Moderne hverdag er for dynamisk og for stressende. Alle har ikke tid, har det travelt, med mobiltelefonen i hånden og er alltid opptatt. Ja, slik ser det ut hos oss for øyeblikket. Men har du noen gang lurt på hva vi mangler i dette raske tempoet? Hvor har verdiene som er så verdsatt tidligere blitt av, som komfort, ro og nærhet til naturen? Disse ser ikke ut til å ha en plass i vår digitale verden, gjør de? En tydelig definert tendens er nylig registrert: mange moderne mennesker tenker på et balansert, koselig hjem hvor de kan finne ekte avslapning og indre ro etter en stressende dag. Det er derfor de møblerer sine fire vegger eller i det minste stua i landlig stil.

Denne koselige stuen ser moderne og landlig ut på samme tid.

Moderne stue i komfortable møbler i landlig stil

Landstilen er en absolutt klassiker innen interiørdesign og romdesign, som har blitt veldig populær de siste årene. Denne koselige trenden vil sannsynligvis vare i mange år fremover. Den formidler fred og sikkerhet, gir oss en sterk følelse av nærhet til naturen og tilhørighet til evige menneskelige verdier.

Men så kommer et annet spørsmål: Hvordan kunne man bringe de typiske egenskapene til herregårdsstilen med den moderne livsstilen under en fellesnevner? Dette er nettopp det vi vil svare på i denne artikkelen og vise deg hvor koselige og innbydende dagens landlige stuer ser ut. Hvis vi allerede har vekket din interesse for interiør i denne møbleringsstilen, så les videre. Du vil ikke bli skuffet på slutten av artikkelen!

Den koselige atmosfæren er uimotsagt i denne landlige stuen.

Stue i landlig stil

  • Det er mye tre, stein og andre naturlige materialer i hver stue i landlig stil

Det største og mest solrike rommet i huset er vanligvis valgt for stuen. Dette området brukes sjenerøst til å skape en koselig romatmosfære. Mye tre, stein, en murvegg og andre naturlige materialer kan sees i hver stue i landlig stil. Tre kan bli tre her igjen! Den brukes til veggpanel og fyller umiddelbart atmosfæren med sin naturlige varme. Vi ser ofte åpne bjelker eller hele taket er laget av tre. Tregulvet, som er lakkert eller malt, ser også klassisk ut. Men det beste av alt var at treets korn var godt synlig.

I tillegg er møbler i heltre et absolutt must i stua i landlig stil. Fra rustikke skap og kommoder til åpne vegghyller og spisebord, alt her er laget av tre. Det viser også noen tegn til bruk, men de får det til å se mer autentisk ut. Ofte finner du komfortable kurvmøbler, for eksempel en kurvstol eller en kasse med lokk. Dette er moderne møbler, men laget etter gamle mønstre og ser veldig autentisk ut. Nå kan du se det sikkert, i en så rustikk atmosfære kan alle raskt lindre stresset i hverdagen og nyte ekte avslapning, ikke sant?

 Treverket får stua til å se autentisk og individuell ut i landstedstil.

Trestue i landlig stil, elegante gamle møbler, veldig attraktive farger og dekorasjon

Den autentiske atmosfæren i en stue i landlig stil understrekes ytterligere av en stein- eller murvegg. For eksempel er veggoverflaten rundt peisen bygget av stein, sjelden fra etterligningene. Akkurat som en trevegg utstråler en murvegg mye varme og minner om bestemors tid. Er det ikke akkurat det den moderne personen trenger etter en stressende dag på kontoret?

 En beroligende atmosfære råder i denne stua i landlig stil.

Landstil stue brann i peis steinveggdekorasjon

Listen over naturlige materialer som brukes i en stue i landlig stil stopper ikke der. Men tvert imot! Fløyel eller andre myke stoffer foretrekkes for møbeltrekk. Men ekte skinn er fortsatt den utvilsomme klassikeren! Koselige dekorative puter og kastetepper kan sees på sofaer og lenestoler, et kuhud kanskje på gulvet for å gjøre atmosfæren enda mer behagelig.

