Sikkert du allerede har lagt merke til, sommeren er nå på vei nedover. Den astronomiske høsten begynner om bare tre uker. Men i noen regioner i Tyskland kan du allerede føle ankomsten, fordi begynnelsen av september gir betydelig kjøligere vær. Men også mange lyse farger, fantastiske naturlige dufter og moden frukt. Høsttid betyr høsttid, som vi alle vet! Vil du dekorere høsten hjemme og ønske den nye sesongen velkommen? Start deretter utenfor ved inngangsdøren! Hvis du ikke har laget en dørkrans selv ennå, kan du prøve den i år. Det er alltid verdt å dekorere inngangsdøren med en vakker høstkrans. Som alltid vil vi være til hjelp, og i dag viser vi deg gode ideer til høstkranser med epler. Er du nysgjerrig på å lage en dørkrans med modne epler? La oss komme i gang!

 Å lage en dørkrans med epler er ikke en komplisert oppgave …

Dørkrans med epler tinker røde modne epler hyller masse grønn hvit-svart rutet sløyfe vakker dørdekorasjon.

 …. og mye moro for store og små. 

Dørkrans med epler tinker røde epler hortensia høstblader flott DIY -prosjekt

Hvorfor er det viktig å lage en dørkrans med epler?

Vi valgte dagens ideer til en dørkrans med epler av tre viktige grunner. For det første er en slik dørkrans med epler enkel og enkel å lage. Denne DIY -ideen kan også realiseres med barn, fra begynnelsen til slutten kan de minste være med og hjelpe. For det andre begynte vi med at modne epler symboliserer høst og høsttid. De er også veldig sunne og kan brukes til å tilberede deilige eplekaker og andre smakfulle desserter. Epler er uunngåelig en del av vår hverdag i høst- og vintermånedene. Disse representerer alltid et naturlig blikkfang, uansett hvordan du har integrert dem i høstdekorasjonen. Røde eller grønne epler kan ordnes i en bolle på kjøkkenbordet, gjøres til kranser eller til kranser. Du kan bruke den til å dekorere de fire veggene før høsten begynner og invitere den nye sesongen inn i hjemmet ditt.

En dørkrans med epler har en høy estetisk verdi som pynt på inngangsdøren.

Dørkrans med epler tinker røde epler hvite krysantemum grønne pærer bregne stor sløyfe iøynefallende på inngangsdøren

Ekstra tips: Ideene som presenteres her for en dørkrans med epler kan også brukes til hver høstkrans. For eksempel, med en vakker krans av epler, høstblomster og kongler kan du ikke bare gjøre inngangsdøren til et blikkfang. Du kan også bruke det til å dekorere sidebordet i stua eller spisebordet på kjøkkenet. Uansett vil du bruke den til å berike høstdekorasjonen din innendørs eller utendørs og være klar til å ønske høsten velkommen hjem til deg!

En dørkrans med epler, høstblomster og kvister er den mest naturlige dekorasjonen for inngangsdøren din, men også for et vindu eller hagegjerdet.

Dørkrans med epler tinker grener høstblomster solsikker naturlig pryd på hagegjerdet

 Hvordan lages en dørkrans med epler??

En høstkrans med epler er ganske enkel å lage. Men det er alltid veldig merkbart, uansett om du bruker ferske og naturlige epler eller kunstige. Eplene er også tilgjengelige i mange forskjellige farger, noe som gjør ditt DIY -prosjekt mer fargerikt og vakkert. I tillegg til epler kan du bruke andre naturlige materialer som hortensiaer, solsikker, eføyer, vinranker og andre grønne grener og blader. Hvis du har små gresskar tilgjengelig, kan du også inkludere dem i prosjektet. Bær og hyben ser også flott ut på en dørkrans til høsten. Som du kan se, har du nesten ubegrenset frihet til å velge de naturlige materialene til høstkransen du liker best. Jo mer fargerik kransen er, desto vakrere blir den! Du kan også ta en fargerik sløyfe og bruke den til å dekorere dørkransen eller henge den opp. Dette gjør det til et ekte blikkfang ved inngangsdøren!

Den mest naturlige falldekorasjonen man kan tenke seg!

Dørkrans med epler tinker smykker iøynefallende på inngangsdøren røde epler furukegler masse grønne naturmateriale sløyfe for oppheng

 

Ekstra tips: Du kan også kutte eplene i skiver og tørke dem. Da ser epleskivene også naturlige og friske ut. Fest dem deretter til kransen for et velsmakende og ikke-tradisjonelt utseende. Neste bildeeksempel illustrerer det veldig godt.

 Å lage en dørkrans med tørkede epleskiver er ikke en dårlig idé?

Dørkrans med epler tinker tørkede epler i skiver uten tradisjonelt utseende

Følgende video viser tydelig hvordan du kan lage en høstkrans med epler, hortensiaer og mer.

Du kan samle materialer til et slikt DIY -prosjekt i din egen hage eller på din neste tur i skogen. De kommer alle fra naturen og kan beholde sitt vakre friske utseende lenge. I tillegg er alle våre ideer for å lage en dørkrans selv et barns lek. Med dette ønsker vi å oppmuntre deg til å jobbe med det og å ønske høsten velkommen med en vakker dørkrans. Freshideen -redaksjonen ønsker deg masse moro med håndverket ditt!

Dørkransen din kan også være helt grønn!

Dørkrans med epler tinker grønne epler friske grønne grener etterlater fint utseende

Tinker dørkrans med epler dør dekorasjon grønne epler lys grønt bånd

 Du kan bare lage en kjærlig hjerteformet krans med røde epler!

Dørkrans med epler tinkerkrans i hjerteform bare røde epler hang på stolen hvitt-rødt rutete bånd

Dørkrans med epler tinker i hjerteform på inngangsdøren røde hyller mye grønt

Dørkrans med epler tinker røde epler røde zinnias masse grønt hvitt-rødt rutete bånd

En av de beste tingene å gjøre er å blande røde og grønne epler sammen.

Dørkrans med epler tinker røde og grønne epler blander sammen stort grønt bånd

Disse vakre bildeeksemplene er en god inspirasjonskilde for store og små hobbyister!

Dørkrans med epler tinker røde og grønne epler og blander en hvit og svart rutet bue

Du kan bruke den til å lage hvilken som helst dørkrans med epler!

Dørkrans med epler, grønne epler, solsikker, grener, stor sløyfe, vakker dørdekorasjon

Dørkrans med epler tinker grønne epler Høstkrans på den svarte tavlen på kjøkkenet

Dørkrans med epler tinker røde epler bue vakker høstdekorasjon

Dørkrans med epler, røde epler, mye grønt, en svart og hvit rutet sløyfe

Dørkrans med epler tinker grener i krans som danner gule modne epler

Dørkrans med epler tinker gule epler gule høstløvkrans på bordet