Når været er fint, ønsker vi å være utendørs så lenge som mulig og føle naturen som omgir oss på nært hold. Dette ønsket brakte de siste hjemmetrendene til verden. Huseiere og hageeiere streber nå etter å flytte den typiske stuen utenfor og ha det samme komfortnivået der som man har inne. Denne tendensen har blitt veldig populær de siste årene. I tråd med dette, avhengig av tilgjengelig budsjett, setter du ofte opp en friluftsstue for å være i frisk luft så lenge som mulig. Ulike områder er også designet i hagen, som brukes til ren avslapning i det fri. For eksempel var en senket uteservering bare en hyggelig drøm for noen år siden. I dag er imidlertid slike avslapningssoner i friluft veldig populære. Det er akkurat det vi vil fortelle deg om i dag. Følgende handler om nedsunket sittehjørne i hagen som gjør at alle drømmer går i oppfyllelse.

Et senket sittegruppe i hagen forvandles raskt til det bestemte i hagen.

nedsenket uteservering stilig design firkantede polstrede benker smågrønne planter rundt omkring

Denne avslapningssonen ligger noen få skritt lavere, og er et grønt paradis i det fri.

Senket uteservering noen få skritt ned et grønt paradis Trebenker Trebord Frodige grønne planter

Et nedsenket uteservering kombinerer ulike funksjoner

Det er ingen tvil om at du har det bra ute i sommermånedene. Du kan slappe av i løpet av dagen, ligge i solen og lade batteriene. Sommerkveldene skal også være veldig koselige. Da liker du å sitte rundt peisen med venner og familie med en flaske vin og kan til og med se på nattehimmelen. Så et nedsunket uteservering trenger ikke nødvendigvis å bli tatt som noe utenom det vanlige. Dette er først og fremst underordnet trivselene til eierne og deres gjester. Derfor er førsteklasses komfort, ren avslapning, beskyttet personvern med mye nærhet til naturen brakt til en fellesnevner. Det rent estetiske aspektet i utformingen av denne avslapningssonen er avgjørende. De har en uteservering som er litt lavere enn resten av hagen. Her kan du ta kaffe om morgenen og om ettermiddagen, spise snacks og forfriskende drikke. Det er imidlertid ikke hovedfunksjonen til et nedsunket uteservering.

 Et nedsunket uteservering har flere funksjoner samtidig.

Senket uteservering dekk tre brann grop i midten polstret benk seter frodig grønt

Mat og drikke er imidlertid ikke fokus her.

nedsenket uteservering stein og betong i midten små runde bordstoler høyt tre grønt gjerde

Et nedsenket uteservering lærer deg mye om dine avslapningsmuligheter i hagen og hjelper deg med å avlaste hverdagen. Nærheten til naturen spiller en viktig rolle her. Fra den sunkne sittegruppen kan du se omgivelsene, trærne og de fargerike hageblomstene i flere timer. Det frodige grønne rundt beroliger øynene og sjelen og har en positiv effekt på humøret. Du føler deg avslappet, komfortabel og i gode hender. I tillegg er beskyttelsen av personvernet ditt garantert her. Om du omgir denne sittegruppen med høye trær, et bambusgjerde eller bare små busker er helt opp til deg. Det er viktig at du er borte fra nysgjerrige øyne og at ingen forstyrrer din ro og ro. En senket uteservering er til syvende og sist et eget uteområde hvor du kan nyte full avslapning og faktisk føle deg midt i naturen.

Komfort og nærhet til naturen er svært viktig når du designer dette uteområdet.

