Vakre blomstermønstre og trender bordlampe grønn

Vakre blomsterdesigner og trender for 2013

April lager blomstene og May har takk for det …

Men hvem sier at du må vente til neste mai for å nyte sesongens blomstrende prakt?! Nåværende tilbud på blomsterblomstermønstre er rikelig, de feirer friske farger og interessante former.

I dag ønsker vi å introdusere de mest fremragende blomsterdesignene for 2013. Disse valgene – fra de moderne abstrakte blomstringene til de akvarellinspirerte utskriftene – kommer garantert til å overraske deg på best mulig måte!

Vakre blomstermønstre og trender i sengetøy interessant

Du kan finne tradisjonelle pastellblomstermotiver når som helst, hvis du vet hvor du skal lete, men hvorfor ikke prøve noen moderne variasjoner på de elskede klassiske mønstrene? Selv hos forhandlere som hovedsakelig tilbyr mer konvensjonelle designmote, kan du finne ett eller to varer i en helt ny stil. Når du studerer bildene nedenfor, noterer du hva som tiltrekker deg. Det kan være at tipsene som skryter av de sterkeste fargene eller den mest abstrakte utførelsen ikke nødvendigvis er de mest effektive, slående eller originale. Noen dekorative stykker med blomstermønstre har helt klart en uimotståelig kvalitet som er vanskelig å beskrive! Viktigst av alt, ikke anta at “vårblomster” har blitt noe av en sesongmessig klisje. Som vi viser i vårt innlegg, er det mer i denne stilen enn du ville forvente ved første øyekast …

Blomstret veggpapir og gardiner

Vi starter med Serena Natural Multi -veggmaleriet, et viktig forslag fra Laura Ashley. Som det står i produktbeskrivelsen som er publisert på stylistens nettsted, er denne prøven et “blomsterdesign stilisert i henhold til moderne, fasjonable smaker med fargetoner.” Og det er virkelig det! Mest imponerende er imidlertid måten disse mønstrene i seg selv avviker fra Laura Ashleys norm og introduserer noen få retrostilelementer i blandingen!

Moderne blomstertapet av Laura Ashley

Vakre blomstermønstre og trender vegg tapet deco

Det er vanskelig å ikke bli tiltrukket av de neste IKEA -gardinene med abstrakte blomstermotiver … Dette paret gardiner med det enkle navnet “Janette” skiller seg ut med sine lysegrønne toner og et dristig design. For din informasjon: Modellen vises også i grått.

Moderne abstrakte mønstrede gardiner

Vakre blomstermønstre og trender gardingardiner

Nedenfor ser vi dusjforhenget Winter Flower DKNY, et design av Donna Karan med et slank nærbildealternativ til høyre. På dette dype lilla baderomsproduktet ser rosene klare til bruk. Det er faktisk ametysttonene som skiller dusjforhenget på en veldig merkelig måte ved å gi det et dekadent utseende. Den generelle perlemorseffekten skyldes bronsefinishen …

Lilla blomsterdusjgardin av Donna Karan

Vakre blomstermønstre og trender lilla gardiner

Blomstermønstre puter

Kasteputer er den perfekte løsningen når du vil injisere en dose blomsterstilelementer inn i rommet. Nedenfor er vist et attraktivt putedesign fra Z Gallerie, og vi er rett og slett gale med ikat -utseendet på denne modellen ved navn Jacqueline. Den abstrakte blomsterkomposisjonen kombinerer blå, mynte og kremfargede toner, der artikkelen også er tilgjengelig i nyanser av sitrongult og stålgrått. Nevnte vi at puten også er fylt med dun for å maksimere komforten? …

Abstrakt dekorert pute

Vakre blomstermønstre og trender steg abstrakt pute

I det neste tilbudet fra West Elm, det blomstermønstrede Siesta putetrekket, er det noe elegant og tradisjonelt på samme tid. Dette kan trolig skyldes at dekorasjonen ligner en levende akvarell i utseende, eller at iøynefallende fargenyanser som korall, rosa og blå ble brukt. Putetrekk er laget av 100% bomull, innsatsen selges separat.

