Blågrønn, grønnblå, mynteblå eller babyblå … En kombinasjon av disse fargene resulterer i den mest populære fargen de siste årene-turkis. Denne fargen er veldig ofte forvekslet med andre blågrønne nyanser, og det diskuteres igjen og igjen om den er mer blå eller grønn. Det riktige svaret på spørsmålet er at denne fargen ikke er ensartet og presist definert. Det avhenger alltid av lysdesignet som den eksakte nyansen av turkis er. Bortsett fra det er denne fargen en av de mest populære nyanser i dag, og bruksområdene er ekstremt mange. Biler, møbler, negledesign og klær er blant det store utvalget av ting i turkis.

Spiker design

Hvis du vil ha et moderne og stilig utseende, så kan vi trygt si at negledesignet i turkis er et skikkelig blikkfang. Turkis er en populær og anbefalt farge for negledesign, spesielt om sommeren. Merkene “Opi” og “Essie” har et rikt og kvalitativt produktutvalg i denne fargen. For hver nyanse har disse merkene oppfunnet et individualisert navn, og kunder rundt om i verden kan enkelt søke etter en bestemt farge. Prisene varierer mellom € 3 og € 23, avhengig av om neglelakken er matt og blank.

Unik farge og attraktivt utseende

spiker design turkis

Design ideer for biler

I fjor presenterte et stort bilfirma en bil i turkis for første gang. Vel, det handler om den nye Porsche 718 Cayman, som erobret det utallige pallen ved lanseringen. Siden den gang har bileiere laget nye design for bilene sine. Disse investeringene er selvfølgelig ikke billige, fordi bilene må lakkeres helt om.

Du kan selvsagt velge en annen optimal variant som sparer mye penger – få bilen pakket inn. Denne teknikken er veldig populær i dag fordi foliene er mye billigere enn å male på nytt. I tillegg kan du enkelt fjerne filmen etter en viss tid. Vil du være et blikkfang overalt med bilen din? I så fall er turkis fargen for deg.

Presentasjon av den nye Cayman 718 fra Porsche

auto-cayman-turkis

Alternativet til å male på nytt – få bilen pakket inn

folie -turkis

Interiør dekorasjon

Veggedesign og møbler i turkis? En tøff oppgave, men ikke umulig for eksentriske huseiere. Du kan kombinere grønnblå aksenter i rommet med det marineblå veggdesignet. Hvis du leter etter møbler i turkis, så kan “Ikea” definitivt hjelpe deg. Det velkjente møbelfirmaet legger stor vekt på dagens design. Et viktig poeng med denne fargepaletten er at den er veldig innbydende, slik det er med den maritime dekorasjonen.

Akenter i turkis skaper en hyggelig atmosfære

møbler turkis

Lag ditt design i turkis etter din egen smak

sofa-i-turkis

Turkis tiltrekker seg alle de nysgjerrige blikkene til mennesker på avstand. Hvis du vil se attraktiv ut, anbefaler vi at du bruker denne fargen i ditt neste romdesign.

Diskuter den perfekte fargen med negldesigneren din

  skinnende turkis

Vintage møbler er en av de beste designideene

møbler i turkis

Negldesign i turkis er et skikkelig blikkfang

spiker design

En passende farge på barnerommet – turkis

turkis dekorasjon

Kombiner fargen med andre nyanser

turkis gul negldesign

Iøynefallende på hver gate

turkis-poscrhe-cayman

3D -konsept med veggedesign i turkis

veggdesign-turkis