Dørkranser, påskebuketter, borddekorasjoner og små gaver, påsken gir så mange kreative muligheter at det er vanskelig å bestemme seg. Denne artikkelen presenterer et lite utvalg av attraktive dekorasjonstips og bidrar til å gjøre påsken 2021 til en frisk vårfestival.

Å feire påske med familien er en fin måte å ønske våren velkommen på

Påskedekorasjon 2021 Høytiden blir så vakker

Påskedekorasjon 2021

Påskedekorasjon 2021 Påsketraferien blir så vakker

5 tips for et pent dekket bord

Fargerike, i naturlige toner eller edel i sølv og gull – borddekorasjonene til påsken er varierte. Bred ut på påskebordet og i leiligheten med omtanke utvalgte påskevarer som kaniner, Påskeegg laget av glass, et eggestativ og påskevinduepynt for det bestemte. De nøye utvalgte påskeartiklene kan legges til noen av følgende ideer:

 1. En linduk forsterker hvert bord. Den rynker elegant og får duken til å se stilig og høy kvalitet ut. Linduker ser spesielt bra ut i kombinasjon med myke naturlige toner. Grå og mosegrønn, beige, hvit og blå er fantastiske ledsagere på det naturlige salongbordet. Et slikt bord er perfeksjonert med håndlagde leireretter.
 2. Delikate farger i rosa og hvitt fortryller påskebordet i et mildt, muntert bord. Hvitt porselen og individuelle gylne høydepunkter som gullfargede egg, gylne lys eller gullmønstrede servietter gjør bordet enda mer festlig. Noen få kirsebærblomstergrener i en høy glassvase gir et fint blikkfang.

Påskedekorasjon 2021 Høytiden blir så vakker DIY borddekorasjon

 1. Pantone -fargene for 2021 er “Ulitmate Grey” og “Illuminating Yellow”. Hvis du vil presentere deg selv på en super moderne måte, kan du stole på denne fargekombinasjonen. En gul duk gir en munter, frisk setting, grå retter og hvitgrå servietter med sølv serviettringer gjør bordet mer vennlig. Hvis mørkt grått tilbehør legges til, ser bordet mer verdig ut. Det som ikke bør mangle er ømt spirende kirsebærblomstergrener eller en frodig bukett med tulipaner i hvitt eller gult.
 2. Bland og match: Et påskebord ser spesielt overdådig ut når svært forskjellige stedsinnstillinger er basert på blandingsprinsippet & Match kan settes sammen. Barokk servise kan kombineres med grafisk mønstret porselen her. En passende fargekode er for eksempel hvit-gull-svart. En frisk bukett blomster som lener seg frodig over kantene på vasen fullfører det vakre bordet.
 3. Skandinavisk påskearbeid i beige, hvite og pastellfarger (f.eks. Rosa, aprikos, mynte). Nordiske mønstre på egg og porselen eller duk skaper det typiske nordisk-maritime inntrykket. De andre borddekorasjonene bør også være laget av naturlige materialer som tre eller halm, så ser bordet avslappet, innbydende og fantastisk pent ut.

Påskedekorasjon 2021 Høytiden blir så vakker DIY påskekrans

5 tips for frisk dekorasjon

Borddekorasjonene til påsken er bare virkelig perfekte når de er beriket med friske blomster og arrangementer. Du kan aldri få nok blomster. Men i påsken er det spesielt hyggelig å tegne på det fulle.

