På grunn av korona -pandemien jobber millioner av mennesker rundt om i verden hjemmefra. I løpet av det siste året har hjemmekontoret etablert seg som det viktigste rommet i dine fire egne vegger. Det er derfor møblering, fargevalg og dekorasjon må utføres i en bestemt stil som bidrar mye til vårt velvære under arbeidet. Av denne grunn er temaet hjemmekontor med alle dets aspekter ofte i fokus for vår oppmerksomhet. I dagens innlegg vil vi vise deg hvordan du kan bringe en maritim teft til hjemmekontoret ditt. I stedet for bare å drømme om en ferie ved sjøen, kan du sette opp hjemmekontoret i maritim stil og føle deg avslappet der som om du er på ferie. I det følgende vil du finne ut hvilke farger, møbler og hjemmetilbehør som er typiske for maritim stil og hvordan du kan oppnå dette interiøret. Du kan også bruke bildene våre til å motivere deg til å bringe en frisk havbris inn på hjemmekontoret.

 Vil du sette opp hjemmekontoret ditt maritimt?

Hjemmekontor maritime møbler tregulv skrivebord hvit kontorstol hvite hortensiaer mørkeblå skap

Hvorfor er den maritime stilen spesielt egnet for hjemmekontoret?

Uansett om du bor i en fritidsbolig på Nord- eller Østersjøkysten eller har en byleilighet i Berlin, München eller Frankfurt, kan du sette opp hjemmekontoret ditt i maritim stil og fylle stemningen med en feriefølelse. Den maritime stilen gir et friskt notat inn i rommet og en middelhavs letthet i designet.

De karakteristiske blå tonene virker beroligende og minner deg umiddelbart om brusende bølger, varm sand og skrikende måker. Bare tanken på kysten driver bort kjedsomhet og tretthet fra hjemmekontoret og lar deg jobbe mer fokusert og motivert.

 Den positive effekten av blått på et maritimt hjemmekontor er stort!

Hjemmekontor maritim innredning interessant romdesign i blå sterk visuell effekt lett mønstret tapet teppe dekorative puter blå hortensiaer i vase

I henhold til fargepsykologi fremmer blå vår konsentrasjon, så fargen må være tilstede på alle hjemmekontorer. I tillegg er det ingen tvil om at alle blå nyanser virker beroligende og avslappende på tankene våre. Akkurat det du trenger på hjemmekontoret! I tillegg kan blå enkelt kombineres med naturlige materialer i interiøret. Knapt å snakke om levende tilbehør i maritim stil. Sammen skaper de en veldig hyggelig og avslappet romatmosfære der du kan jobbe spesielt kreativt!

 På hjemmekontoret i maritim stil kan du kombinere fargen blå med mye naturlig tre.

Hjemmekontor maritim innredning myke blå toner veggmaleri lenestol masse naturlig tregress i vase hvit bordlampe

Hvordan kan du sette opp hjemmekontoret ditt maritimt?

Vi ønsker ikke å presentere deg for en hjemmekontorguide, vi vil bare gi deg smarte tips om hvordan du konfigurerer ditt hjemmekontor maritimt. Følgende aspekter må tas i betraktning:

 Fargedesign:

Nøyaktig fargene som dominerer på stranden må også være tilstede på hjemmekontoret i maritim stil. Logisk sett kommer blått først! Fargepaletten er veldig rik og går fra lyseblå til aqua og turkis til marineblå og mørk blå. Det gode med det er at du ikke trenger å begrense deg til bare en nyanse av blått, du kan dyktig kombinere noen med hverandre. Ikke glem at hvit, krem ​​og lysegrå sveiser sammen og utfyller det blå fargevalget vellykket. I tillegg kan en lyseblå få ditt lille hjemmekontor til å se større ut, mens mørkeblått har nøyaktig motsatt visuell effekt på rommet. Store sandfargede aksenter fullfører fargepaletten i maritim stil.

Innred ditt hjemmekontor i maritim stil og la det blå dominere!

