Arbeid hjemmefra er et stadig mer populært, og ofte foretrukket, arbeidsalternativ enn det pleide å være. På grunn av korona -pandemien bør de fleste kontorer stenge i fjor og la sine ansatte jobbe hjemmefra. De endrede leve- og arbeidsforholdene krever at vi alle organiserer arbeidet hjemmefra så godt som mulig. De fleste arbeidsfolk setter derfor opp et koselig hjemmekontor ved å finne et passende sted for det. Det kan være i en alkove, som en del av stuen eller til og med på loftet. Arbeidsplassene hjemme er også forskjellige i stil. Dette kan variere fra retro til minimalistisk til supermoderne. Hvis du har tid og interesse og surfer på nettstedet vårt, finner du mange gode ideer til ditt eget hjemmekontor. I dag ønsker vi å berike temaet med en annen artikkel. Følgende er stilige ideer for et moderne hjemmekontor.

 Ditt moderne hjemmekontor uttrykker ditt ønske om å jobbe komfortabelt og effektivt hjemme.

moderne hjemmekontor lyst tre langt skrivebord vindu åpen hylle lagringsalternativer moderne belysning

Alternativene for å designe og innrede et elegant hjemmekontor er virkelig mange. Men hva du definitivt bør vurdere hvis du vil designe et moderne hjemmekontor, viser vi nedenfor. Målet med følgende designideer og tips er å skape en koselig arbeidsatmosfære hjemme.

Spesielt på hjemmekontoret må alle føle seg komfortable, nyte den beste orden, ha nok lagringsplass og riktig lys. Hvis du vil jobbe hjemmefra på en godt motivert, kreativ og effektiv måte, så er de neste ideene for et moderne hjemmekontor akkurat for deg!

 Hvilke farger skal dominerende i det moderne hjemmekontoret??

moderne hjemmekontor tiltalende atmosfære hvit dominerer vinduer lyser to svarte lenestoler som en kontrast

Sette opp et moderne hjemmekontor: begynn med å velge de dominerende fargene!

Den moderne stilen er definert av enkelhet, subtil raffinement og rene linjer. Så bruk en nøytral fargepalett eller velg svart og hvitt som hovedfarger på hjemmekontoret. Høres det for kjedelig ut for deg? Ikke glem at du ikke trenger å bli distrahert av lyse fargesprut mens du jobber! En nøytral fargepalett kan krydres med lyse og dristige nyanser. Du kan fortsatt leke med forskjellige nøytrale toner og til og med lage en aksentvegg. Vegger malt i en nøytral farge er for tiden veldig populære. På det moderne hjemmekontoret fungerer de som et fantastisk bakteppe for fargerike tilbehør. De er den beste bakgrunnen når du vil legge til mørke aksenter. Bare i de tilfellene når du synes det moderne hjemmekontoret ditt er kjedelig og kanskje vil bringe mer fart til atmosfæren.

Hold veggdesignet så nøytralt som mulig!

moderne hjemmekontor lyse farger laptop lys grønn stol vakker blomsterpotte grønn plante som et blikkfang

 Mange synes dette moderne hjemmekontoret er for dystert, mens andre vil si at det er super elegant og stilig!

moderne hjemmekontor grå dominerer noe dystert utseende skrivebord veggenheter lagringsalternativer mørkt skinn lenestoler svart stolteppe

Hva er spesielt med et moderne hjemmekontor??

Det mest åpenbare og særegne elementet i et moderne interiør er perfekte linjer. Uansett om det er rette, vertikale eller horisontale linjer eller buede former, er sterke synlige linjer tydelige i ethvert hjemmekontor i moderne stil. Tenk på hvordan du kan inkorporere rette linjer på hjemmekontoret for å gi rommet en moderne følelse – med hyller på veggen, flotte møbler eller noen kunstverk, ville det være fullt mulig.

 Rette linjer og lyst tre – fra et visuelt synspunkt er det ekstremt elegant!

moderne hjemmekontor vakre moderne rom lys gardiner på den franske døren lys tre rette linjer høyeste eleganse

Et elegant skrivebord langs vinduene tilbyr mer enn ett sted å jobbe på hjemmekontoret.

moderne hjemmekontor moderne designet langt skrivebord ved vinduene to tre arbeidsstasjoner

Hvilke møbler trenger du for et moderne hjemmekontor??

