orientalske lamper hengende lys glassmosaikk

Fantastiske orientalske lamper for hjemmet ditt

Hva er din første assosiasjon når du hører om den orientalske møbleringsstilen? Tenker du ikke på 1001 netter med en gang? Vi kjenner alle den eventyrlige atmosfæren der drømmer går i oppfyllelse. Skinnende, skive-tynne stoffer flagrer sensuelt i det dempede lyset, mens de eksotiske duftene av krydder og roseolje strømmer inn i den varme luften.

Buede linjer, rike treskjæringer og filigranpynt laget av sølv, gull og bronse fortryller oss. En fargerik, myk kilim inviterer oss til å gå barbeint. Myke, livlige melodier får hjertet til å slå raskere og de flimrende duftlysene hypnotiserer oss.

Fantastiske gulvlamper i oval form

orientalske lamper runde lamper nattbordslamper

Alt dette trenger ikke bare være en drøm. Hva om du kan nyte en slik eventyrlig stemning hjemme hver dag? Det er veldig oppnåelig. Du trenger bare å innrede leiligheten din, eller minst ett av rommene, i en orientalsk stil. Som en start kan det være nok hvis du bare får et par hjemmetilbehør i denne stilen. For eksempel kan du starte med orientalske lamper.

Orientens magi

orientalske lamper lyser mystisk

Som med de andre stilelementene har du også et bredt utvalg av former, materialer og ornamenter. Orientalske lamper er også tilgjengelig i alle mulige varianter – som hengelamper, tak- og vegglamper, gulvlamper, gulvlamper eller nattbordslamper. Avhengig av hva slags lamper du vil ha, kan du velge de riktige. En kombinasjon av noen av disse kan selvfølgelig også vise seg å være ganske nyttig.

Naturmaterialer og enkle former

orientalske lamper house of asia produkter skinner

Våre favoritter når det gjelder ting orientalske lamper er helt klart de marokkanske lysene og lanternene. Disse kan være laget av sølv, kobber eller bronse og fortrylle med sine ovale, løkformede profiler. Mange av dem ser ut som de er laget av en delikat metallspiss. Andre er hovedsakelig laget av farget glass som er designet som en mosaikk i vakre mønstre. De mest populære motivene er blomster, sener og selvfølgelig solen.

Oppdag praktfulle skatter

orientalske lamper rund lampe flerfarget glassmosaikk

Utsmykket håndverk

orientalske lamper marokkanske lykt strass

Så, når du har fått nok av subtile, minimalistiske møbler og virkelig ønsker å skjemme bort sansene dine, gjør noe med det! Velg orientalske lamper eller ganske enkelt elementene og stoffene som er typiske for den orientalske innredningsstilen. Gjør hjemmet ditt om til en oase av livsglede og eksotisk sensualitet!

Filigran spiss av metall

orientalsk-lampe-marokkansk-lampe

En sølv lotusblomst

orientalske lamper lotus lampe sølv

Delikate tendrilmønstre og mystisk lys

orientalske lamper filigran blomstermønster sylindrisk

1001 netters atmosfære

orientalske lamper marokkansk designarkitektur

Organiske former og gullglans

orientalske lamper organisk design jk kjøkken og bad design

Fjernøsten -stil med mesterlige tegninger

orientalske lamper kinesisk designlampe

Typiske japanske papirlanter

orientalske lamper japanske lanterner

Nattlampe i arabisk stil

orientalske lamper nattlampe tegning asiatisk

Thai design laget av hvitt lin

orientalske lamper thai design kuppelformede ovale former