sunnere vekttap eplevekter

Å gå ned i vekt sunnere betyr å leve godt informert

Å gå ned i vekt kan alltid være sunnere og alltid morsommere! Det kommer an på deg. Som på alle andre områder fungerer det hvis du er godt informert og kreativ samtidig. Fordi du trinnvis må oppnå at du erstatter de skadelige komponentene i menyen med andre som er enda mer deilig.

Dette er den eneste måten du kan gå ned i vekt mer permanent og sunt.

Gå ned i vekt sunnere enn ….

Når man bruker uttrykket “sunnere vekttap” lurer man naturlig på hva man skal sammenligne med. Ja, en sammenligning er viktig for oss, fordi vi ønsker å motivere deg til å følge tipsene våre, komme deg ut av den onde sirkelen og ikke vise svak vilje.

Når det gjelder sunnere vekttap, bør vi gå ett nivå dypere psykologisk. Du bør lære å respektere deg selv. Du bør ikke forby eller torturere deg selv. Du bør behandle deg selv som et lite barn. Motiver deg selv uten å klandre deg selv.

Forklar deg selv hvorfor det er bedre å oppføre seg på denne måten enn den andre

sunnere vekttap donut eple

Trøst deg selv og fortell deg selv at du er fornøyd med deg selv. Hvis du har mislyktes noe sted, forklar deg selv at det ikke er så ille, og minne deg selv på hvor godt du gjorde det før. På denne måten er det sunnere å gå ned i vekt. Det er det som virkelig betyr noe.

For for å gå ned i vekt mer sunt i det lange løp og hver dag, må du ta mange kjedelige, små, men tålmodige skritt. For å gjøre dette trenger du indre motivasjon.

Så vi har valgt “sunnere vekttap” som formulering, fordi det viser en prosess og en utvikling der det såkalte kostholdet er morsommere for deg hver dag. På denne måten vil du på et tidspunkt klare å få sunn mat til å smake bedre. Resultatet er:

Slank figur av en perfekt lykkelig person

sunnere gå ned i vekt mindre størrelse

Lytt til kroppens indre stemme mens du går ned i vekt på en sunn måte

Rent praktisk kan det sies at det ikke finnes noen virkelig skadelige produkter. Det som er ille er avhengigheten av dem og forbruket i for store mengder. Vi gir deg et eksempel: Hvis du tar noe søtt mens du ser på TV, er det sannsynligvis fordi du kjeder deg. Hvis du er glad og vil ha en matbit med sjokolade for fornøyelse, så er sannsynligvis årsaken at kroppen din trenger litt sukker. Prøv honning eller fruktdessert, og hvis du ikke orker det lenger, kan du unne deg en bit sjokolade.

Finn tid til små fristelser

sunnere vekttap pannekaker

Lag dine egne regler

Du må lære å virkelig spise når du er sulten. I tillegg bør du alltid finne ut hva kroppen din ønsker mer for et sunnere vekttap. Hvis tanken på salat gjør deg ulykkelig, kan det hende du trenger noe mer solid. Kjøp kjøtt, men det magre slaget, og kombiner det med noen grønnsaker. Du vil garantert ha en salat dagen etter.

Kroppen trenger mye protein

sunnere vekttap kalkunbrokkoli

Knasende fersk salat er alltid riktig

sunnere vekttap salat grønnsaker

Nok vann

Tilstrekkelig vann er avgjørende for et sunnere vekttap. For mye eller for lite er ille. Lytt også til kroppen din i denne forbindelse. Hvis du har problemer med mineralvannet, kan du drikke flere supper og juice uten sukker. Vi krysser fingrene for deg og ønsker deg lykke til med ditt sunne vekttap!

Drikk nok vann?

gå ned i vekt sunnere drikke vann

Spis minst ett eple om dagen

sunnere vekttap eple rød

Bananene som et kalorifattig fyllstoff

sunnere vekttap bananer

Drikk alle slags ferskpresset juice

  gå ned i vekt sunnere ferskpresset juice

Minst fem om dagen

sunnere vekttap frukt grønnsaker

En fargerik blanding av grønnsaker

sunnere vekttap grønnsakskurv

Frukt og kondisjon

sunnere vekttap treningsfrukter

Yogaøvelser er veldig effektive

sunnere vekttap yoga øvelser

Men konvensjonell gymnastikk skal heller ikke neglisjeres

sunnere vekttap gym øvelser sport

Sunn kost, mosjon og utholdenhet

sunnere vekttap dumbbells apple

Jogging fremmer sunt vekttap

sunnere vekttap jogging

Hvilken side vil du velge?

gå ned i vekt sunnere spise sunt

Tomat- og mozzarellasalat – klassikeren

sunnere vekttap tomat basilikum mozzarella

Sitronen er et veldig viktig element i vekttap

sunnere vekttap sitroner

En god balanse mellom frukt og grønnsaker

sunnere vekttap sitrusfrukter epler gulrøtter