Det er typisk tysk at du ikke bare pynter ditt eget hjem til påske, men også pynter uteområdet med påske. Slik overfører du feststemningen fra innsiden til utsiden og omvendt. Dette betyr at du ikke trenger å begrense dine dekorative ferdigheter og kreative ferdigheter ved å bare dekorere innendørs. Du kan også prøve å lage vakre påskedekorasjoner for utsiden og vise dem dyktig foran inngangsdøren, på verandaen eller på den overbygde terrassen! Påskedekorasjoner for utsiden vil definitivt forskjønne hagen din! Så ikke glem å dekorere en påskebusk med fargede egg og henge en påskekrans på inngangsdøren din! De typiske påskesymbolene – egg, påskeharer og fargerike vårblomster – bør heller ikke mangle utenfor. Vi ønsker å hjelpe deg med interessante påskedekorasjonsideer for uteområdet, slik at du kan feire festivalen i en ekstremt hyggelig atmosfære med venner og slektninger. Følg med og bli inspirert!

 Velkommen vår og påske ute med gule påskeliljer og masse frisk grønt!

Vårdekorasjon Påskepynt for påskeliljer utenfor

  • Du trenger et blikkfang i påskedekorasjonen til utsiden!

Når de designer påskedekorasjonene til utsiden, velger mange hus- og hageeiere en fargerik påskebusk som et blikkfang. Dette er fordi det er veldig enkelt å mestre. For å gjøre dette må du velge et lavt frukttre i hagen som nå blomstrer og dekorere det med fargerike egg.

I de fleste tilfeller er dette blåst ut egg som har blitt farget og bundet til busken med en bue. Selvfølgelig kan du også kjøpe dekorative plastegg som passer perfekt til denne ideen. I begge tilfeller vil du oppnå en WOW -effekt med påskedekorasjonen din ute.

 En vakkert dekorert påskebusk skaper en WOW -effekt.

Påskedekorasjon for utvendig påskebusk med fargede egg

Det fargede eller malte påskeegget er det evige symbolet på påsken, og det er derfor det ikke bør mangle i påskepynten for utsiden. I en stor blomsterpotte kan du lage et ekte blikkfang med mose, papirgrønne og vakre plastegg som vil dekorere inngangspartiet ditt i flere dager og ønske alle gjester velkommen. Det neste bildet viser resultatet av denne tinkeringen. Som du kan se, er det ingen grenser for din kreativitet og fantasi, så du kan gå på jobb med verve og optimisme.

En spesiell type påskebusk er det definitive blikkfanget på dørstokken.

Påskedekorasjoner til utendørs gjør en påskebusk i en blomsterpotte

Noen ganger er de små detaljene spesielt viktige, vi vet alle dette fra vår egen erfaring. Vår neste idé illustrerer det som nettopp har blitt sagt spesielt godt. Du kan ta påskedørsdekorasjonen til et nytt nivå med en flott påskekrans. Hvis du lager den selv eller kjøper den, vil en slik krans raskt tiltrekke seg alle forbipasserende og alle dine gjesters utseende og tydelig uttrykke: Vi skal snart feire påske!

Dekorer inngangsdøren din med en vakker påskekrans!

Påskedekorasjon for ytterdør

Tydeligvis må man integrere påskesymbolene i denne kransen og komplementere den med vakre blomster og friskt grønt. Har du lyst til å lage din egen påskekrans? Ikke noe problem, den vedlagte videoen viser hvordan du gjør det!

I vårt bildegalleri nedenfor kan du se flere ideer til flotte påskedekorasjoner ute, som også kan være til stor hjelp for deg og absolutt kan tjene som inspirasjonskilde for din kreativitet. Du finner hengende påskeegg, vakkert arrangerte påskekurver som pryder uteområdet, dørkranser og blomsterbuketter som umiddelbart tiltrekker øyet. Påskeharer står i gresset og lokker barna til å lete etter egg. Påskedekorasjoner for utsiden kan være så fantasifulle!

 Påskeharer i lyse farger står i gresset og gjør hagen enda mer fristende.

Påskedekorasjon for utvendige påskeharer lyse farger grønt gress

  • Hvilke farger dominerer påskepynten for utsiden i år??

Farger og deres effekt er av største betydning i enhver dekorasjon. Når det gjelder ideene som nylig ble presentert for borddekorasjoner til påske, for eksempel dominerer myke pastelltoner. Til påskedekorasjonene ute vil vi anbefale lyse farger, som er veldig trendy i år. Først blant favorittene våre er ultrafiolett, årets trendfarge. I denne iøynefallende skyggen kan påskekaninene dine være på dørstokken din eller kanskje de fleste eggene i påskekurven. Men hvis du foretrekker den helt naturlige lilla skyggen, så dekorér utendørsområdet med lilla tulipaner, noe som vil introdusere en ekstra dose raffinement i påskedekorasjonene dine for utsiden.

Lilla tulipaner pynter påskekurven plassert på et lilla bord – en så nydelig påskedekorasjon til utsiden!

Lilla tulipaner Påskekurv

 Påskekaninene i ultrafiolett inviterer gjestene til påskefesten!

Påskepynt for utvendige påskeharer i ultrafiolett

Andre lyse farger som oransje og gressgrønt er velkomne i enhver påskedekorasjon ute! Grønt har mange nyanser og utstråler alltid friskhet. Hvilken nyanse du velger, avhenger først og fremst av din personlige stil og individuelle smak. Men en ting er sikkert: grønt kan kombineres utmerket med hvitt, og med denne fargeduoen i påskedekorasjonen er du alltid på den sikre siden!

Hvite stemorsblomster og friske greener

Dekorer utearealet ditt med nyplukkede vårblomster fra din egen hage! Dette lar deg sette naturens prakt i rampelyset. Flotte blomsteroppsatser i vaser, kranser av blomstrende grener og de første påskeliljer, hyasinter, tulipaner og stemorsblomster i potter eller direkte i hagesengen vil sette deg og dine gjester i humør! Uten tvil kan du virkelig feire i en fargerik atmosfære! Så du kan feire påske ute når det er fint vær!

 Freshideen -redaksjonen ønsker deg en god påske!

Dette er den perfekte muligheten til å vise frem skjønnheten til de oransje tulipanene.

Påskepynt til utsiden

Med dette blomsteroppsettet kommer mangfoldet av naturfarger i søkelyset

Påskedekorasjon for et vakkert blomsteroppsett ute

Feir påsken under blomstrende blåregn!

Påskepynt til utsiden

 I løpet av disse ukene er det broket inne og ute!

dekorere påskeplanter

 Lilla og rosa påskeharer på dørstokken er forlokkende og innbydende.

Påskehare inngangsdør Påskedekorasjon

 Fargerike påskeegg kan henges opp hvor som helst, og du kan ikke gå galt med det!

Påskepynt for å henge opp fargerike påskeegg ute

Hvem sa, pastellfarger og en enkel påskedekorasjon ute er ikke etterspurt i år?

 Trebenk Påskekurv dekorative puter vårblomster

 For fansen av den rustikke stilen!

Påskedekorasjon for utsiden i rustikk stil

Vis din stil og smak ved å dekorere inngangspartiet utenfor med påske!

Stilig påskepynt for ideer utenfor

Enkelt, men stilig!

Husinngang Påskedekorasjon for utsiden

Inviter venner og slektninger og tilbring en herlig påskeferie sammen!

Påskedørkrans vårdekorasjon