hevet seng stima dekorasjon elegant

STIMA høybed – et praktisk pryd for hagen din

At STIMA hevet seng er et ganske nytt produkt på markedet. Det er en hevet seng som sikrer frihet i knær og føtter, beskytter mot snegler og er økologisk. STIMA høybed er laget av Douglas -gran av høy kvalitet, som er et økologisk materiale.

Douglasgranen er en bartrær. Bare Douglas gran fra Schwarzwald brukes til å bygge produktet. Den er felt i 1000 meters høyde om vinteren og er veldig motstandsdyktig. Bruk av tre som konstruksjonsmateriale for høybed har vært veldig populært i årevis. Sammenlignet med plast og metall er treet pustende og sikrer et bedre jordklima. Du kan finne et stort utvalg av former og farger, og i motsetning til steiner tar det veldig lite plass. Den skriver seg pent inn i hvert hagedesign. Høysengen er preget av sin enkle struktur. Grunnlaget legges i hverandre. Videre må du koble den til helrutenettet. De enkelte elementene settes sammen og festes deretter nedover. Filmen festes til overkanten med klips med nylontape. Og det er det!!!

Integrer en hevet seng i hagen din!

stima sekskantet hage

Hva trenger du for å bygge en STIMA høy seng?

– 1 x vater

– 1 x batteridrevet skrutrekker

– 1 x hammer

– 1 x Torx -innsats

1 x stiftemaskin og klips i rustfritt stål

Hvorfor bør du integrere en STIMA høy seng? Visste du at konstruksjonshøyden varmer jorden raskere og at lysforekomsten er bedre? I tillegg vil høybedene få hagen til å se organisert og godt ivaretatt ut. Til slutt, ikke glem at plantene vil føle seg bedre.

På grunn av sin interessante form kan de høye sengene fra STIMA ta plass som hovedaktørene midt i hagen og tiltrekke seg oppmerksomhet med en rik planting. Ta en titt på modellene, og mest av alt, ha det gøy med hagearbeid!

Cubus modell

stima høybed modell cubus

Klassisk modell

stima hevet seng modell klassiker

Oval modell

stima høybed modell oval

Trio -modell

stima hevet seng modell trio

Komfort modell

stima hevet seng modell komfort

Stima hevet seng modell Canto

stima hevet seng modell canto

Comfort-U-modell

stima hevet sengekomfort u

Modell Cor

stima hevet seng modell cor

Modellbunke

stima høybed modell flor