Som navnet antyder, er utendørsbassenger tradisjonelt bygget utendørs. Imidlertid er det rike mennesker som ikke vil klare seg uten daglig svømmetrening selv om vinteren. Av denne grunn kan de bygge et innendørs svømmebasseng hjemme og dermed bringe livskvaliteten til et høyere nivå. Fordi et innendørsbasseng i dine egne fire vegger lar deg bade der uansett tid på dagen og tiden på året. Men er det nok plass hjemme til et privat innendørsbasseng? Vi vil se etter svarene på disse og andre spørsmål om innendørsbassenget i denne artikkelen. Vi er glade for å rapportere om fordelene med et slikt svømmebasseng og vise deg fantastiske innendørsbassenger som garantert vil inspirere deg.

 I ditt private innendørsbasseng kan du slappe av ute når som helst på dagen, uavhengig av været.

Innendørs svømmebasseng hjemme runde spa -bassenget grov steinmur fontene hyggelig rom atmosfære høye vinduer mye lys

Hvilke fordeler gir et privat innendørsbasseng deg??

Først og fremst vil vi gjøre det klart: et innendørs svømmebasseng hjemme er ikke for alle. På den ene siden er dette en høy investering, og det er viktig å konvertere budsjettet før du bestemmer deg for å bygge det. I tillegg må du ha riktig plass til et innendørsbasseng hjemme.

Hvor kan det være? Vi vil forklare dette i detalj nedenfor. Imidlertid har et innendørsbasseng mange fordeler. Den tilbyr for eksempel bademoro året rundt og muligheten til å utøve din populære sport i en rolig og avslappet atmosfære. I det private innendørsbassenget er du beskyttet mot nysgjerrige øyne, så vel som mot regn, snø, varme og UV -stråling. I tillegg har et innendørsbasseng alltid rent vann ved en behagelig temperatur, slik at du blir fristet til å bade dag og natt. I motsetning til hagebassenget er det ikke behov for tidkrevende rengjøring, fordi ingen blader kan falle i vannet. Den kunne heller ikke angripes av insekter.

 Et innendørs svømmebasseng hjemme tilbyr bademuligheter året rundt ….

Innendørs svømmebasseng hjemme runde spa -bassenget boblebad mange grønne planter en tropisk teft

  …. faktisk for store og små!

Innendørs svømmebasseng hjemme firkantet form far og sønn svømming har det gøy å bade

Hvor er det beste stedet for et innendørs svømmebasseng hjemme?

Hvis du bor i en region med tøffe værforhold, eller hvis sommeren er for kort for deg, kan det være å prioritere å bygge et innendørsbasseng. I dette tilfellet må du først se deg om etter et passende sted for ditt veldig private innendørsbasseng. Vi gir deg to perfekte alternativer, men du kan sikkert også vurdere andre. Et innendørsbasseng kan være plassert i kjelleren i huset ditt eller i en egen paviljong. Dette er to gode ideer for å bygge et innendørsbasseng. Disse hjelper deg med å tåle alle værforhold og ha det gøy med bad om sommeren og vinteren.

Innendørsbassenget kan også være et tegn på luksus og førsteklasses avslapning.

Innendørs svømmebasseng med en veldig luksuriøs design hjemme tilbyr førsteklasses avslapningslamper, lysekroner, gardiner

 A) Privat innendørsbasseng i kjelleren i huset ditt

Hvis du har en første etasje som er stor nok og har et bærende gulv, er det en kul idé å lage ditt eget innendørs boblebad. Der kan du slappe av etter en lang og slitsom dag og oppleve flotte stunder med familie og venner. Det avhenger av dine preferanser, men du kan også sette et boblebad der. Eller kanskje du vil ha et skikkelig svømmebasseng hvor du svømmer noen runder hver dag? Uansett trenger du definitivt nok lys i innendørsbassenget i første etasje, fordi du ikke vil svømme i mørket, det er sant?

 Kombiner fuktbestandig belysning og grønne planter og skap en fantastisk atmosfære hos innendørs fattige hjemme!

Innendørs svømmebasseng hjemme langstrakt form mann i vannet fuktbestandig belysning mange grønne planter en tropisk teft

Vi vil også råde deg til å installere innendørsbassenglys. Disse skaper en magisk atmosfære i innendørsbassenget om kvelden. I tillegg er disse lysene veldig innbydende. Hvis du gjør alt riktig, får du et rom fullt av lys. En annen kul idé er å plassere eviggrønne badeplanter og blomster rundt bassenget. Disse vil bringe en tropisk teft og få hele rommet til å virke enda vakrere.

