original oppbevaringsrom forlengelse vase bok idé design

Original forlengelse av bod – en vase i form av en bok

Sjekk bildene nedenfor! Det er en vase i form av en bok. Hvorfor tror du dette er nødvendig? Tro det eller ei, dette er en fantastisk måte å skape mye plass på.

I dagens artikkel forteller vi deg om to eksempler på kreative metoder som kan spare plass!

I det ene tilfellet handler det om en blomstervase i form av en bok og i det andre – en forlengelse av lagringsområdet, som skaper en illusjon for flytende bøker. Disse ideene er ikke bare praktiske, men man kan si at de også gir huset en magisk teft.

De to designerobjektene ble presentert på Milan Designer Week. De hadde absolutt to mål: For det første imponerer de seeren med sin originale og kreative design, og for det andre er de veldig praktiske fordi de etterlater mye ledig plass i lagringsområder.

Imponerende og praktiske designerløsninger

original oppbevaringsrom forlengelse vase bok idé planter

Begge objektene er verk av det japanske designstudioet ÅÅÅ. Den første kalles “Bok”, men navnet samsvarer ikke med funksjonen. I virkeligheten er dette en vase med blomster. Det morsomme med dette er at det virkelig kan bli forvirret med en bok. Denne illusjonen er spesielt sterk når du legger den under de andre bøkene på hyllen. Inskripsjonen “Plantenes liv” indikerer lekende den sanne funksjonen. Hvis du åpner forsiden, er “boken” fortsatt stabil. Men så kan du se bakken.

Det andre designstykket heter “Extend” og ble laget i samme studio

original oppbevaringsrom forlengelse vase bok idé vegghylle

De skaper illusjonen om at du ser fire bøker som flyter i luften

original oppbevaringsrom forlengelse vase bok veggen regel

Innovativ idé for mer lagringsplass Originalt design for forlengelse av vaseboken

“Forleng” kan festes til en overflate, og du kan deretter justere lengden

Original oppbevaringsrom forlengelse vase bok vedlegg

Tenker du på alle stedene der du trenger noen få centimeter til? Ville ikke en så kreativ idé vært noe som passer for deg også?

opprinnelig tilleggsutvidelse for bod