innendørs hage DIY prosjekter penner

DIY hage hjemme

Hvis vi kunne kvitte oss med det “lille” søppelet fra husene våre, ville vi kommet mye lenger. Dette gjelder også pennene.

Designere og andre eksperter tenkte på dette og laget blyanter som ble til planter.

Så selv om de ikke lenger er brukbare, vil de være til stor nytte. Dette kan gjøre en flott hjemme hage skape.

Inne i pennen er det et frø som du deretter kan plante et sted i en blomsterpotte. Utvalget er beundringsverdig stort: ​​morgenfrue, koriander, cherrytomater, dill, aubergine, jalapeño, mynte, persille, reddiker, salvie, timian, tomater og så videre.

DIY innendørs hage

DIY -prosjekter penner hage lag deg selv

“Sprout” er navnet på pennen, og den er ellers helt enkel og vanlig. Den har en trebase og er også veldig visuelt tiltalende. Resultatene kan nytes på veldig kort tid. Fordi, hvis du gjør alt riktig, kan du lage din egen grønnsakshage hjemme.

La oss nå se nærmere på kapselen der frøet ligger. Du trenger ikke å bekymre deg for at det på et tidspunkt vil vokse til en tomat eller noe uten at du vil.

Hvordan har du det?

DIY -prosjekter penner hage lag deg selv

DIY -prosjekter er morsomme

hage diy prosjekter penner ekstraordinære

Dette er pennene

innendørs hage kule DIY prosjekter penner

innendørs hage vokse diy prosjekter penner

Man trenger heller spesielle forhold slik at vekstprosessen aktiveres. Frøet må komme i kontakt med vann. I praksis er det ganske enkelt.

Du må sette kapselen pinnen i jord. Du kan se nøyaktig hvordan dette fungerer på bildet ovenfor. Så snart du vanner gryten, begynner den å oppløses. På et tidspunkt vil spirene vises normalt i hagen.

Å plante en penn – er det mulig?

DIY -prosjekter penner hage lag deg selv

Vann blir spurt

innendørs hage kule DIY prosjekter penner

På Freshideen tror vi at denne ideen ganske enkelt passer perfekt inn i livsstilen til moderne mennesker. Fordi du enkelt kan ta vare på miljøet og dra nytte av det. Det er ukomplisert i kontrast til mange andre ideer. Hvem trenger ikke friske urter og små grønnsaker hjemme? Nå kan du beholde dem på ett og samme sted!

Penner går til planter

hage diy prosjekt penner planter

Og om du kaster pennene eller legger dem i en gryte – hva er forskjellen! Vil du også spare tid, plante krydder og ta vare på miljøet, hvis det er så enkelt?