Dessverre gjør ikke husstanden seg selv og er absolutt ikke en av de mest populære oppgavene. Men du klarer deg neppe uten husarbeid. Handling, rydding, avhending av søppel, oppvask, vask av klær, matlaging, rengjøring og rengjøring av vinduer må gjøres mer eller mindre ofte. Alle som eier en hage eller balkong er vanligvis også opptatt med det.

Det er enkelt å stryke

Stryking er sannsynligvis en av de minst populære jobbene for de fleste. For mange er det en kjedelig og noen ganger også utilfredsstillende jobb. Ofte går det ikke så raskt, og strykeresultatene er ikke alltid tilfredsstillende. Å stå lenge er ganske ubehagelig, og på varme dager får du svette mens du stryker. For mange er det å stryke skjorter det vanskeligste. Hvis det er behov for friske skjorter hver dag i yrkeslivet, kan dette bety mye ikke -elsket stryking i løpet av uken. Igjen vil mange spare penger og slippe å ta med seg tøyet for å bli stryket.

Stryk friskt tøy skikkelig

Hvordan gjøre stryking enklere

Ofte oppstår vanskene rett og slett fordi du ikke egentlig vet hvordan du skal stryke individuelle klesplagg riktig. I tillegg er det mange som ikke tar hensyn til pleieinstruksjonene på vaskemerkene eller ikke engang vet at det er viktige instruksjoner for pleie på dem. De fire mulige symbolene på disse etikettene gir viktig informasjon om klærne kan strykes i det hele tatt og ved hvilken temperatur det skal strykes. Ikke alle stoffer tåler hver temperatur. Så du kan definitivt ikke stryke bomull, silke, ull eller syntetiske fibre ved samme høye temperatur. Så se på etiketten på innsiden først!

stryke skjorter stryketips

Velg riktig jern

På den tiden som bestemor eller oldemor var strykejern en tung og omfangsrik affære. De var uhåndterlige, spesielt med sin ekstremt tunge vekt. Heldigvis ser ting veldig annerledes ut i dag. Fordi de moderne strykejernene lett kan tilpasses personlige behov, slik at kausjonshåndtakene også kan sitte riktig. Med det store utvalget av strykejern, bør du ta hensyn til noen få viktige funksjoner slik at utjevning også fungerer lettere. Kriterier her kan være watt, vanntank, dampfunksjon og såle. Når du velger kan denne flotte jerntesten være nyttig på internett.

stryketips moderne jernbluse stryking

 Nyttige stryketips

Det er lettere å stryke under gode lysforhold. På denne måten blir små rynker ikke lett oversett. Strykebrettet skal stå slik at du kan flytte strykejernet over brettet i en behagelig posisjon. Du bør også sørge for at det er tilstrekkelig lagringsplass slik at det strykte tøyet kan lagres godt til du bretter det opp. Hvis tøyet ikke er litt fuktig alene, bør du ta med deg en sprayflaske har destillert vann tilgjengelig. De fleste plagg er lettere å stryke når de er litt fuktige og bretter kommer ut raskere. Hvis du deretter legger til litt tøymykner i strykevannet, fungerer det enda enklere. Du bør også skaffe nok kleshengere slik at skjorter og bukser kan henges opp direkte.

stryking gjort enkelt ferskt tøy

stryke moderne stryke klær riktig stryke tips