Før vi gjør en oppussing eller flytter til en ny leilighet, har vi vanligvis mange spørsmål på hjertet som må besvares raskt. Noen av dem angår utvilsomt de dominerende fargene i våre fire vegger. Er veggmalingene våre for eksempel trendy eller trenger vi et nytt malingsstrøk? Hvilke fargekombinasjoner er mulige slik at interiøret vårt ser elegant og elegant ut og er i harmoni med det mest moderne veggdesignet? Du vil finne et tilfredsstillende svar på alle disse spørsmålene hos oss. Sjekk ut en rekke artikler for det siste om trendy veggmaling. Vi vil alltid være hjelpsomme og hjelpe deg så profesjonelt som mulig, slik at du kan velge den ultimate fargepaletten for hjemmet ditt. I dag ønsker vi å se på temaet trendy veggfarger fra en annen vinkel. Nedenfor viser vi disse nyanser som gir verdi til hjemmet ditt hvis du vil selge det godt.

 Hvilke veggfarger gir et spesielt vennlig førsteinntrykk??

Nåværende veggfarger elegant lys interiør off-white beige komfortabel sofa veggdekorasjon

 Et grått soverom med et lite gult høydepunkt? Ja, det er trendy!

Nåværende veggfarger grå soverom lys grå på veggen sengeteppe hvite puter lite høydepunkt i gul lampe

 Kan nåværende veggfarger hjelpe en leilighet med å selge raskere??

Svaret vårt på spørsmålet på denne måten er: Ja! Et nytt malingsstrøk kan gjøre en stor forskjell i hvordan hjemmet ditt ser ut når du vil selge det. For eksempel gir lyse veggfarger potensielle kjøpere et godt førsteinntrykk og får dem til å føle at du har passet hjemmet ditt til nå. Dette gjenspeiler umiddelbart kjøpesummen for huset eller leiligheten. Attraktive nøytrale veggfarger, for eksempel, får hele interiøret til å se mer attraktivt ut, noe som i de fleste tilfeller øker prisen på eiendommen din. På den annen side skaper de et boareal som føles friskt og passer godt til enhver estetikk og enhver møbleringsstil. Så hvilke veggfarger kan øke både attraktiviteten og verdien av huset eller leiligheten din, la oss se om et øyeblikk.

 Lys grå åpner umiddelbart interiøret!

Nåværende veggfarger stilig stue i lysegrå peis sofa hjemme tilbehør

Grått og beige som veggfarger får hjemmet ditt til å se mer innbydende ut.

Gjeldende veggfarger fin stue noen nyanser av grå beige peis polstrede møbler ser innbydende ut

Myke hvite og varme gråtoner er tidløse

Blant de mest populære veggfargene er hvit den absolutte klassikeren. Den ikke-fargen er hovedsakelig forbundet med renhet og uskyld. Men ikke alt hvitt er det samme. Den har en rekke fasetter som kan være blålige, gulaktige, rødlige eller grønne. Uansett hvilken myk nyanse du velger, vil du gi interiøret mer plass og klarhet og skape den perfekte bakgrunnen for andre farger. Hvitt kan aldri virke kjedelig i interiøret. Dette er bevist ved den trendy bruken av off-white som veggfarge. Denne nyansen har en kremaktig undertone og ser alltid delikat og myk ut. Den skriver seg sømløst inn i tradisjonelle, rustikke, skandinaviske eller veldig moderne romdesigner.

Off-white kan gjøre kjøkkenet ditt veldig elegant og innbydende.

Gjeldende veggfarger hvit på veggene moderne kjøkken massevis av tre moderne kjøkkenutstyr Kjøkkenøyeplate i marineblå

Varme gråtoner i interiøret kan ha nesten den samme visuelle effekten. Ultimate grå er en av trendfargene i 2021 og danner sammen med lyse penger en unik fargeduo. Begge fargene har et sterkt samspill og frisker umiddelbart opp interiøret. Uten tvil er grå en elegant farge som kan brukes på mange måter. Som veggmaling eller på polstrede møbler, på tepper eller annet hjemmetilbehør, vil denne fargen sikkert holde seg oppdatert lenge. Eksperter hevder at rom med høy trafikk føles innbydende i en varm grå nyanse. Du kan selvfølgelig velge mellom gråbeige, musegrå eller taupe, og du har alltid rett.

