På midtsommer er været nydelig og solen skinner sterkt. Noen ganger plager det oss på jobben eller ødelegger våre planer for total avslapning hjemme. Du er sannsynligvis kjent med følgende situasjoner: Du planlegger virkelig å sove i helgen. Bra, men det er noe imot dine gode intensjoner – de første solstrålene tidlig søndag morgen kommer direkte inn på soverommet ditt og forstyrrer din fortsatte søvn. Eller du må skrive noe presserende på kontoret til slutten av arbeidsdagen, ettersom ettermiddagssolen blender PC -skjermen slik at du nesten ikke kan se noe og må fortsette å jobbe “blindt”. I disse tilfellene er det krystallklart, du trenger god sol og personvern beskyttelse hjemme og på kontoret! Vi vil gjerne hjelpe deg med dette og presentere gode ideer om hvordan du kan forvise sommervarmen, det sterke lyset og til og med nysgjerrige blikk fra rommene.

 Ugjennomsiktige gardiner og gardiner er det klassiske alternativet for trygg sol og personvern hjemme

personvern beskyttelse uvanlige pom pom gardiner krydre rommet

Klassisk sol og personvern: ugjennomsiktige gardiner og gardiner

Kanskje du er en lidenskapelig elsker av klassisk interiørdesign? Da har vi noe spesielt for deg! Ikke tvil når det gjelder vindusdekorasjon, og stol på klassiske gardiner og ugjennomsiktige gardiner for trygg beskyttelse mot sol og privatliv hjemme.

Disse finnes i forskjellige lengder, så vel som i alle mulige farger og mønstre. Enten klassisk alt i hvitt eller monokrom i en trendy nyanse, fint mønstret, stripet eller med prikker, er utvalget av farger og mønstre uendelig her.

Enten gulvlengde eller litt kortere, ugjennomsiktige gardiner ikke bare pynter vinduene dine, de lar ingen nysgjerrige naboer komme inn i rommet. Hvis du liker å ta en lur om ettermiddagen, er tykke gardiner og gardiner det beste valget for deg. De stopper på en pålitelig måte den varme solen og gjør mørke din oase mørkere. I tillegg har du enorm designfrihet og kan tilpasse utformingen av vindusdekorasjonen til innredningsstilen i hjemmet ditt og skape et veldig tiltalende bomiljø.

Stol på det klassiske utseendet på ugjennomsiktige gardiner og gardiner

Personvernskjermer på soverommet lyse gardiner oppdaterer atmosfæren

Plisségardiner og rullegardiner pynter ikke bare vinduene, men hele atmosfæren

Vi går rett fra de klassiske til mer moderne versjonene for godt personvern og solbeskyttelse for hjemmet og kontoret. Dette inkluderer utvilsomt plisségardiner og rullegardiner. Du finner et stort utvalg av disse i spesialforretninger. Du kan bli overrasket med en gang, fordi foldede persienner og rullegardiner kan skrives perfekt inn i enhver atmosfære. Plisségardiner er for tiden veldig populære fordi de kan tjene som fargede aksenter i rommet. Hvis du vil ha et spesielt blikkfang i stuen eller soverommet, på kjøkkenet eller på hjemmekontoret, kan du dekorere vinduene dine med plisségardiner. Så du kan nyte veldig god og pålitelig sol og personvern i dine fire egne vegger, og samtidig har du oppnådd en interessant dekorativ effekt.

Rullegardinene har også sine spesielle fordeler. De kan trekkes opp eller ned veldig raskt, slik at rommet kan gå fra lys til mørkt på kort tid eller omvendt. Rullegardiner gir deg stor frihet i utformingen av vindusdekorasjoner. Her er du definitivt bortskjemt for valg, for med plisségardiner og rullegardiner har du et bredt utvalg av farger, mønstre og motiver. Disse er veldig populære i myke pastellfarger og med blomstermønstre. Våre favoritter inkluderer rullegardiner dekorert med maritime motiver som minner om det blå havet og introduserer et snev av romantikk i livsmiljøet.

