Leter du etter et originalt tema for barnas eller barnets bursdagsfest? Har du noen gang tenkt på en jungelfest med et overraskende scenario? Det beste er at temaet ville være egnet for både jenter og gutter. Temaet er veldig variert, og du kan håndtere de forskjellige elementene på en leken måte. De skal da selvfølgelig tolkes på forskjellige måter. Vi har instruksjoner nedenfor om hvordan du organiserer et safarifest trinn for trinn. Selvfølgelig trenger du ikke å følge dem en-til-en. Du kan bare hente inspirasjon fra det. Så artikkelen vår handler om fargene og fargepaletten du må velge under en slik jungelfest. Deretter kommer det ned på detaljer og vi diskuterer invitasjonene, kostymene, menyen og de små minnene. Selvfølgelig har vi lagt særlig vekt på interessante og vellykkede bilder, hvorfra du kan trekke gode inspirerende ideer.

Med en plakat som denne føler du at du er i jungelen

barnebursdag - dekorasjon med dyr og greener

Hvilke farger trenger du for en jungelfest?

Jungeltemaet er en variert affære. I sammenheng med dette er det et utrolig utvalg av farger og lyder. Men noen blir mer knyttet til dette problemet enn andre. Her er nyanser vi tror du trenger mest for å lage en jungelfest: Disse er grønne, brune, gule og svarte.

Gitt de mange forskjellige moderne variantene av disse klassiske fargene, vil du imidlertid sikkert kunne oppnå et originalt design med dem. Oransje og andre lyse nyanser er velkomne i denne sammenhengen for vellykket utførelse av forskjellige aksenter. Jungelfesten trenger forresten ikke å være for fargerik. Hvis du foretrekker det monokrome designet, kan du velge en dominerende farge og nyanse. I våre eksempler finner du en rekke dekorasjonsideer hovedsakelig dominert av den grønne fargen. Du angir aksenter, men med veldig nøytrale nyanser. Det motsatte er også mulig: Du kan bruke mange forskjellige farger og livlige kontraster.

Grønt ville være en god idé for monokrome dekorasjoner til safarifesten din

drinker og ballonger barnebursdag

De obligatoriske elementene i en jungelfest?

Nå kommer den mest spennende og vanskeligste delen av å organisere en jungelfest. Du må designe et scenario slik at barnas bursdagsfest blir et ekte eventyr. Hvilke dyr skal de minste møte under jungelfesten? Utvalget er veldig stort. Velg mellom sebraer, sjiraffer, elefanter, løver, tigre, aper, leoparder, flodhester. Plasser disse på overraskende steder. Organiser spill der barna lærer mer om den naturlige oppførselen til disse artene i naturen! For eksempel kan du få de små til å etterligne oppførselen til en eller annen art. De andre må da kjenne igjen hvilken det er. Spill med flere mulige svar på samme tema som ender med flotte premier er en annen god idé. Så de små vil ha noe nyttig i bakhodet etter festen. Lag din egen skog ved hjelp av ekte og kunstige planter. Når du pynter, bruker du retter og tekstiler med dyremønster. For tilbehøret og møblene vil vi anbefale den antikke og landlige stilen.

Blått er også en fin bakgrunnsfarge for jungelmotiver

barnebursdag - gratulasjonskort til barn

Invitasjonene

For at en jungelfest skal bli en suksess, må gjestene vente utålmodig fra begynnelsen og gå inn med stor spenning. Det er derfor invitasjonen er spesielt viktig. Gjør det så kreativt som mulig! Det er best å vise en del av jungelen eller interessante dyr fra denne ville verden på invitasjonskortet. Hvis du foretrekker de enkle designene, kan du velge et av de populære dyremønstrene, for eksempel sebra eller tiger! I dette tilfellet bør invitasjonen i seg selv ha interessant tekst. Hva synes du om noe sånt: “Bursdagsbarnet vårt har forsvunnet i jungelen. Vi trenger hjelp til å finne den! Alle som hjelper vil bli belønnet med en stor fest, mange eksotiske dyr, spill og søtsaker ”. Flott idé, ikke sant?

Oransje er fargen på tigeren og kan brukes til å lage flotte aksenter 

barnebursdagsselskap - fabelaktig dyreverden

Menyen og bursdagsfesten

Ideelt sett bør alle rettene på menyen inneholde noe jungelmotiv. Utvalget av ideer er stort, og du kan finne mer inspirasjon i bildene våre. Hvis du velger kanapeer og smørbrød, kan de dekoreres for å matche temaet. På spissen av noen tannpirkere eller større spisepinner kan du feste hodene til forskjellige jungeldyr laget av papp. Disse spisepinnene kan da hjelpe barna til å spise mer komfortabelt. Du vil helt sikkert finne servietter og papirretter med matchende mønstre. Informasjonskapsler og muffins kan også gjøres i jungelfargene. Bakverk i form av jungeldyr eller planter er et annet alternativ. Bestill eller til slutt bake en god kake eller terte på samme tema!

En kosedyr og et par ballonger er fantastiske dekorasjoner 

barnebursdagsselskap - flygende dyr

Gode ​​minner

Jungelfesten vil være et godt minne for alle barn. Men det er ikke alt! Du kan lage flere minner av papp, som du deretter kan gi hjem til barna. Søtsaker innpakket i mønstret papir er best for dette. Siden det er mange detaljer på jungelfesten, tilbyr vi deg også et annet alternativ. La de små velge noe fra dekorasjonen og ta det med hjem. Så du trenger ikke lete etter plass til alle gjenværende gjenstander! Vi ønsker deg og barna dine et fantastisk opphold i jungelen under bursdagsfesten!

Du kan kombinere det nyttige med det praktiske 

barnebursdagsselskap - små flotte aper

Nok en flott safarilue i safari -stil

barnebursdag deco diee flott

Safari snacks med de enkleste virkemidlene 

barnebursdagspynt med godbiter

Med gyldne og brune nyanser kan safari -dekorasjonen se ganske stilig ut

barnebursdag pyntet bord innendørs

Idee til en skattekiste til jungelfesten 

barnebursdag en flott trekasse

barnebursdag elefantdekorasjon

barnebursdagskanapeer og drikke

barnebursdag poter fra sjokolade

barnebursdag svart og hvit sjokolade

En tiger foran en stor potteplante, og du har jungelen med deg

barnebursdagstiger på treet

barnebursdag flotte smykker til hodet

barnebursdagskake og søtsaker i flere etasjer

Skinn og dyremønstre skaper sammen en god atmosfære

barnebursdag forskjellige dyremønstre

barnebursdag ape som henger på stolen

rustikk borddesign for barnebursdag

barnebursdagsbord i hagen

barnebursdag flotte bjørnemasker

Selv sjokoladen kan tilbys i safaristil

liten sjokolade sjokolade barnets bursdag

deilige bakverk barnebursdag

flere eksotiske frukter barnets bursdag

super flott kake barnebursdag

dyr fra sjokoladebarns bursdagsfest

Vintage dekorasjon som denne gamle telefonen skaper mye atmosfære

bord med kaker barnebursdag

flotte muffins barnebursdag

flotte søte baller barnebursdag

flott barnebursdag for små dyr

Dekorasjon med koseleker er noe for mindre barn

forskjellige dyr fra jungelen på barnas bursdagsfest

gardin i grønne farger barnebursdag

fantastisk borddesign - flott barnebursdagsselskap

fantastisk kake - flott idé for barnas bursdagsfester