Hjemmekontor maritim innredning moderne romdesign veldig mørkeblått dominert vevd lenestol interessante dekorative gjenstander

Hvis du foretrekker en nøytral fargepalett i hvitt og krem, skaper du en myk, veldig beroligende romatmosfære.

Maritimt hjemmekontor møbler retro møbler lys farge palett myk beroligende rom atmosfære

 Mørkere blå nyanser kan kombineres med grått og antrasitt og gir et dramatisk utseende.

Maritimt hjemmekontor med mørkeblå toner grå antrasitt dramatisk utseende

Møbler:

Vi har allerede nevnt at møbler av naturlig tre går veldig bra på hjemmekontoret i maritim stil. Her mener vi skrivebordet og hyllene eller skapene som er en del av grunnutstyret på hjemmekontoret. Disse kan til og med vise tegn på bruk og se noe retro ut. Det viktigste: trefargen er fantastisk innlemmet i romkonseptet. Hvis du vil sette opp hjemmekontoret ditt på en maritim måte, kan du også stole på andre naturlige materialer som kurver, lenestoler eller lamper av rotting, lite tilbehør laget av flettet tau, etc. lunkent vann gikk. Det betyr at med matchende møbler og hjemmetilbehør kan du forsterke feriefølelsen på det maritime hjemmekontoret.

Sett opp et maritimt hjemmekontor: du kan føle denne feriefølelsen hver dag.

Sett opp et maritimt hjemmekontor med en sterk feriefølelse Romdesign i varm terrakotta, sandfarget bordlampe

Det er litt plass ved siden av PC -en for dine feriebilder, eller?

Hjemmekontor maritim innredning lite rom stor vegg bilde feriebilder barnas tegning

Romdekorasjon i maritim stil:

Sist men ikke minst bidrar den riktige maritime dekorasjonen mye til den avslappede romatmosfæren og forsterker feriefølelsen. Legg for eksempel favorittbildene dine fra sjøferien på skrivebordet ditt, og du vil ha dem foran øynene dine hver dag. Bildene kan forresten være en stor inspirasjonskilde for deg! Du kan også dekorere en åpen hylle med blåskjell, kråkeboller og andre suvenirer. Hvert blikk på det vil sette deg i et bekymringsløst humør. Når vi snakker om romdekorasjon i maritim stil, vil vi ikke glemme blomstene. Gress, lavendel, blå riddersporer eller kanskje blå hortensiaer i en vase kan spille første fiolin i romdekorasjonene. Dette er selvfølgelig små triks for å holde dine beste ferieminner i live og motivere deg i arbeidet på hjemmekontoret.

Vil du nå sette opp ditt hjemmekontor maritimt? Bare følg våre tips, og du vil selv designe det vakreste hjemmekontoret i maritim stil!

 Er ikke det det fine teppet fra din siste ferie i Marokko?

Hjemmekontor maritim innredning av vakre marokkanske teppebordstoler veggmalerier sukkulenter i en gryte

Du må vise frem suvenirene dine og vakre suvenirene fra ferien ved sjøen.

Sett opp hjemmekontoret ditt i maritime omgivelser Bruk det til å dekorere suvenirene dine

Hvis du har en slik utsikt fra hjemmekontoret, kan du betrakte deg selv som heldig!

Sett opp et maritimt hjemmekontor rett ved kysten, fantastisk utsikt, minimalistisk design

Hjemmekontor maritim innredning enkel romdesign hvit sofa marineblå puter teppe bordbord stol stablet bøker

Hjemmekontor maritim innredning enkel innredning sandfarget marineblått som aksenter stol lampe kurv sisal teppe

Hjemmekontor maritimt innredning hvitt og blått i kombinasjon lekne mønstre på høyre takskap foran vindusbordstolen i hvit lampe

Innredning av et maritimt hjemmekontor Ulike nyanser av blått på teppet på hyllen Marineblått Mørkeblått dominerer enkle rominnredninger