hårbånd hodebånd boho indisk stil

Hvilket hårbånd passer meg?

Med et pannebånd kan du utfylle nesten alle typer frisyrer og få det til å se mer attraktivt ut. Du kan bruke den til å uttrykke din egen stil og din spesielle personlighet på en veldig original måte. Men før du velger riktig pannebånd, er det noen ting du bør vite om det. Det er nettopp derfor vi ønsker å snakke i dag.

Du kan bære et hårbånd med hvilken som helst hårlengde. Du kan enten la håret falle fritt eller feste det. Det er et mangfoldig utvalg av pannebånd på markedet, og det er derfor det ikke er så lett å finne det rette. Når du kjøper, er det viktigste å tenke på ansiktsformen, klærne og stilen du vanligvis bruker. Du bør være ekstremt forsiktig, spesielt ved spesielle anledninger. Alt må være helt ned i minste detalj.

Delikate roser understreker feminin perfeksjon

hårbånd hårbøyler roser langt hår

På andreplass er materialet i hårbåndet. Det er forskjellige – laget av stoff, metall, lær, silke og andre materialer. Bredden på dette hårpyntet er også viktig. Noen hårbånd er veldig fine og fine, og andre er ganske brede og grove. Avhengig av hva slags inntrykk du vil gjøre, bør du velge riktig bredde.

Vanligvis bærer du de tynnere pannebåndene på håret ditt nær panneområdet. Du kan bære de bredere pannebåndene litt mer foran. De skal til og med dekke en liten del av ansiktet. Denne typen hodebånd kan enkelt erstattes av fine silkeskjerf.

For de av dere som lengter etter mer glamour eller romantikk, anbefaler vi pannebånd med rhinestones eller i sølv og gull. Perler er også tidløse og raffinerte og egner seg veldig godt selv til bryllup og eksamenskuler.

Majestetisk karisma i sølv

hårbånd hårbånd panne rhinestones sølv

Hårbånd kommer i alle mulige motestiler. Her vil vi kort fokusere på tre av dem.

Boho -stilen

Boho -stil, akkurat som for hippiene, er faktisk en av hovedkildene til hårbånd generelt. Tidligere hadde unge mennesker hovedsakelig blomster eller skinn på håret og, nærmere bestemt, på pannen. Hvis du vil oppnå det hippie -utseendet, bør du bruke pannebåndet på samme måte.

Det er best å la håret falle fritt for et enda mer autentisk utseende

pannebånd hårbånd pannebånd skinn

Sportsstil

For å oppnå et elegant sporty utseende trenger du definitivt de bredere pannebåndene. Du kan bruke dem på hvilken som helst måte – det viktigste er at de er hvite. Det er den ultimate fargen i sporten. Du kan selvfølgelig også eksperimentere med andre farger.

Retro stil

For et 80- eller 90 -talls utseende trenger du ganske brede hårbånd. Det er best å velge de som er monokrome. For langt hår anbefaler vi den tidløse hestehalen. Hvis du vil ha et delikat vintage -antrekk, er blonder, blomster og filigranpynt av metall bare perfekte.

Så fortsett! Se etter ditt ultimate pannebånd! Lykke til og ha det gøy med det!

Sommerlig letthet og delikat uskyld i hvitt

hårbånd pannebånd vintage stil hvit spiss

 Girlish joie de vivre med en blomsterkrans

hårbånd hodebånd blomsterkrans

Raffinert vintage -touch for hårtilbehøret ditt

hårbånd hodebånd gullsilke brosjer

Et snev av historie

hårbånd pannebånd langt hår gull sølv

Mindre kan også være mer

hårbånd pannebånd metall rhinestones

Dødelig kattekvinne med svart topp

hodebånd hodebånd svart spisse ører

Den lille svarte kjolen gjelder også hårbåndet

hårbånd pannebånd svart schilcht

Den evige klassikeren i smykker forblir perlene

hårbånd hodebånd beading perle bryllup

Fine metallbladpynt

hårbånd pannebånd stoff etterlater ornamenter

For et uformelt, kult utseende, kombiner perler og små fletter

hårbånd festet hårperler hodebånd

Du kan også lage silkeskjerf veldig elegant

hårbånd silkehåndkle updo