Ren minimalisme i innendørsbassenget hjemme!

Innendørs svømmebasseng hjemme Ren minimalisme i utformingen av marmorpaneler på veggen i grått

Innendørs svømmebasseng hjemme ren minimalisme langstrakt form jente i vannet grå fliser innebygd belysning

Innendørs svømmebasseng hjemme ren minimalisme grå fliser høye glassvinduer utsikt over hagen

 Er svømming din favorittsport?

Innendørs svømmebasseng hjemme svømming Favoritt sport svømmeføtter

B) Privat innendørsbasseng i en egen paviljong på eller ved siden av huset

Hvis du har nok plass utendørs, kan du legge til en egen paviljong direkte til huset og bygge et innendørsbasseng der. I dette er du godt beskyttet mot overraskelser i dårlig vær. Hemmeligheten her er, om mulig, å ha høye glassvegger, glassdører og kanskje et glasstak for å slippe inn rikelig med dagslys inn i innendørsbassenget. Du kan også ta en titt utenfor mens du svømmer og føle deg nær naturen igjen. Når det er varmt og du liker været, kan du åpne alle dørene og være som midt i naturen.

 Et glasstak slipper inn lyset selv i dårlig vær, og du føler at du er i et spasenter.

Innendørs svømmebasseng hjemme luksuriøst design glass tak mye naturlig lys som i spa -senteret

 Vinduer i høyt glass åpner perspektivet til utsiden.

Innendørs innendørs hjem rektangulær form blå flislagt høyt glassvindu fint perspektiv utenfor

Føl deg som så komfortabel som mulig i innendørsbassenget!

Innendørs innendørs hjem rektangulær form blå flislagte blomsterpotter eviggrønne planter fjernsyn på veggen

 Her kan du unne deg full avslapning selv om vinteren!

Innendørs svømmebasseng hjemme fantastisk utsikt glassvegg vinterlandskap inne i varm bassengseng slappe av

Hva mer bør du passe på når du bygger et privat innendørsbasseng??

Som allerede sagt, er et innendørsbasseng alltid en høy investering som ikke alle har råd til. I tillegg er pleie og vedlikehold av innendørsbassenget hjemme veldig dyrt. For eksempel trenger du et kraftig varmesystem for å holde vanntemperaturen behagelig hele tiden. En bassengvarmepumpe og varmeveksler er må-haves her. For rengjøring av basseng trenger du også et bassengvakuum eller en bassengrobot. Dette betyr at det er moderne teknologi som garanterer deg den beste hygienen i innendørsbassenget. For disse og for pH -regulatorer og andre bassengpleieprodukter må du imidlertid grave dypt ned i lommene.

Bademoro koster noen ganger mye penger.

Innendørs svømmebasseng hjemme Ren luksus bademoro koster mye penger

Innendørs svømmebasseng hjemme innendørs basseng glassvegger vakker panoramajente i vannet

Innendørs svømmebasseng hjemme langstrakt form glassvindu vakker hageutsikt

Ekstra tips: Hvis du har små barn og kjæledyr i husstanden, må du følge spesielle sikkerhetsregler. For eksempel må deres tilgang til innendørsbassenget være begrenset. Barna må aldri få sprute eller leke i innendørsbassenget uten tilsyn.

Men nå kan du selv bestemme om et privat innendørsbasseng er noe for deg eller ikke. Tross alt er vår eneste jobb å informere deg om ulike alternativer for mer luksus og avslapning i ditt eget hjem.

 Et privat innendørsbasseng er virkelig noe vakkert, men det er fortsatt en drøm for de fleste.

Innendørs svømmebasseng hjemme i den separate paviljongen mye tre steinvegg koselig atmosfære

Innendørs svømmebasseng hjemme minimalistisk design perfekt renslighet bassenglys innebygd takbelysning

Innendørs svømmebasseng hjemme veldig koselig atmosfære flislagt rundt innendørsbassenget rektangulær form

Innendørs svømmebasseng hjemme interessant design tretak flislagt gulv murvegg hengende lys høye glassvinduer