Været utenfor blir bedre og bedre, solen skinner oftere og de varme strålene skaper en glad atmosfære og godt humør rundt oss. Nå drømmer mange om et koselig hvilested i det fri, hvor de kan nyte naturen nærhet på nært hold. Føler du det samme? Da har du kommet til rett sted, for vi snakker om koselige verandaer som utstråler stil og smak. I de neste linjene vil vi gi deg praktiske tips for å designe verandaer som også oppfyller de høyeste kravene til komfort. Vi vil hjelpe deg med å skape en ekte oase av velvære i ditt eget hus, hvor du kan hvile når som helst. På verandaen kan du beundre harmonien i naturen og lade batteriene fra den. Du kan også tilbringe uforglemmelige og morsomme timer der med venner og familie. Er det noen som har en bedre idé for sommeren som kommer??

På denne overbygde verandaen er sittegruppen og spisestuen designet ved siden av hverandre, slik at den tilgjengelige plassen har blitt brukt veldig bra.

Veranda design sittegruppe spisestue

Hvis du er en av dem som trenger sol, trenger du ikke bestille en ferie på et eksotisk sted med en gang. Kanskje du foretrekker å bli hjemme i de kommende månedene og fortsatt tilbringe fritiden ute i frisk luft med venner og familie. Det du trenger i et slikt tilfelle er å skape et hyggelig og komfortabelt tilfluktssted i hjemmet ditt.

Ville det da være mulig å kombinere den hjemmekoselige atmosfæren i ditt eget hjem med den naturlige skjønnheten i hagen? Vi ville svare bekreftende på dette spørsmålet. I denne artikkelen tar vi sikte på å vise deg hvordan du oppnår en misunnelsesverdig veranda -design. I det følgende lærer du hvordan du designer et uteområde for ditt eget hjem. Våre bildeeksempler viser koselige verandaer som er designet i forskjellige stiler. Dette vil inspirere deg ytterligere for ditt veldig individuelle veranda -design, som ikke lenger kan forbli en drøm. For hos oss kan dine vakreste drømmer bli realisert.

 Du trenger ikke engang å gå når du har et slikt veranda -design hjemme.

Veranda design steinvegg tremøbler

Veranda design i henhold til personlige preferanser og behov

Før vi snakker om veranda design, la oss minne deg på at du først bør bestemme typen veranda. Dette kan være åpent eller lukket, tak eller glass. Kombinert veranda design er også mulig. Det viktigste er at verandaen utvider boligområdet til hjemmet ditt og muliggjør en sømløs overgang mellom inne og ute. Derfor må du selv bestemme hvilket veranda -design som passer best for din individuelle stil og smak. Det kan matche eller kontrastere med stilen på boarealet. Det er veldig attraktivt og har vært spesielt populært i det siste Veranda design i landlig stil. Så mange naturlige materialer som mulig brukes for å etterligne den typiske landlige stilen. Svært ofte er en grov steinvegg kombinert med et verandastak i tre. Gulvet kan flislegges eller legges med treplanker. Et fint teppe vil utfylle det stilige utseendet i dette tilfellet.

 Det ser like koselig ut på denne verandaen som i stua.

Veranda design stein vegg peis

 En peis på verandaen er en utmerket løsning for de dagene når været er kjøligere.

Perfekt veranda -design glasert i landlig stil

Slik at du kan gjøre god bruk av den overbygde eller glassede verandaen både om sommeren og i de kalde månedene, er det tilrådelig å planlegge en peis som er innebygd i steinveggen eller i det minste en peis der. Verandaen din vil se varm og innbydende ut når som helst på året.

 Vakkert designet murvegger kombineres med tregulv for å skape en veranda som utstråler varme.

Perfekte veranda design murvegger

Som alltid ved valg av design, uttrykk din personlige smak og individuelle stilfølelse med veranda -designet. Det er derfor fullt mulig at du lar kreativiteten spille en rolle her. Hvis du ønsker en badeferie hele tiden, kan verandaen være din i maritim stil design. Mørkeblå sitteputer og møbeltrekk, hvite kasteputer, noen få lyse aksenter i rødt får frem følelsen av ferien og gjør verandaen munter og varm.

Hvit, blå og rød i perfekt kombinasjon. Denne mesterlig designet veranda utstråler lykke og den feriefølelsen.

Hvit blå rød kastepute kurvmøbler

 Fjernøsten -stilen vil på ingen måte bli utelukket når du designer verandaen.

 hvite møbler møbeltrekk lantern kurv

 Vurder også en hengekøye hvis du har nok plass og la tankene vandre fra tid til annen!

Grønn hage hengekøye

  • Samspillet mellom former, farger og dekorasjon utgjør det stilige veranda -designet

Samspillet mellom former, farger og dekorasjoner er spesielt viktig både i interiøret og på verandaen. Riktig utvalgte og plasserte møbler, varme farger kombinert med fargerike aksenter er typiske for det klassiske utseendet en veranda. I dette tilfellet er materialene valgt nøye slik at de går godt med hverandre og er i visuell harmoni med hverandre.

Den brun-beige fargepaletten til dette veranda-designet tilsvarer det klassiske utseendet

Stilig veranda med klassisk utseende i brunt

Men en veranda design helt i hvitt ville også være mulig. Det utstråler raffinement og sublim stil og tiltrekker seg med sitt klare designkonsept. Den monokrome designen blir bare avbrutt av det grønne av hageplanter i nærheten.

 Koselig spisestue på den helt hvite verandaen

Hvit veranda design

Rull ned og se de neste eksempelbildene. Du vil sikkert føle deg inspirert av hvert eneste veranda -design, og du vil snart ha noe lignende hjemme.

Redaksjonen ønsker deg masse moro og suksess med ditt eget veranda -design!

 Blå, hvit og rød – de populære fargene for utformingen av en solrik veranda.

Blå hvit rød solrik veranda design

Hvis du liker det enklere, men mer praktisk ….

Veranda design spisestue ingen dekorasjon

En hengende swing for dine koselige timer på verandaen …..

Landlig stil veranda design hengende swing lenestol

Verandaens design sier mye om din personlighet

Stilig veranda -design. Lavstol i japansk stil

I godt vær kan du til og med sole deg på den åpne verandaen ….

Åpen veranda

 … lære barn å male

Veranda designbord for maling med barn

 … eller slappe av helt uforstyrret.

Enkel veranda design to gyngestoler røde for å hvile uforstyrret