“Naturen alene er uendelig rik, og den alene danner den store kunstneren,” skrev den kjente tyske poeten Johann Wolfgang von Goethe (1749-1832). Vi kan bare være enige og beundre naturen rundt oss hver dag. Den tilbyr oss et uendelig utvalg av former, farger og mønstre og beriker sansene våre. Naturen er utvilsomt den største skaperen, og vi prøver bare å etterligne den. Hun er et umiskjennelig forbilde for motedesignere og interiørdesignere. Blomstermønstre har helt erobret moteverdenen de siste årene og er fortsatt veldig populære. Men de skal ikke mangle i interiøret heller. Du streber hele tiden etter å omgi deg med så mer naturlige elementer som mulig i hverdagen. For å klare denne jakten bestemte vi oss i dag for å vise deg smarte tips og triks om hvordan du kan bringe naturen inn i hjemmet ditt. Alle ideene som presenteres her visualiseres med passende bilder.

 Ta en titt utenfor og la deg inspirere av naturen rundt.

Ta med naturen inn i huset, se opp, beundre forbilder

  • Hvorfor trenger vi naturen innenfor våre egne fire vegger?

“Ingenting er vakrere enn det som er utenfor,” sier ekspertene når det gjelder naturlig interiørdesign. Naturen er ikke bare fortryllende, den blander også perfekt mange former, forskjellige farger, endeløse nyanser og uvanlige mønstre. Alle disse ser veldig enkle ut på den ene siden, og på den andre siden er vi overrasket over hvordan all denne elegansen er forankret i naturen og hvordan den virkelig kommer til syne..

Hvis du vil bringe naturen inn i hjemmet ditt, kan du se dens naturlige skjønnhet hver dag. De naturlige fargene beroliger sansene og lar vår sjel dingle et øyeblikk. Du føler deg deretter omgitt av natur og føler ren avslapning hjemme. I tillegg kan naturen inspirere deg til nye kreative ideer og DIY -prosjekter. Alt du trenger å gjøre er å bruke kreativiteten din og komme i gang!

Du kan bringe sjarmen til vinteren inn i hjemmet ditt med naturlige dekorative elementer.

Ta med naturen inn i ditt hjem Dekorative elementer kjegler grønne grener hvite lys et vinterarrangement

  • Mange naturlige elementer hjelper oss med å bringe naturen inn i huset

 Naturlige elementer har vært en integrert del av moderne interiørdesign og dekorasjon i evigheter. Disse er et must i interiøret i alle årstider. Nettopp om vinteren, når alt ute ser bart og fargeløst ut, kan du bringe mer naturlig varme inn i huset med noen dekorative elementer laget av tre. Bjørketre, for eksempel, kan være fantastisk innskrevet i interiøret og gir hvert rom en sterkere naturlig følelse. Det er opp til deg om du bruker noen bjørkekvister på soverommet ditt eller lager to eller tre bjørketreplanter. Men i begge tilfeller er WOW -effekten garantert, du har lykkes med å slippe naturen inn i huset ditt.

Det hvite bjørketreet gir mer naturlighet inn på soverommet.

Ta med naturen inn i huset hvitt bjørketre soverom sjokoladebrunt seng skape kontraster

 Bjørketreplanterne og de lettpleie grønne plantene i dem er en utmerket måte å friske opp interiøret på.

Ta naturen inn i huset. Plantebeholdere av bjørketre er lette å ta vare på grønne planter

Dekorasjonsarrangementer med naturens gaver er spesielt passende om vinteren. Prøv å ordne noen kjegler med hvite lys på et brett eller direkte på salongbordet eller sidebordet, og lag et blikkfang som nøyaktig gjenspeiler humøret ditt i de kalde månedene. Hvis du kombinerer hvitt med andre naturlige farger i et slikt arrangement, vil du snart føle deres beroligende effekt på deg.

 Dekorasjonsordninger som denne har en kraftig effekt på humøret ditt.

Ta med naturen inn i huset. Dekorasjonsarrangementer med naturgaver, vinterstemning

 Myke naturlige farger på soverommet skaper en visuell balanse i rommet og sørger for ro.

Naturen i huset gir myke naturlige farger i soverommet bjørkegrener som dekorasjon

  • Grønne planter er velkjente allroundere som bringer naturen inn i hjemmet

I dag handler det om hvordan vi oppdaterer interiøret og forbedrer inneklimaet. Så det er utenkelig at vi kan la grønne stueplanter stå utenfor våre smarte tips og triks. Disse bringer en frisk grønn inn i atmosfæren og forvandler leiligheten til et ekte hjem. Vi har publisert mange artikler om eviggrønne stueplanter på nettstedet vårt, så vi vil være korte i dag. Det er bedre å velge de løvverkene som ikke har eller iøynefallende blomster. De skårer med sine spesielle bladformer, farger og mønstre og er ekstremt dekorative. For eksempel er borrelåsplanter som eføy, frodige bregner eller slike innendørsplanter som de grasiøse begoniene eller tillandsiene alltid ekte iøynefallende i rommet. Ordne disse med et høyere voksende gummitre eller pengetre, og du har allerede laget noe unikt. I tillegg er lettpleie sukkulenter som aloe og elefantfot veldig attraktive, men nesten ikke krevende. Så ideelt for hvert grønt arrangement i de fire veggene.

 Hver blomstelsker vil garantert ha et så grønt og dyktig arrangert hjørne.

Ta med naturen inn i huset grønt hjørne, mange grønne planter dyktig arrangert

Med slike grønne planter kan du ordne en grønn vegg hjemme eller lage en vertikal hage. I alle tilfeller har du mye grønt i rommet, noe som sikrer ro og ro.

Soverommet kan også gjøres om til en grønn oase.

Ta med naturen inn i huset, en grønn oase på soverommet, en rolig atmosfære

Det er helt opp til deg hvilke triks du bruker for å bringe mer natur inn i hjemmet ditt. Vi vil bare håpe at vi til en viss grad har hjulpet deg med tipsene våre. Lag et fredelig hjem hvor du vil like å dvele lenge!

Et stykke natur midt i rommet

Et tre bringer naturen inn i huset og blomster i midten av rommet

 Unn deg selv en pause og nyt naturen rundt.

Ta naturen inn i huset vakker utsikt hengekøye ved vinduet time out

Det grønne utsiden beroliger sansene.

Ta med naturen inn i huset. Spisestue Grønt ute beroliger sansene

 Mindre er noen ganger mer!

Ta med naturen inn i hjemmet ditt, dekorere med naturlige elementer

Ta med naturen inn i huset Dekorer bjørkegrener med naturlige elementer

Ta med naturen inn i huset grønne planter på soverommet

Ta naturen inn i hjemmet. Ivy i potten er et blikkfang i rommet

Ivy på kjøkkenet bringer flere grønne planter til vinduet

Ta naturen inn i hjemmet ditt med eføy på veggen over en vintage kommode

Ta med naturen inn i hjemmet ditt, dekorér ideer med naturlige elementer

Ta med naturen inn i hjemmet ditt, dekorér ideer med naturlige elementer