Hvis vi tar for oss dekorasjonen av våre fire vegger, er det estetiske aspektet vanligvis tydelig i forgrunnen. Det er like mulig, ved hjelp av passende møbler, å forbedre effektiviteten når det gjelder skole, universitet og arbeid. Men hva bør du passe på i dette prosjektet for å implementere det vellykket og så enkelt som mulig?

veggdekorasjon ideer effektivitetskalender

Hold dine egne mål i tankene

Det har lenge vært kjent hvor nyttig informasjonen i en kalender kan være for alltid å ha egne mål i tankene. Mange synes imidlertid det er vanskelig å fortsette å minne seg selv på å se på kalenderen. Av denne grunn er det mer effektivt å automatisk bringe dine egne mål direkte inn i synsfeltet ved hjelp av et magnetisk brett.

Så det er ubevisst mulig i hverdagen å se på det igjen og igjen og på denne måten lettere å ta konstruktive beslutninger.

Et magnetisk bord kan kjøpes i forskjellige farger og design. Dette gjør det mulig å gjøre produktet ikke bare en del av din egen produktivitet. Videre er det mulighet for å integrere det i rammeverket for den estetiske designen. For eksempel tilbyr vi passende magneter denne anerkjente leverandøren.

veggdekorasjon ideer effektivitet hjemmekontor

Koble arbeid kognitivt

Viktigheten av å mentalt knytte individuelle områder i rommet til aktivitetene som utføres i det, har lenge blitt publisert i media. Det velkjente eksemplet, som tas opp veldig ofte i denne sammenhengen, er sengen, som umiddelbart blir et sted å se på TV og jobbe med den bærbare datamaskinen. På denne måten forverres imidlertid den kognitive koblingen mellom møbelet og nattesøvnen over tid, og søvnkvaliteten lider.

veggdekorasjon ideer effektivitet arbeidsplass

Denne effekten kan nå også brukes i en positiv retning for dine egne mål. Det er det daglig arbeid koblet direkte til et bestemt punkt i rommet. På denne måten er det for eksempel mulig å justere skrivebordet til visse mentale oppgaver. Over tid gir dette sjansen til å få konsentrasjon umiddelbart så snart det aktuelle stedet i rommet er besøkt. Det er her den vesentlige merverdien ligger, som alle kan sikre i sin egen forstand uten store problemer.

Det er også mulig å bruke et annet hjørne av rommet på en kreativ måte. Alle som reserverer en fast plass der, som utelukkende er knyttet til å håndtere sterk mental anstrengelse, vil sikre essensiell mental lettelse på denne måten.

veggdekorasjon ideer effektivitet hjemmekontor

Vekk de riktige følelsene

Når vi kommer på jobb, spiller vår for det Mål og intensjoner uansett en viktig rolle, uansett om det handler om helse eller økonomisk suksess. Når vi har mistet motivasjonen, er det i mange tilfeller ansvarlig at vi ikke lenger kan huske disse intensjonene. I dette tilfellet hjelper det å utstyre selve rommet med passende ledetråder som omdirigerer fokuset tilbake til det opprinnelige målet. Dette kan for eksempel være enkeltbilder som er veldig nært knyttet til målet som skal nås. Det er også mulig å komme tilbake i harmoni ved hjelp av sitater og derved bane vei til motivasjon. Ofte er det allerede de små og ubevisste kontaktene i hverdagen med saken som gir sjansen til en betydelig forbedring som ikke kan avvises.

veggdekorasjonsideer effektivitet barnerom

Til syvende og sist har motivasjonstemaet en permanent plass i dekorasjonen vår. Fordi det er knyttet til sjansen til å rette hverdagen direkte mot å nå målet og på denne måten dra nytte av bærekraftig. Uansett er det verdt å gjenkjenne mulighetene som også kan være forbundet med produktiv dekorasjon i et personlig tilfelle.

veggdekorasjonsideer effektivitet barnerom

veggdekorasjon ideer effektivitet