Senket uteservering, lavere i bakgården, firkantet område omgitt av grønne planter, flislagt gulv, benk, hvitt trekk, puter, lenestol

 De enkelte sonene er tydelig skilt fra hverandre.

nedsenket uteservering interessant design individuelle soner atskilt gule og blå puter møbeltrekk mange grønne planter

Må-ha-ha i den sunkne uteserveringen

Utendørs avslapningssonen noen få skritt lavere krever logisk nok en spesiell design. Vanligvis velges en firkantet overflate for dette. I utgangspunktet er et nedsunket uteservering designet rundt et visuelt senter. En peis eller et lavt bord kan være fokus her. Da trenger du komfortable sitteplasser, for eksempel benker med myke polstrede puter gir mye komfort når du sitter. Hvis du vil designe en ekte utesalong, så velg komfortable utemøbler av høyeste kvalitet. Stil og fargevalg i det sunkne uteserveringen bør heller ikke undervurderes. Du kan designe denne oasen av ro og avslapning i myke pastellfarger og muligens bruke lyse farger for møbeltrekk. En stor visuell effekt kan oppnås hvis du velger jordnyanser. På denne måten kan det sunkne sittegruppen sømløst integreres i resten av hagelandskapet uten å være spesielt iøynefallende.

Slik ser en moderne uteservering ut!

nedsenket uteservering moderne salongområde under seilbrannkasse i midten veldig stilig og innbydende

Med lyse oransje aksenter er det sunkne uteserveringen enda mer attraktiv!

Senket uteservering veldig attraktivt og innbydende lyse oransje aksenter putetrekk

På kveldene blir et senket uteservering et populært sted for lange samtaler.

nedsenket utendørs sittegruppe fancy utendørs belysning peis innebygd lyskilde fe lys på treet

 

Siden du også liker å dvele utendørs om kvelden, må du tenke på riktig belysning. Innebygde LED-lamper, lykter og feelys er godt brukt her. De gjør ikke bare kveldene dine lysere, men også mer koselige. Sammen med de flammende flammene i peisen skaper de flotte lyseffekter.

 Innebygd utendørsbelysning og peis i midten sikrer dine spesielle øyeblikk på kvelden.

senket utendørs sittegruppe innebygd utendørs belysning peis i midten veldig stilig og innbydende

 Jo enklere design, jo mer ro og ro har du i avslapningsområdet utenfor.

Senket uteservering mye betongsteindesign på et lite område i japansk stil enkelt, men rolig og innbydende

Den smarte bruken av naturmaterialer gir det sunkne uteserveringen siste prikken over i’en

Uansett om du vil designe ditt nedsenket uteservering minimalistisk eller moderne, som en japansk hage eller i landlig stil, velg bare naturlige materialer! For her skal alt være nær naturen. Et dekk laget av trepaneler eller hele området bør dekkes med steiner? Her har du stor frihet for dine egne designideer utendørs. Vi vil bare legge til at du også kan bruke småstein for noen soner, ha steinkrakker eller et betonggjerde utenfor. Alt dette kan kombineres perfekt med mye tre. Sammen med den grønne plenen rundt, med trærne og buskene, vil ditt sunkne uteservering være ferdig. Dette tar deg til en avslapningssone, hvor du kan tilbringe uendelige timer i komfort hele sommeren. Selvfølgelig med hyggelige venner og familie! For sammen er det alltid hyggeligere og morsommere!

 Tre- og steinheller går godt sammen!

nedsenket uteservering interessant design laget av tre- og steinheller

 Småstein og mye betong fullfører det naturlige utseendet her.

nedsenket utendørs sittegruppe småstein bordbord benker betong gjerde naturlig utseende

Naturmaterialer er det beste valget for utformingen av et utendørs område.

senket uteservering naturmaterialer småstein betong tre brannskål i midten

 Et tregjerde og mange grønne planter beskytter personvernet ditt utenfor.

senket sittegruppe utendørs beskyttelse av personvernet tregjerde mange grønne planter vakker design på en firkantet overflate

Selv i et lite område kan du lage en fin utendørs avslapningssone, selv i byen!

senket uteservering lite område i bakgården i byens avslapningssone er designet av mange grønne planter

Unn deg selv den komforten du fortjener utenfor.

nedsenket uteservering romslig design benk seter møbeltrekk innbydende og stilig uteareal

nedsenket utendørs sittegruppe firkantet overflate naturlige materialer tre småstein mange trær

nedsenket uteservering stilig design lyse farger på en firkantet overflate

Senket uteservering på et lite område, bord, to stoler, peis ved siden av, ved