Møbler bør gi en dristig uttalelse, men samtidig være enkle i design og plassert på riktig sted. Siden det moderne hjemmekontoret må være i perfekt orden, kan uvanlige former, for mange kurver eller iøynefallende dekorasjoner forstyrre utseendet. Glatte, klare, geometriske former er viktige her. Polstrede møbler er ofte laget i sorte, hvite eller andre nøytrale toner, med naturlige tekstiler som ull, bomull, lin, silke og jute som skaper en tiltalende og koselig romatmosfære. Puter i rene geometriske former gir et strekk av farge og tekstur. Du kan plassere et møbel i din favorittfarge foran en nøytral bakgrunn og få det til å skille seg ut visuelt. Vårt råd er å velge enkle, dristige romelementer og utelate alt som er lite og søtt.

 Alt du ikke trenger under arbeidet må gå!

moderne hjemmekontor veldig stilig i nyanser av brunt mye tre perfekt orden renslighet

 Brede vinduer og en glassvegg lar naturen komme inn på det moderne hjemmekontoret.

moderne hjemmekontor brede vinduer glassvegg natur kommer inn på hjemmekontoret

Hvilken belysning bør du velge for et moderne hjemmekontor??

Strømskinner og innfelte lamper hjelper til med å senke en vegg i lys. For både renoveringer og nybygg, bør du vurdere å installere innebygd belysning eller indirekte belysning. Legg til farge og metalliske elementer i belysningsarmaturene. Du kan også legge til noen spotlights rettet mot kunstverk eller plakater. Lyset fremhever denne veggdekorasjonen og setter den i rampelyset. Du kan lese om riktig belysning på skrivebordet her.

 Hvit og mørk brun skaper en flott fargekontrast!

moderne hjemmekontor hvit og mørk brun kontrastbord takbelysning skinnehylle hvit lenestol

Spotlights og innebygd belysning gjør dette moderne hjemmekontoret virkelig innbydende!

moderne hjemmekontor spotlights innebygd belysning gjør hjemmekontoret innbydende

Kombiner dagslys med kunstig lys!

moderne hjemmekontor brede vinduer rullegardiner mye dagslys taklamper skrivebordslampe hyggelig romatmosfære

 Hvilke andre dekorative elementer bør du bruke på et moderne hjemmekontor??

Den sjenerøse bruken av metall, stein og matt eller klart glass fungerer godt i et rom innredet i en moderne stil. For å få rommet til å se mykere og varmere ut, bruk sterkt teksturerte stoffer i nøytrale farger for vindusgardiner, puter eller tepper. I moderne hjemmekontorer bør planter og blomster være store og dramatiske. Disse kan plantes i enkle beholdere og iscenesettes flott på hjemmekontoret. Hvis plassen tillater det, kan du vurdere å legge til en kul plante i en attraktiv plantemaskin. Du trenger definitivt en grønn lapp!

Ta noen minutter til og se på alle prøvebildene for moderne hjemmekontorer i galleriet vårt. Vil du designe og innrede et så inspirerende rom hjemme snart??

 Glassvegger kan skille ditt moderne hjemmekontor fra stua hjemme.

moderne hjemmekontor enkelt innredet hjemmekontor bak en glassvegg atskilt fra stuen

To eviggrønne potteplanter og et bilde er nok som romdekorasjon.

moderne hjemmekontor tiltalende innbydende hjemmekontor to eviggrønne potteplanter en lener seg mot veggen bilde nok romdekorasjon

moderne hjemmekontor hvit hylle venstre skrivebord hvit grytegrønn plante som et blikkfang

moderne hjemmekontor enkelt men komfortabelt møblert benk hvite puter ved vinduet skrivebord åpen hylle lyst tre

moderne hjemmekontor tregulv hvite kontormøbler rene stemningsbøker ved siden av vasen med tulipaner

moderne hjemmekontor stor glassdør utsikt til den indre gårdsplassen lang skrivebord pc hvit lenestol hylle

moderne hjemmekontor vakkert arbeidsområde mye tre forskjellige nyanser av brune hyller forskjellige dekorative gjenstander

moderne hjemmekontor kontraster skaper lyse gulv mørke vegger vindu hvite tekstiler kurv to lamper kaktus i potter