sommerhusdekorasjon glassbordbokstaver

Pynt til sommeren

Gi hjemmet ditt et nytt sommerlook! Les våre tips om sommerdekorasjon og i hvilke sommerfarger du kan dekorere huset eller leiligheten din.

Når dagene blir lengre og utetemperaturene blir høyere, vil de fleste av oss nyte en sval bris som ligger ute på en varm sommerdag.

Stilig sommertre dekorasjon – sommerhus dekorasjon

sommerhus dekorasjon glassbord aksent tre

Imidlertid har ikke alle råd til luksusen å flytte, nyte sommerdagene på kysten eller i fjellet. Betyr det at ikke alle kan glede seg over den nye sesongen som kommer? Definitivt ikke! Det er sant, ikke alle kan flytte til sjøkanten eller en innsjø, men alle kan forfølge en planlagt hjemrensingsplan. Du kan gi huset ditt et lyst, friskt utseende ved hjelp av noen oppussingsarbeider. Det betyr ikke at du skal bytte hvert rom og kaste de gamle møblene og tilbehøret. Små tillegg og eksperimentering med farger, stil og tilbehør er nok til at du kan ta det kule sommerhuset med deg og slappe av der. Les våre effektive dekorasjonstips for den kommende sommeren nedenfor!

 Forbedre utearealet ditt – takterrasse, veranda, gårdsplasssommerhus dekorasjon glassbord aksent tre utenfor

  • En enkel regel for å håndtere sommerhusinnredning er å unngå flekkete utseende. Det er lurt å ha færre varer i rommet, dette vil hjelpe rommet ditt ikke bare til å se pent ut, men også større. Du kan også oppnå et naturlig utseende i hjemmet ditt ved bruk av forskjellige typer planter og blomster. Det er akkurat det du trenger akkurat nå.

Stilig, attraktiv dekorasjon for sommeren

sommerhus dekorasjon glassbord aksent stjerne

  • En annen måte å dekorere hjemmet ditt for sommeren som kommer er å ha belysning i hagen. Du kan lyse opp hagebordet med stearinlys og henge hagelysene på trærne. Bruk fakler til å markere stien eller trappene og sett dem også i bakgården. Et par lykter i hagen skaper en romantisk atmosfære.

Fin dekorasjonsaksent – glødende lys midt i de mange blåskjellskjellene

sommerhus dekorasjon glassbord aksent sjø

  • Farger sier mye og formidler viktige meldinger. Å male veggene i hjemmet ditt er en annen måte å dekorere og forberede den nye sesongen på. Foretrekker lyse farger som beige, lys rosa osv. Men hvis du nylig har pusset opp huset ditt og nå ikke vil investere i det igjen, er det bare å renovere den ene veggen ved hjelp av veggen sjablonger. Unngå å henge malerier eller portretter på veggene; det passer ikke bra med sommerhusinnredning.

Tematisk, sommerlig dekorasjon på peishyllen

sommerhus dekorasjon glassbord blå mantel

  • Du kan føle trang til å bli kvitt tunge ulltepper og vise tregulvet ditt eller ganske enkelt gulvflisene. Det er greit, ikke noe problem å gjøre det selvfølgelig, men vis stilen din og legg til beroligende nyanser av grått, hvitt eller blått på gulvet ditt. Tenk også på hvordan du skal støvsuge og tørke gulvet nå om sommeren.

Merkbar aksent på kommoden

sommerhusdekorasjon glassbord aksentloft

  • Fjern de hvite håndklærne på badet og erstatt dem med noen få pastellfargede for å lyse opp interiøret der. Tenk på å bytte annet tilbehør på badet ditt også?

Eksotisk sommerborddekorasjon

sommerhusdekorasjon glassbord aksent striper

  • Naturlig lys er en viktig del av sommerhusinnredningen. Bytt ut de mørke gardinene med lysere gardiner for mer lys i rommet. Du kan velge hvite, nøytrale eller pastellfargede gardiner ettersom disse fargene passer perfekt til sommerhusinnredningen.

sommerhus dekorasjon glassbord blå elegant

  • Sommertid er også tiden for å erstatte tungt vintertilbehør med lyst og innbydende hjemmetilbehør. Du kan dekorere soverommet ditt med bambusplanter eller kutte blomster fra hagen din.

Blått glass, kule laget av flettede grener

sommerhus dekorasjon glassbord aksentSommerdekorasjon skaper friskhet og godt humør        sommerhus dekorasjon glassbord blå gjennomsiktigHvit bilderamme og lys i glassetsommerhusdekorasjon glassbord blått glass Porselenstallerken full av forskjellige sommerdekorasjonselementersommerhusdekorasjon glassbordplate

Friske rosa blomster – elegant sommeraksent

sommerhus dekorasjon glassbord blå vase sommerhus dekorasjon glass bord bok

Stilig, elegant sommerdekorasjonsdesign

sommerhusdekorasjon glassbord lys hvitt sommerhus dekorasjon glassbord sjø