 Det er mange gråtoner som kan brukes som veggmaling.

Nåværende veggfarger kommode dekorasjon forskjellige gråtoner

Lys grå vil definitivt forbli den nåværende veggfargen i mange år fremover.

Nåværende veggfarger, lysegrå på soverommet, er fortsatt etterspurt etter en koselig romatmosfære

Fløyelsaktig beige og lyse pastellfarger er spesielt populære i år

I tillegg til de to langvarige favorittene hvitt og grått, kan vi også anbefale fløyelsaktig beige og lyse pasteltoner, som definitivt kan friske opp veggene i hjemmet ditt. Disse kan også øke kjøpsverdien av eiendommen din. Eksperter hevder at en frisk beige veggfarge er en idiotsikker måte å få plassen til å virke mer innbydende for kjøpere. Rommene malt i beige blir sett på som allsidige og veldig tiltalende. I tillegg matcher de forskjellige designstiler, noe som er et annet pluss. Du kan velge en blanding av grått og beige for de fire veggene dine, som ekspertene kaller Stone. Beige dukker opp i mange andre fasetter, for eksempel latte, kamel eller gjørme beige. Kombinasjonen mellom smørgult og beige har vært veldig etterspurt i det siste. Dette er definitivt på vei oppover både mote og interiør.

 Myke veggfarger og pastellfarger er veldig trendy i år.

Nåværende veggfarger stue myke pastelltoner sofa puter veggmalerier veldig munter rom atmosfære

Ser ikke dette lyse beige og pastellblå kjøkkenet bedårende ut?

Gjeldende veggfarger på det store, vakre kjøkkenet i lys beige og pastellblått innbydende elegant

Selvfølgelig kan du bringe litt mer farge og dynamikk til et rom ved å bruke pastelltoner. Du kan til og med legge til et snev av drama i hjemmet ditt uten å overvelde det. Her mener vi en myk, dempet rosa eller en blek, sølvblå eller grønn. Disse moderne pastellfargene er attraktive nok til å gi interiøret et mer personlig preg. Imidlertid er de milde nok til å bli betraktet som varme nøytrale.

Ta også en titt på følgende bildeeksempler og ta en informert beslutning om hvilke nåværende veggfarger som passer best for din stil og romdesign. Du vil definitivt øke prisen på eiendommen din med et nytt malingsstrøk.

 Pasteltoner øker for tiden.

Gjeldende veggfarger pastellfarger rik palett å velge mellom

 De som har et valg er også bortskjemt med valg!

Gjeldende veggfarger pastellfarger å velge mellom rik fargepalett

Mørkere pastelltoner ser veldig attraktive ut som veggfarger.

Nåværende veggfarger mørke pastellfarger i blå og mørkegrønn effektiv bakgrunn

 Dette skaper en effektiv bakgrunn for lettere møbler.

Nåværende veggfarger pastellblå mørk bakgrunn for lettere møbler sofa rød lenestol

 Grafitt som veggmaling ser ganske dramatisk ut, ikke sant?

Nåværende veggfarger grafitt mørk bakgrunn ser dramatisk ut

Bra bra! Rosa vegg i ombre -effekt.

Nåværende veggfarger flott veggdesign rosa vegg i ombre -effekt

Lys grå og en pastellfarge av mørkeblå oppdaterer inngangen til huset.

Nåværende veggfarger lys grå pastellskygge mørkeblå oppdaterer husets inngang

Pastellgrønt erobrer interiøret!

Nåværende veggfarger alle i pastellgrønn, den dominerende effektive fargen