Ekstra-terrestrisk idé for et observatorium laget av gamle, ubrukelige Euro-paller

I dag er det mange ting som kan overraske oss – mangfoldige, kreativt gjennomtenkte objekter, flotte bygninger og små, smart utformede enheter. Vi lever i en tid der du har ubegrensede muligheter.

Du kan gjøre det du kan tenke deg. Mange gründere har bokstavelig talt skapt nye, vellykkede forretningsmodeller ut av ingenting.

Observatorium i tre

I dagens innlegg retter vi oppmerksomheten mot følgende konstruksjon laget av paller. Hvis dette var laget av andre materialer, ville det koste mye penger. Prosjektet ble laget av det italienske selskapet Beyond Architecture Group (BAG) designet. Hovedkvarteret er i Roma, og det var der dette interessante forsøket ble gjort, noe som resulterte i dette imponerende arkitektoniske mesterverket.

Dyktig og presist buet struktur

Det italienske selskapet er ikke kjent for slike kommersielle konstruksjoner. Hun er kjent for husprosjektene sine, med særlig vekt på de grønne områdene og det innbydende interiøret. Nå har selskapet utviklet seg videre og overrasker oss med dette treobservatoriet. Og den er også laget helt av Euro -paller. Tanken var å skape et inspirerende, sirkulært rom hvor besøkende kan nyte nattehimmelen og stjernene. I midten av rommet kan du virkelig se effekten av stjernene og planetene.

Ligg i hengekøya og nyt nattehimmelen

120 euro paller ble brukt til hele strukturen. Hver av dem var litt bøyd og spikret. Som et resultat danner alle elementene en sirkulær fasade med sprukne mønstre. Alle forbipasserende er nysgjerrige på å se inn.

Stabilt festede stripete hengekøyer

Det rette stedet å trekke seg tilbake og slappe av   

Sett mer presist

Tilpassede, lette trebiter  

Sirkulært observatorium ønsker alle nysgjerrige besøkende velkommen

Skinn gjennom åpningene om natten