 1. De første tegnene på våren er vårløk som tulipaner eller druehyasinter og frukttrær som kirsebær- og epletrær. Vårblomstrere er derfor ideelle partnere i en påskebukett. De kan spres over flere vaser på påskebordet eller som dekorasjon hvor som helst i leiligheten. Er en fin kombinasjon Arrangementer laget av druehyasinter, Påskeliljer, ranunculus og tulipaner, med delikat gypsophila som danner en vakker ramme.
 2. Tulipaner er de ultimate vårvarslerne. Tulipanbuketter laget av doble tulipaner ser spesielt frodige ut. Freesias med sine lange blomsterblader gjør en bukett enda mer leken og våraktig.
 3. For raskt å trylle frem en påskedekorasjon på bordet, kan du kutte noen få kvister fra hagen. Sprøytet med gulllakk eller hvitlakk i kombinasjon med individuelle friske blomster, resulterer i festlige påskearrangementer. De naturlige grenene uten ekstra maling ser også flotte ut. Hva med å presentere en enkelt kirsebærgren i en edel vase? Det trenger ikke mye dekorasjon. Hvis du fortsatt vil gi den et påsketrekk, kan du legge ved noen hjemmelagde egg laget av papir.

Påskedekorasjon 2021 Høytiden blir så vakker DIY påskepynt

 1. Påskedekorasjoner tenkt på en praktisk måte: et åpnet og vasket egg kan plantes med karse, gressløk eller persille med litt jord. Sådd i god tid før påske, bidrar eggene til en deilig frokost påskedag. De fordeles deretter i et eggeskål som pynt på bordet, og alle kan bruke dem som de vil.
 2. Klassikeren blant påskeblomstene er forsythia-grener, dekorert med håndfargede påskeegg. Disse kan enten være brokete eller fargede basert på et fargevalg. Som en fin kontrast er egnet for gul farge på forsysthien -blomstene en elegant blå med hvite aksenter. Tips: Blomstene vil vare lenger hvis grenene legges i varmt vann i ca 15 minutter før de pyntes. Deretter er vasen fullstendig fylt med friskt, kaldt vann. Buketten skal plasseres så langt unna som mulig fra varmekilder som radiatorer eller skorsteiner.

Påskedekorasjon 2021 Høytiden DIY papiregg blir så vakre

Gjør-det-selv: Kreative påskedekorasjoner på en enkel måte

DIY -bevegelsen blir mer og mer populær. Håndverk og håndverk hjemme er alt raseri. Du trenger ikke mye erfaring til påskepynten. Våre 4 tips er også egnet for nybegynnere.

 1. Minivaser laget av ødelagte egg kan omdannes til en søt dekorasjon. Fire eller fem tomme, rensede egg er løst festet til en tykk gren eller et stykke bark med varmt lim. Vårblomster som små druehyasinter eller korte hvite tulipaner plasseres i minivasene.
 2. Hvis ting må skje raskt, trenger du ikke lenger spraymaling i noen farger og en svart og / eller hvit touch-up blyant. De blåste eggene kan trekkes på en shashlik -pinne og sprayes enkelt. Når malingen har tørket, kan enkle motiver eller sener, prikker eller god påskehilsen påføres kalligrafi med touch-up-pennene. Selvfølgelig fungerer det hele også uten spraymaling. Nå er det bare å stikke en fyrstikk med et snor i eggene og påskepynten er klar.
 3. For å enkelt lage en dørkrans selv til påske, er en løs krans laget av bjørkegrener nødvendig. Et grønt bånd, for eksempel, trekkes løst over det. Det er også noen blåste egg i forskjellige størrelser (vaktelegg og kyllingegg). Disse kan ordnes med den varme limpistolen sammen med diskrete treblomster eller tre sommerfugler og dekorativ mose på kransen.

Påskedekorasjon 2021 Høytiden blir så vakker DIY påskehare

 1. Bordløpere og plassmatter laget av burlap og filigranblonder kan også lages av nybegynnere. Du trenger en nål og tråd eller varmt lim og saks. Burlap er kuttet ut i ønsket størrelse og filigran spissen festes langs kanten med det varme limet. Spissen kan peke innover eller utover. Hvis du vil være veldig presis og trene med nål og tråd, sys blonden for hånd. Lyktene som er pyntet med en smal banderole laget av blonder og sekk er fine.

Illustrasjon 1: unsplash.com © fristokker (CC0 Creative Commons)