Den glade atmosfæren og forventningen til jul er rett og slett et must og følger med forberedelsene til den store festivalen. I løpet av denne magiske tiden skal unge og gamle føle seg spesielt komfortable, bekymringsløse og i godt humør.

For at alle virkelig skal føle det slik, må forberedelsestiden brukes riktig. Det festlig dekorerte huset med flott julepynt, dekorert med mange flimrende lys og lys, skaper en festlig atmosfære. Og hva bør ikke mangle i julepynten? Selvfølgelig adventskalenderen! Han får muntert voksne og barn i julestemning, overrasker og gleder oss i 24 dager til "Ankomster" på julaften.

En julepynt full av overraskelser

tinker adventskalender i bilderammen

Tinker ideer til adventskalenderen

Det selvlagde er alltid bra, og i denne sammenhengen vil vi kort stille spørsmålet: Hvorfor pusle med adventskalenderen ikke deg selv? Et slikt DIY -prosjekt gir deg muligheten til å designe adventskalenderen helt individuelt og tilpasse den til innredningsstilen i hjemmet ditt. En annen fordel er også åpenbar: du kan fylle adventskalenderen med noe veldig personlig, som helt samsvarer med smak og ønsker fra familiemedlemmene dine.

I dag vil vi gi deg noen ideer og forslag til hva små overraskelser viser seg å være Fyll innhold og fyll for adventskalenderen spesielt egnet.

Adventskalender i en bilderamme

En visuelt tiltalende idé som også er behagelig for øyet … Bruk esker i forskjellige størrelser (heller mindre) og pakk overraskelsene i dem til dine nærmeste. Her kan du gjemme små godbiter, godteribarer og godteri til de små. Bruk fint innpakningspapir til emballasjen og dekorér eskene tematisk. Få deretter en bilderamme og fest et stykke papp på baksiden som bakgrunn og pute. Du kan selvfølgelig male den i fargen du ønsker eller dekke den med farget papir. Hold nå på gaver og adventskalenderen er klar.

adventskalender fra behern basreln

Tinker adventskalendere ut av krus

Ser du etter Tinker litt uvanlige DIY -ideer for adventskalenderen? Vi synes adventskalendere med papirkopper er veldig originale. Disse er store nok og fremdeles kompakte. Velg koppene i to eller flere forskjellige mønstre, avhengig av dine behov. Pierce bunnen av koppen, lag en åpning som kan brukes til å trekke en snor gjennom. Finn små og lette ting å gjemme i krusene. Dette kan for eksempel være sjokoladesøtsaker, små pakker med gummibjørner, en julekule eller flotte øredobber. Dekk deretter hver papirkopp med papir og bind med hyssing. Trekk snoren gjennom koppene ved å følge tallene eller bare henge dem opp tilfeldig. Fest ledningen med koppene til veggen eller hvor det passer deg.

tinker atvent -kalendere ut av toalettpapir

Håndverksidé med toalettruller

Noen av dere synes kanskje ikke denne ideen er så bra, men sluttresultatet vil overraske dere. Samle toalettruller – du trenger 24 stykker. Flat dem litt ut og trykk endene mot midten slik at de kommer oppå hverandre. Lim den ene enden sammen, og bare når du har lagt inn gaven, lim den andre siden også.

Dekorer med buer du ønsker for å få det til å ligne en gave. Klipp sirkler ut av farget papir (av passende farge) for nummereringen. Lag et hull med hullet på toppen av sirklene, slik at du kan legge til tallene senere. Ta en trepinne og heng opp gavene med tråd, snor eller det du har praktisk. Små julekuler og stjerner vil gjøre den selvlagde adventskalenderen vakrere og festligere. Bildet over viser deg hvordan du henger gavene.

Ideene til en DIY -adventskalender er mange, og alt handler om personlig fantasi og manuell fingerferdighet. Når det gjelder innholdet og fyllet, kan du bruke nesten alt som er nyttig, velsmakende og hyggelig.

Vi ønsker deg mye moro med håndverk og god jul!

tinker og fyll adventskalender

tinkerideer til adventskalendere

lag originale ideer til adventskalendere selv