praktiske tips vårdekorasjon forfriskning plante påskeegg

Vil du ha et glatt skli inn i våren som kommer? Da er tipsene våre spesielt for deg: legg til lyse farger, energiske mønstre og levende vårmotiver i hjemmet ditt for en enkel overgang til våren.

Praktiske tips for originale dekorasjonsideer

praktiske tips vårdekorasjon forfriskning oransje lys

1) Levende vårdekor

Lag en uformell stue, dekor den med saftige sitrusfarger. Legg til fargerike vaser, mønstrede puter og tepper, og loppemarkedsfunn for å krydre plassen uten problemer.

Lag morsomme og muntre veggdekorasjoner

praktiske tips vårdekorasjon forfriskning sengetøy rosa

2) Renovering av soverommet om våren

Du kan få soverommet ditt til å se litt bedre ut ved å legge til et fint blomstermønster av stoff på hodegavlen. Dekorer de bare veggene med rimelige albumrammer fylt med mønstret papir.

Endre bakgrunnsbilder

praktiske tips vårdekorasjon forfriskning spisestue bytte av gobeliner

3) Visuell oppdatering gjennom bakgrunnsbilde

Du kan friske opp rommet ditt med en enkel visuell oppdatering. Hvis du bruker flyttbart tapet, er arbeidet like enkelt som barns lek.

Uvanlig veggdekorasjon – lys og frisk

praktiske tips vårdekorasjon forfriskning veggdekorasjon gul

4) I runden

Utskårne takrosetter kan også dekorere veggen din. De er tilgjengelige i forskjellige gule nyanser og vil garantert legge til stil i stuen din. De er også rimelige og enkle å finne i enhver jernvarehandel og kan enkelt henges på hvilken som helst vegg.

5) Med et halvt dusin

En samling eggekopper på skrivebordet gjør organisasjonen attraktiv. Fyll krusene med små skrivebordsutstyr – binders, frimerker, avskårne blomster og godteri.

6) Ulike mønstre

Denne kommoden skylder det dynamiske utseendet sitt på det mesterlige arbeidet på skuffefrontene med spraylim. Prøv den samme ideen for å livne opp en hvit lampeskjerm.

7) Enkelt fjær midtpunkt

Ta med deg våren hjem og skap en lykkelig atmosfære ved å forme en bunke med bregner. Det vil definitivt gjøre en slående uttalelse i ditt hjem og være vårens midtpunkt. Bregner er et budsjettvennlig alternativ, men ta med grønt inn i rommet og gjør det klart – våren er allerede her!

Lyse farger har en sterk og frisk effekt

praktiske tips vårdekorasjon forfriskning veggdekorasjonsbilder

8) Enkel renovering

Du kan endre og friske opp plassen din på den enkleste måten. Velg en vårfarge som gjør deg glad, mal en vegg eller hele rommet den fargen. Du kan også bruke farge -aksenter ved å male vinduene på nytt i en passende farge. Hva har du: nye vegger, nye vinduer og kanskje et nytt teppe og lite tilbehør – så har du et helt nytt rom for den kommende våren!

9) Forny lampeskjermen også

Morsomme familiebilder på en interessant bakgrunn

praktiske tips vårdekorasjon forfriskning veggdekorasjonsbilder

10) Peel and Stick -stil

Peel and Stick – Veggdekaler er en rask og enkel oppdatering for enhver glatt overflate. Dette trehøye klistremerket fungerer som et veggmaleri for innrammede familiebilder.

Har du noen gang gjort decoupage?

praktiske tips vårdekorasjon forfriskning vegg decoupage

11) Forskjønne veggen

12) frukt og blomster

Kombiner, hvis mulig, for å legge til fine fargede aksenter.

Kom med uvanlige ideer

råd fersk vår idé bilderamme fugl

13) Det viktigste

Gjør rimelige coasters til grafisk veggkunst.

14) Akkurat der

Du kan skape en subtil atmosfære i stuen din med liten innsats og filtrere lys. Disse gardinene kommer bare i et vanlig hvitt alternativ, bleke farger og slagfulle mønstre som stripene som vises her. Gardinklips gjør det enkelt å henge og bytte senere.

Vakre blomstermønstrede skodder kan friske opp hele rommet

råd frisk våridé skodder vindu blomstermønster gul

15) Fantastiske vinduer

Noen ganger er alt du trenger for å fornye et rom for den nye sesongen en ny vindusbehandling. Bruk vakre rullegardiner med blomstermønstre, så ser vinduet ditt ut som et kunstverk!

16) Forny fugleburet også

Ikke la veggene være tomme!

råd fersk våridé bilderamme blomster tinker

17) Enkel dekorasjon

En symmetrisk gruppering av blomsterprint vil få en tom vegg til å se penere ut.