 Selv på kalde vinterkvelder liker folk å kose seg foran peisen …

Stue i landlige stil dempede farger komfortable møbler trebord i forgrunnen steinvegg peis

 … og føles veldig bra og i gode hender.

 Stue peis i landlig stil

  • Lyse farger er tiltalende og foretrekkes i stua i landlig stil

 

Dempede farger er et viktig trekk ved romdesign i landlig stil. I de fleste tilfeller satser du på hvitt. Men også en rekke beige toner og forskjellige nyanser av krem ​​og elfenben gjør rommet friskt og innbydende. Den lyse fargepaletten er brutt opp av noen få fargeaccenter i brunt. For eksempel, kaste puter i denne nyansen eller i en lys farge er ekte blikkfang. I en stue i landlig stil er det alltid noen innendørs planter, hvis grønne fullfører det koselige utseendet. I tillegg fungerer sjekkmønstre eller striper som aksenter her, noe som definitivt tiltrekker alles oppmerksomhet.

 En moderne stue i landlig stil kan se så vakker ut!

Veggkunststue i landlig stil

  Ordne stuen etter din egen smak og behov!

Landlig stil stue hvit sofa stueplanter gamle lysekrone sammenleggbare bord

  • Hver stue i landlig stil trenger minst ett spesielt blikkfang

Når du designer rom i landlig stil, utvikler du din oppfinnsomhet og lar fantasien løpe løpsk. Personalisering av aksenter brukes med store bokstaver her. Et bilde fra gamle dager henger på veggen, ofte over peisen, og tiltrekker alles oppmerksomhet. Eller en slitt trekasse får en ny sjanse og blir omgjort til et salongbord. Lamper og lysekroner utstråler rustikk sjarm og avrunder utseendet på stua i landlig stil. Funn med falmede fonter er iscenesatt fordi de introduserer et individuelt notat i atmosfæren. Individuelle detaljer setter tonen i et slikt rom, og er derfor verdsatt og dyktig iscenesatt.

Modernitet og rustikk sjarm i ett

hvite møbler masse naturlig lys innbydende landlig stue

 Hva er det som stjeler øyet med en gang? Flettboksen, veggmaleriet eller krakken?

Iøynefallende i stua i landlig veggmaleri flettet eske krakk sofa kaste pute

Rull nå fritt gjennom bildegalleriet vårt for å trekke ytterligere inspirasjon til ditt eget romdesign i landlig stil. Alle bildene er gode eksempler og viser stilige landlige stuer hvor modernitet og rustikk sjarm går hånd i hånd.

 I dette rommet kan du nyte den rustikke atmosfæren ….

Rustikk atmosfære. Landlig stue med mye tre

…. og savner knapt prestasjonene i den digitale verden.

Gamle møbler, mange farger, ser litt rotete ut. Stue i landlig stil

I alle årstider er denne stua i landlig stil favorittstedet til innbyggerne.

Frilagte bjelker mye tre, komfortable sitteplasser, veldig koselig stue i landlig stil

Lyseblå kasteputer utfyller den hvite sofaen.

Romslig stue i landlig hvit sofasett med lyseblå puter

 Lett tre og hvite møbler danner en uslåelig duo.

koselig stue i lyse hvite møbler i landlig stil

Ideer til stueinnredning i landlig stil

 Landstil stue hvite møbler tretak fargerike puter

 Stue i landlige moderne møbler i hvit rustikk stil i dekorasjonen

 fin rustikk atmosfære solrik stue i landstedstil

 Murstein peis flettet boks komfortabel lenestol stue i landstedstil

Møbler treboks stue i landlig stil

 koselig landstil stue massevis av tre hvite møbler stripete teppe bjelker bokhylle

 Peis sittegruppe foran den, mørke skinnmøbler, grått teppe, tregulv

 mønstrede fliser på gulvet peis steinvegg lenestol

 synlige bjelker trebord hvite møbler koselig stue i landstedstil

Stue i landlig rustikk veggdekorasjon hjorteleder skinn lenestol stripete teppe

vakker stue i landlig stil

 rustikk metall lysekrone stue i landlig stil

 Landlig stil stue komfortable møbler tre bryst som et bord peis speil lysekrone

Landlig stil stue gråfargede aksenter peis mantel dekorert veggmaleri