Akvarellpute – turkis bordlampe

Vakre blomstermønstre og trender bordlampe grønn

Apropos tradisjonelle vintage -mønstre – ingen kan tilpasse dem til dagens motetrender bedre enn Jonathan Adler! Designerens nye blomsterpute -prosjekt heter Brasilia og er inspirert av naturens former og farger. Som en ekstra bonus er det faktum at det berømte retroelementet er håndbrodert!

Vakker blomst på Jonathan Adlers pute

Vakre blomstermønstre og trender pute jonathan adler

Sengetøy med blomstermotiver

Det er verdt å understreke at når du tilfeldigvis har bestemt deg for å pusse opp sengen din, kan ingen tid på året sammenlignes med våren! Så hvorfor tenker du ikke på blomsterprintene? Og spesielt de som de uventede designene i sort -hvitt sengetøy -serien Marimekko Kevatesikko av Crate & Pynt fatet. Denne designmodellen, designet av Erja Hirvi, er basert på studier av formen og strukturen til en blomstrende engplante: gjett hvilken det er! Ja, det er riktig, det er kuet. Det som dukket opp: det gode gamle botaniske konseptet med et forfriskende nytt og moderne ansikt!

Svart og hvitt sengetøy

Vakre blomstermønstre og trender i svart og hvitt sengetøy

Sett med blomsterdyner & Quilt Calista – en litt mer edru og stilisert linje enn resten av de typiske Pottery Barn -tilbudene – er laget av et stoff som er en blanding av bomull og lin. Designet fremhever både sjarmen til et blomstermønstret skjerf og partikkelsymmetrien til mosaikkbildene. Og kan ha en mer vitaliserende effekt enn fargepaletten i blått og hvitt, spesielt når overgangen til sommer er dagens orden?

Marineblått dynetrekk med blomstertrykk

Vakre blomstermønstre og trender blått hvitt dynetrekk

Blomsterdekorerte tepper

Blomsterteppene er designet på en slik måte at de fungerer som hjertet i rommet, så vel som de kan spille rollen som et bindingspunkt for møblene i rommet. La oss bare si at dekorasjonsbitene som vises her er mer av den typen som er beregnet på midtpunktet … hjertelig velkommen ÅKERKULLA – et nytt design fra IKEA. Dette teppet med lav haug har et folkelig, tradisjonelt utseende på den ene siden, men dristige konturer og former på den andre, som understreker teppedesignerens følsomhet overfor moderne uttrykk.

Fargerikt teppe fra IKEA

Vakre blomstermønstre og trender teppe fargerike IKEA

Det er nesten umulig å ignorere appellen til det brente oransje botaniske teppet av CB2, spesielt siden det feiende designet og de brennende fargene er ekte drag! Denne perlen ble designet av kunstneren Matthew Lew, som etter en tur til Botanisk hage i Chicago lot fascinasjonen av blomster komme inn i arbeidet hans. Resultatet viser et effektivt visuelt spill med surrealistiske blomster, det er et teppe som fanger vår oppmerksomhet med sine grå, brun-grå og lin-hvite toner på en lys oransje bakgrunn …

Glødoransje, botanisk mønstret teppe

Vakre blomstermønstre og trender oransje botaniske tepper

Det siste elementet vi satte i søkelyset i dag er et teppe som merkelig overrasker med sin abstrakte design og uvanlige form. Angela Adams ‘håndkviltede hageteppe laget av ren ull er en del av serien “Pathways”. Inspirert av en spasertur i hagen, er stykket laget av 100% New Zealand ull. Merkelig nydelig, ikke sant? …

Vi håper å ha vist med vårt bidrag at blomstermønstre er langt fra det de pleide å være. Og en slik uttalelse er virkelig stimulerende! Ingenting kan muntre deg opp som den nye varianten av et klassisk konsept. Ved å velge veldig abstrakte forslag, grave seg inn i retromoteområdet eller foretrekke ekstra dristige design, kan du arrangere en ekte blomsterfeiring som tilsvarer vårens siste designtrender.!

Abstrakt mønstret løper fra Angela Adams

Vakre blomstermønstre og trender fargerikt mykt teppe angela adam