Plisségardiner eller persienner? Du bestemmer!

levende ideer stueutsikt og solbeskyttelse gjennom moderne foldede persienner

Lameller og persienner

Varianter for trygg sol og personvern, som allerede er kort forklart, er ganske enkelt flotte for hvert hjem. Men vi tilbringer også mange timer på kontoret hver dag, så vi bør ikke undervurdere det tiltalende designet der. Dette påvirker sterkt motivasjonen og arbeidskonsentrasjonen til alle ansatte. Mange moderne mennesker jobber for tiden hjemmefra, hvor de også sitter i timevis foran skjermen og gjør sine daglige oppgaver. Uansett hvor arbeidsplassen din er, må arbeidsmiljøet være stilig slik at alle kan nyte de beste arbeidsforholdene. En del av dette aspektet av vårt daglige liv er lamellene og persiennene som gir oss pålitelig gjenskinnsbeskyttelse.

Disse er mye mer enn bare en god beskyttelse mot den lyse solen eller for nysgjerrige øyne. De er preget av stor fleksibilitet. Du kan selv bestemme lysforekomsten avhengig av dine personlige ønsker eller individuelle behov. På denne måten kan du kontrollere belysningsdesignet på kontorer, akkurat som hjemme. Og det viktigste: På denne måten unngår du gjenskinn på skjermen, og du kan konsentrere deg og arbeide effektivt på PC -en i lang tid. Lameller kan til og med brukes med hell som romdelere, som brukes vellykket i store rom.

 Med riktig refleksbeskyttelse blir arbeidet ditt på kontoret lettere

persienner i stua

I denne artikkelen prøvde vi kort å presentere fordelene med de enkelte variantene for trygg sol, gjenskinn og personvern. Avhengig av dine preferanser og tilhørende romdesign, kan du anslå hvilket beskyttelsesalternativ som passer deg best. Vi ønsker deg en solrik sommer og nyt tiden hjemme og på kontoret!

 Lag en tiltalende atmosfære for kreativt arbeid hjemme eller på kontoret

levende ideer spisestue gardiner med vakre mønstre som dekorasjon og personvern skjermer

Lag en koselig arbeidsatmosfære på kontoret eller hjemmekontoret

personvern for kontoret passende løsninger og vakre interiørideer

Personvernbeskyttelsesideer for foldede persienner på kontoret er en god løsning

personvernskjerm for spisestuen

Personverngardiner med trendy mønstre som forsterker rommet

Personvern i spisestuen lyse gardiner for en sømløs atmosfære

Personvern i den moderne stuen med kremfargede gardiner

Tenk på personvernskjermer på soverommet lyse gardiner er en flott løsning

Personvern på soverommet er et must med gardiner i sterke nyanser

levende ideer soverom personvernskjerm med ugjennomsiktige gardiner

Vurder trendy gardiner på soverommet

Personvern i stuen grå gardiner som skriver seg inn i interiøret

Personvern i stuen gule gardiner gir atmosfære og komfort til dette rommet

Korte gardiner i friske farger for små vinduer

Personvern og solbeskyttelse med plisserte, friske interiørløsninger

personvern og solbeskyttelse gjennom plisségardiner

living ideas soverom trendy gardiner for en stilfull atmosfære

utsikt og solbeskyttelse med persienner til stuen

Lag personvern og solbeskyttelse i stua med folder

levende ideer spisestue grønne gardiner skaper en hyggelig atmosfære i rommet

levende ideer spisestue foldede persienner skaper mer komfort

levende ideer spisestue stilige gardiner som utsikt og solbeskyttelse

levende ideer spisestue gjennomsiktige gardiner i svart

living ideas soverom gardiner for synlighet og solbeskyttelse

living ideas soverom gardiner i beige for personvern og solbeskyttelse

levende ideer soverom grå gardiner for et elegant soveområde

stue ideer stue mørke gardiner i stua

levende ideer stue ferskt gardinmønster og vakkert teppe

levende ideer stue lyse gardiner skaper en fin følelse av å leve

levende ideer stue plisségardiner er en god løsning for personvern og solbeskyttelse

levende ideer stueutsikt og solbeskyttelsesideer

personvern gjennom plisségardiner ideer for bedre bokomfort

Personvernbeskyttelse for gardinene i stuen med et friskt mønster

Personvern på soverommet og solbeskyttelse på samme tid

stuegardiner med stripet mønster

stue ideer stue luftige hvite gardiner