakteristiske for moderne peiser. Deres førsteklasses design og sofistikerte produksjonsteknologi bringer dem til det aller høyeste nivået. Modellene som presenteres her er de siste innen peisproduksjon og lar ingenting være å ønske. De skriver seg perfekt inn i hvert romkonsept og gjør hjemmet ditt koselig og innbydende. I det følgende presenterer vi noen trender innen peisdesign som du kan integrere i hjemmet ditt og gi interiøret et moderne utseende.

 En innebygd tosidig peis kan dekke alle dine behov.

Moderne peiser en innebygd dobbeltsidig peis minimalistisk design

  • De siste trendene innen produksjon og design av moderne peiser

Moderne peiser kommer i forskjellige varianter i dag og er et flott blikkfang i rommet på grunn av deres design. Disse lar den tradisjonelle peisen, bedre kjent som en kakkelovn, gå over i historien. Tosidige peiser med mye glass og minimalistisk design er nå veldig populære. Du finner mer informasjon om dette her.

Hvis du ikke varmer peisen sent på våren og sommeren, kan du dekorere den rundt med blomster og komfortable sitteputer og gjøre den til et blikkfang i rommet igjen.

Moderne peiser en innebygd tosidig peis om våren

  • Dobbeltsidige moderne skorsteiner oppfyller også de høyeste kravene

En dobbeltsidig peis sikrer at du føler deg koselig, varm og komfortabel, ikke bare i ett rom, men også i to eller til og med tre. En slik modell er supertrendy og kan brukes til å dele større rom inn i individuelle oppholdsrom. Dobbeltsidige skorsteiner gir et åpent rom mer hygge og får det til å se elegant og innbydende ut. Du har muligheten til å vise mye kreativitet og fantasi når du designer slike peiser. For eksempel kan du designe dem på forskjellige måter, nemlig med murstein, stein, metall, betong og andre materialer. De gir rommet ditt et moderne utseende og garanterer definitivt tidløs eleganse i design. Knapt å snakke om varmen som de tosidige skorsteinene gir og gjør rommet så behagelig som mulig om vinteren.

Denne innebygde tosidige peisen er et flott tillegg til den moderne stuen med et rustikt preg.

Moderne peiser innebygd dobbeltsidig peisestue med rustikke innslag

 En elegant modell som passer veldig godt til det minimalistiske stuedesignet.

Moderne peiser innebygd peis perfekt for minimalistisk stuedesign

 Kan du tenke deg et hyggeligere sittegruppe om vinteren??

Moderne peiser innebygd peis gjemmer seg på gulvet dekorative grener i vasestol ved siden av peisen

  • Minimalistisk innebygd peis

Minimalisme har vært i stor etterspørsel i årevis og gir mange plusser til interiøret ditt. Selvfølgelig kan denne stilen, som blir mer og mer populær, ikke la de moderne trendene innen peisdesign stå uberørt. Det er trendy innebygde modeller på markedet som er helt underordnet den minimalistiske stilen. Hvis du vil legge til noen supermoderne innslag i stuen din, så velg en minimalistisk innebygd peis. På bildene som er valgt her, kan du se flotte eksempler som umiddelbart vil sjarmere deg med deres elegante og enkle design. Minimalistiske innebygde peiser ser slanke og elegante ut og ser bra ut i et minimalistisk eller moderne rom. Velg heller enkle materialer av høy kvalitet og unngå grove steiner og murstein som ofte brukes til peiser.

 Ser drømmestuen din like ut?

Moderne peiser fantastisk stue innebygd peis hvite møbler hvite orkideer

Ekstra tips:  Hvis du vil legge til mer hygge på de fire veggene dine og er av den oppfatning at en superflatt innebygd peis ikke er nok, bør du lage en stilig innebygd lagringsplass for ved ved siden av.

 Sørg for at du også planlegger en passende lagringsplass for det brensel  før!

Moderne peiser med minimalistisk design Planlegg lagringsplass for ved

Moderne peiser med stilig glassbekledning er for tiden veldig på moten!

Moderne peiser med stilig glassbekledning er for tiden veldig på moten

Slike skorsteiner tiltrekker umiddelbart alles oppmerksomhet.

Moderne peiser med stilig glassbekledning er et blikkfang i rommet

  • Moderne peiser med stilig glassbekledning

En glasskledd peis er den absolutte trendsetteren akkurat nå. Enten tosidig eller innebygd-den er veldig populær og nyter stadig større popularitet. Velg en stor glasspeis i midten av rommet og nyt den varme peisen. Hvis du vil spare arbeid og penger, kan du ganske enkelt legge til en glasshette til den eksisterende peisen på rommet ditt. Kanskje legg ved til ved siden av for å forsterke følelsen av koselig komfort. WOW -effekten er garantert!

Rull ned nå og bli inspirert av andre trendy design for moderne peiser! Det er fullt mulig at du finner den mest passende modellen for hjemmet ditt her!

Glass har vært en populær komponent i peisproduksjon i lang tid.

Moderne skorsteiner veldig elegant modellglass populært byggeelement i skorsteinproduksjon

Moderne skorsteiner glass kuppel glass populært byggeelement i skorstein produksjon

Moderne peiser i stuen trapper rund modell kledd med glass

Peisen din kan være en murvegg i midten av stua og fortsatt bli pyntet med en glassrute.

Moderne peiser murvegg midt i stuen glassrute interessant blikkfang

Moderne peiser dobbeltsidig peis vedhylle ved siden av tregulv i tregulv

Moderne peiser rustikk stue dobbeltsidig peis ved lagring flettet kurver blomster kranser

Moderne peiser dobbeltsidig peis lyst interiør synlige takbjelker i svart kontrast

Moderne peiser innebygd peis, elegante stuer Hvitt dominerte veggmaleri

Moderne peiser innebygd peis hvit vegg -TV

Moderne peiser elegant interiør ikke veldig store rom

Moderne peiser innebygd peis minimalistisk betongvegg liten dekorasjon

Moderne peiser innebygd peis grå veldig stilig interiør skulptur glassbord