vaser pynter blomsterpotter trebark

Hvordan dekorere dine egne blomsterpotter og vaser

Vil du at plantene dine skal skinne med sin egen glans i interiøret ditt? Du kan oppnå dette ved å dekorere blomsterpotter og vaser. Kreative og enkle ideer skaper en god effekt uten mye innsats fra din side.

Dekorer med tau

vaser pynter blomsterpotter tinnbokser

Den første effektive metoden som vi vil påpeke er at vi kan dekorere blomsterpottene og vasene med tau. Du kan bare vikle det rundt dem. Du kan bruke en tykk stripe eller flere tynne strimler. Effekten er veldig retro og derfor akkurat passe for mange mennesker!

Tropisk teft

Du kan også legge til litt tropisk teft i hjemmet ditt ved å dekorere blomsterpotter og vaser på visse måter. Lim kaffebønner på utsiden. For å gjøre dette må du først pakke papir rundt vasene eller blomsterpottene. Legg lim på den og legg deretter kaffebønnene på den. For å gjøre det hele litt mer glamorøst, kan du lakkere kaffebønnene.

Maleri i originale former

vaser pynter blomsterpotter porselenpenner

Hva synes du om enkelt maleri og grafikk? Ville dette være en måte å tilpasse de ellers så vanlige og ikke spesielt unike vaser og blomsterpotter på? Hvis du ikke er spesielt talentfull på dette tidspunktet, kan du prøve å uttrykke digitale bilder.

Washi -bånd

Washi -båndene er et universelt middel for å krydre en rekke ting. Den kan også brukes til å dekorere de fleste typer blomsterpotter. Du kan enten dekke en større del av området eller bruke en mer minimalistisk tilnærming.

Lim noe fancy til blomsterpottene dine

Nå har vi kommet til en gruppe veldig spennende DIY -ideer. Finn en slags flott liten vare du har i overskudd eller som ikke er for dyr. La oss si blyanter eller klesklipp. Du kan bruke den til å dekorere blomsterpottene på en super original måte.

Dekorere vaser i barnehagen

Dekorer vaser, lim på, maling, blomsterpotter

Vaser og blomsterpotter kan også finne et passende sted på barnerommet. Dekorasjonen her må bringes i harmoni med smaken og alderen til de små. La dem tenke på noe selv og hjelpe dem med å implementere ideene. Hvordan kombinere utdanning og moro.

Bruk drivved til å dekorere blomsterpotter og vaser

vaser pynter blomsterpotter kledd i naturlig tre

Drivved er også veldig godt egnet når du vil dekorere vaser og blomsterpotter. Det beste er å bruke tynne, mer eller mindre rette pinner som er kuttet i samme lengde. De kan festes på utsiden av elementene med et sterkt lim.

Andre mennesker foretrekker en mer forseggjort, men veldig sjarmerende og vakker metode. I dette tilfellet blir pinnene mindre slik at det dannes flate sirkler, hvorfra du kan kjenne igjen kornet.

Du kan også finne andre kunstneriske metoder for å dekorere vaser og blomsterpotter på nettet. De er ukonvensjonelle og kunstferdige. Treets naturlige skjønnhet ville gjøre nesten alt helt fint.

Eller foretrekker du gull?

Vaser pynter blomsterpotter gulldipp

Så blomsterpotter og vasedekorasjon er noe du kan ta med deg av hele din DIY -opplevelse til bordet. Det er knapt noen dekorative metoder som ikke kan brukes i et lite format. Ta en titt rundt og finn ut hva du eller noen andre i familien din har laget de siste månedene. Du kan absolutt ta inspirasjon fra det for dine nåværende vase- og blomsterpotteprosjekter.

Mal blomsterpotter og vaser med fargerike Paysley -mønstre

dekorere vaser som maler blomsterpotter

Fantastiske glassvaser med skinnende gullprikker

Vaser pynter blomsterpotter prikket

Lag litt mer glitter og glamour

Vaser pynter blomsterpotter med glitterstriper

Fantasifull dekorasjonside med ispinner

vaser pynter blomsterpotter trepinner ispinner

Sommerstemning med sisal og perler

vaser pynter blomsterpotter kobbertrådperler

En bryllupsverdig dekorasjon med hvite og sølv paljetter

Vaser pynter blomsterpotter som holder seg på paljetter

Letthet og eleganse med hvite blonder

vaser pynter blomsterpotter hvit spiss